Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Sot 28 grade
Tu ngulfat
hej
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Mire jam Ana, ti si je?
ca ke at sy ashtu shejtane
kshu kot me mbyll 1 sy e 1 vesh,ka dale mode tani
dylan qysh te kam
mir jo keq po pi kafen me jep pak energji
ty si te kam
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ca jane keto re shelgu? Pse s'vishen qilota per vrap?![]()
qysh ju kam sonte
M.C. Mungesen time te gjate ne shtepi, gjate gjithe dites ik, e ndjejne edhe Lulet
sa shum inat ma keni aq ma shume jua kam unw
Inati eshte sii uthulla qe prish enen e vet.
problemi ehste qe inati me disa per mua ehste igjat ndersa me disa sarrij ta mbaj shume ( llimbje shpirti i thon ksaj)
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
problemi ehste qe inati me disa per mua ehste igjat ndersa me disa sarrij ta mbaj shume ( llimbje shpirti i thon ksaj)
si eshte Hey ? Piktor , pershendetje mor zotni !
Bukur.
Pershendetje Al dhe te gjitheve.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Sot qeke e frymezume. te vi te te marr per kafe?
Njeriu rron midis erresirres dhe drites dhe nuk di te zgjedhe.
Festa e nenes neser..
mendime te shkatrruara ne tru
sa mir isha urrej ket ndjenje kshu
po kto alpinet mire qe erdhen po me thane te drejten i mendojsha pak me agresive ...tashti nuk i kam begenis edhe fort por me kto nerva qe me gryjn do dilsha edhe kshu sicc jam me ju tregu se si pihet partinzakllikshe ... megjithse kto jane me shume balliste se partizane , ish.
bentornato piktor
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
bentornato piktor![]()
jo nuk e mbaj mend, se kam qen i vogel
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
jo nuk e mbaj mend, se kam qen i vogel![]()
kur sdo behem mir me duket sa vuan ky tru sa me llimset e se ndihmoj dot
isha duke menduar dy njerez qe dikur u kisha besimin mbi gjithcka ,dy njerzitme te afert qe i mendoja qe besoja ne vete qe mund tu besoja ,menyren si me tralltuan si ma punonin pas shpine ,e mund te me besoni ne fjale qe ehste ndjenja me e keqe qe njeriu mund te provoj
me vret kjo ndjenje me shume se cdo gje
e me e keqjaehste ehste qe mundohem ta largoj e nuk arrij seme duhet ti kem ata persona parasysh
dhe sot kur u flasjam une ajo qe sillem mir me ta ,e ata serish vazhdojn te sillen ne menyren e tyre te cuditshme
serish jam une ajo qe them skagje duroj durimi fiton
po zemra ime permbrenda e din si ndjehet
po nje gje kam besuar gjithmone dhe besoj qe zoti me ehste gjithmone prane e sikur u jep fjale ndjenjave te mia mi nigjon
mendim i gjate qe po me hante permbrenda
per fat tekeq vazhdon sa her me vjen ne mendje
S'e kisha ne plan te qeshja, hej medet c'na gjeti
Endrrat e drekes nuk quhen
vazhdoj me temen urrejtje mbi emshkujt
Citim:
Endrrat e drekes nuk quhen
Sot, dita e Nenave!
Urime festen, Nenes time dhe te gjithe Nenave ne Bote
hi all don kush biskota s ekafja a ka bahet
vallaj kafe po dylan se tashi kom hap syte po mjaft mos me na fut noj te shame nga nana se kane ene festen sot.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
vallaj kafe po dylan se tashi kom hap syte po mjaft mos me na fut noj te shame nga nana se kane ene festen sot.![]()
ju pershendes mendova dofle cik ggjum me duket si hap dot syt sdi car dreqin kam
Citim:
ju pershendes mendova dofle cik ggjum me duket si hap dot syt sdi car dreqin kam
Citim:
Vetem po qene te frikshme
C'mund te behet ne nje te djele me shi?
Sa inoçente jam kur dua
kontrast ne Fb...
Ketij doktorit dua ti gjej nje nuse nga FH. Oj Kemi gjith keto cuca te mira, pse te shojme larg.
NS shyqyr qe u ktheve o mik.
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Nuk ke gje jo, vetem se ke nevoje te besh njecike ....ashtu , qe te vije mendja ne islla![]()
Citim:
perkundrazi te un nuk ndikon ajo kurr syn skam shiku ndonje ndryshim si me si pa![]()
Citim:
Duhet me gjet usta te mire qe te te zere pikat e qatise.
![]()
Boo s'paskam nerva hic..
Durim i çelikte
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Durim i çelikte![]()
![]()
Citim:
Nerva te celikta do thoja une..
Durim vieni a me!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Nervat po e po, po me eshte çelikosur dhe durimi![]()
po lexoja me siper per nerva dicka e me duket sikur kaloj ne extrem em raste
sa do doja te qetsohesha ph jam teper e cakerrdisur kto kohe gjej me e vogel me ben nervoz
Citim:
ska pun ustaja po i just dont care anymore for that stupid thing lol thats all ska nevoj te kem qe te behem mir ,sme duhet ndihme sexi per tu ndjerme mir ket po shprehja
sexi per mua nuk ndikon diku ,normal ehste deshir po nuk ndikon te sjellja ime asnjeher sikur te rri muaj pa sex sikur te bej cdo nat jam e njejta ket syn po shprehja
e di qe per jue meshkujt kur ju mungon sexi ose uvonohet ushqimi hellni me luc perpjet po femrat ose po flas ktu vetem per veten minteresa aq shume deri ne at pik sa te dnryshoj gjenjden time
Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.