Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
Po pergatis gjerat qe me duhen se do iki me pushime. Neser nisem per south carolina. Nuk ka gje me te bezdisshme plasa duke ardhur verdall per ti grumbulluar nje nga nje.
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Po pergatis gjerat qe me duhen se do iki me pushime. Neser nisem per south carolina. Nuk ka gje me te bezdisshme plasa duke ardhur verdall per ti grumbulluar nje nga nje.
Mirembrema te gjithve.
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
oj zot i malli pse don me nej nje vit a ca ncnncnc mos merr gjithe ato moj se rroba mu rru mu la gjen ku shkon hahahha
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I jam qepur gjuheve te huaja sot..mahh se kuptoj,pse e kane te nevojshme ca njerez te shkruajne ne nje gjuhe tjeter,plot gabime a thua se duken interesant kur nuk shkruajne shqip![]()
Per momentin po lexoj diku dicka...ndaj dhe mendimi mesiper..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I jam qepur gjuheve te huaja sot..mahh se kuptoj,pse e kane te nevojshme ca njerez te shkruajne ne nje gjuhe tjeter,plot gabime a thua se duken interesant kur nuk shkruajne shqip![]()
Per momentin po lexoj diku dicka...ndaj dhe mendimi mesiper..
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
na fal per anglishten
nje gje skuptoj pse ja keni vendosur ket tem ne forum perderis aduhet ti eprgjishehs pyetjes cfare mun dbeje njeriu tejeter perver se duke lexu ktu
Citim:Ke te drejte dylan, ja psh po ha nje pjeshke, tani tani dhe shyqyr qe eshte e bute shkrihet ne goje so do isha mbytur nga e qeshura.
nje gje skuptoj pse ja keni vendosur ket tem ne forum perderis aduhet ti eprgjishehs pyetjes cfare mun dbeje njeriu tejeter perver se duke lexu ktu![]()
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/gPIMR16drTk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Po degjoj kete...tani!
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ke te drejte dylan, ja psh po ha nje pjeshke, tani tani dhe shyqyr qe eshte e bute shkrihet ne goje so do isha mbytur nga e qeshura.
Citim:Nuk do qeshja por po qeshja.
pse do qeshje![]()
.
Sa u ngrita nga gjumi i drekes dha po ha sharqi, apo nuk paska dale gjak i kuq.
Citim:
nje gje skuptoj pse ja keni vendosur ket tem ne forum perderis aduhet ti eprgjishehs pyetjes cfare mun dbeje njeriu tejeter perver se duke lexu ktu![]()
Tu e pleqnu me Erian se ca fejet kena me shkru me regjistrimin e re te popullsise se etnine e kalume
&
po caj tulla e pi bie murit me kry ncncncn
hic de nej ne karrig po lexoj shkruj nigjooj e po i pergjigjem tems tuj me pelqen ne fact ta lexoj ca bejn antaret ne kohen qe jan ne horizont
Po shihja fotografi te vjetra te gjyshit dhe gjyshes kur kane qene te rinj.
Eh si jane kohet.. !
Po merrem kot me FB...dhe po vdes se qeshuri me krizen e jetes se nje 14 vjecareje,qe eshte ndare serish nga dashuria e dyte e madhe
(po bej sikur se shoh ti kepus nje koment
)
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po merrem kot me FB...dhe po vdes se qeshuri me krizen e jetes se nje 14 vjecareje,qe eshte ndare serish nga dashuria e dyte e madhe![]()
![]()
(po bej sikur se shoh ti kepus nje koment
)
Tani po rri ne forum po shikoj
planning my rest and relaxation... 1 day down 8 more to go
Po hedh fotot/videot e pushimeve ne fb...
Po mbaroj birren e dyte per sonte, dhe para syve kam nje rremuje bojrash, levozhga vezesh te thyera, panele andej-kendej.
E di qe me pret mua kjo rremuje, por le te presin deri neser.
Gjesi forumi
Mjesi Forumi
.
Sa u ktheva nga plazhi i djegur i perveluar
Po luj me bubbles qe ka vone vozio
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Po luj me bubbles qe ka vone vozio
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Pse luan me bubbles o Lost. Zoti te ka dhene ca gjera te buta qe te luash
Duke lexuar Kurtin dhe te bemat e tij
Damn kutia e mesazheve prv esht ne ritje, duhet futur me shpesh per ti lexuar
Cfare po beni tani,tani?!
Mjesi Forumista.
Ju uroj nje jave te mbare.
.
Po lexoj nje liber
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Si s'u poqe nje here![]()
s'po perqendrohem dot
per kete prezantimin qe kam per neser. ohuu.
joprak me gjethe rrushi me ka shkuar mendja
p.s ceci nuk pres noj kalamo mos telefo kot
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jetojne ne Shqiperi Lori![]()
![]()
![]()
MC .Ngelem tu ec me plan 3-mujor![]()
Tani po bej banjo djelli ora 12:30 e drekes. Qelli i paster pa asnje re. Djelli te pjek si ne fire.
Edhe ti pokerist je o keni?
Jo per gje, po afer e ke ate Atlantic City.
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
[B]
C'ne une ne Shqiperi?Po me ka marre malli se u be shume shume vite pa shkuar atje.
Eeee, per gjuhen ma kane bere shume verejtje, Faja ne krye. (apo s'e kishe me mua kete te gjuhes?)Do perpiqem ta kem sa me te paster.
Apo mos mendove se une kam nick tjeter me emrin Keni?
He se u bera corap, i mora te gjitha skenaret e mundshme.![]()
/B]
ca vape mer jauuu, sdel dot jasht nji sekonde!
p.s po shkoj deri ne queens per nji kafe
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ti te mek se qeshuri![]()
Nuk e kisha me forumin fareeee....
Po pushojjjjjjjjjjjj,dhe po pres nje pergjigje![]()
Sa bona nje dush e po lexoja ça ka ndodh ktej, vap e modhe e una akoma me peshqir ,ne koke
Peter mire pushimet ti?
Tashi tu leviz me gatu noj gjo, se po m'mer uria.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Nuk prite deri neser per ate me apo s'ka lidhje?
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Bionde, si je ?
P
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Shume shume mire Lori jam si ajo thenia" 6 metra siper qiellit" hahahaha po spo e them shume fort se jane ca antare sybojeqielli e me hajne mesysh...po pres te haj darke
Po syte jeshile marrin me sysh?
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Lente i kane mi, mos u bo merak se nuk zihet.
Citim:Ndoshta. do ta provosh
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Po syte jeshile marrin me sysh?
Po shikoj nje filme te canale 5 film rrengjethes
Citim:Kurse une po shoh tek class tv, msbnc kanali 27, akoma me i tmerrshem ky dokumentari.
Po citoj ato që tha Ashley
Po shikoj nje filme te canale 5 film rrengjethes![]()
Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.