| Forumi Horizont | Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Re: Re: Lord of Rings ?ah po po
Citim:
Po citoj ato që tha smeagol
Edhe un gezohem tulipani![]()
Me ke prekur te pika ime me e dobet Pink floydat...nese dikush do te kerkonte rrugen per ne zemren time..nisja do te ishte aty...nejse
diabolicu e dinte un vetem sa ja kujtova
AH po smegoli....eshte nje nga personazhet me te vecante qe me kane pare syte qe kur mbaj mend qe shikoj filma...
ai eshte me dy personalitete por eshte i vetmi qe mposht etjen per pushtet...edhe un dua ti ngjaj...po ska njeri gjalle ne bote me kete virtyt..
mendo sikur...mendo si john lennon
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world...
John Lennon

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Ua me fal, po kush e permendi inteligjencen gjekundi?Megjithate ta mbeshtes mendimin, nuk varet nga gjinia.
Hmmm...
Mendo sikur njeriu mos te kishte gjinisa pyetje do te lindnin nga kjo fjali.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Sic e kam thene edhe here te tjera Fshati qe duket sdo autobuz... Jo per gje po merr avash avash ne kemb.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mendo sikur te benim nje konferenc forumistash,papapa si do te plaste sherri...

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Pse nuk ka plasur sherri me kohe ketu ne forum?
Mendo sikur ti hidhje nje sy shumices se temave, anemban vetem sherre ka.![]()
Naten Diabolic! Studim te mbare! 
Mendo sikur te qeshje po aq here sa te qaje ne jete... do te ishim me te lumtur? Apo serish do te kujtonim vetem kohet kur kemi qare...
hmmm...
Re: Re: Re: Lord of Rings ?ah po po
Citim:
Ore po mire per te gjujt ke ardh ketu ne forum ti?Pastaj ke grua dhe femij qe te presin ne shtepi :p :p
Ps:Neser te pres te Aleksander te ta shkul pak veshin...
Mendo sikur te ishte Stela ketu me mua...Jo per gje por kisha per ti folur per disa gjera ashtu ne pergjithsi :p :p :p :p

romantic muzik
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Hmmm... ti ke kapur nje nga pikat e mia..John Lennon!!
Sinqerisht s'me duket gje aq negative etja per pushtet por jam e idese qe jo gjithmone qellimi i justifikon mjetet...
Re: Re: Another brick on the wall
Citim:
O do vdes une fare kur ban si interesante.Me fal ke citoj une Siddharten e Herman Hesse?Gabohesh...
Une citoj thjesht veteveten.
Pastaj meqense ma kujtove sa per informacion une nuk jam katalog muzike qe ti tekstet e te gjitha kengeve.Keshtu qe njerez jemi ,nuk jemi qenie superiore si puna jote e cila mban te verteten absolute.Moj tulipan se me habite fare por ti mos kujton se une jetoj ne forum moj xhan qe me citon vendbanimin qe kam shkruar te forumi.Mos do te te coj adresen e shpise se mos ndodhta e analizon edhe ate dhe kupton qe jam pezul dhe me ate.Por ndoshta ke te drejt se shtepine e kam ne kate te 3...
Moj njihemi gje ne te dy se me dukesh si menyre shkrimi i njohur.Mah nejse...
A thousand lights had made me colder and I dont think I can look at this the same
But all the miles had separate
They disappeared now when Im dreaming of your face
Nese do te me kishe thene per kete kenge me siguri do ta gjeja.Nuk jam fans i pink floyd ,gjithsesi ke te drejte qe ma kujtoi...(une thashe qe ishte vellai im i vogel smeagol dhe jo shoku ok tulipan) Naten...
mendo sikur kjo teme eshte kthyer ne cit-cat.....upsssssssss
sikur te jetoj vetem per nje cast prane engjejve do ta coja jeten time ne ferr.
Re: Re: Re: Another brick on the wall
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Ha ha ha.. ne te vertete mendoj se njeriu duhet te thote ato qe mendon, nese ato jane interesante per bashkebiseduesin akoma me mire...s'po kerkoja te isha interesante vetem se fjalet e tua me kujtuan nje fraze te ketij libri dhe thashe mos e kishe lexuar dhe ti. As ti s'me njeh se ndryshe do ta dije qe se mbaj veten per qenie superiore dhe te verteten absolute jo vetem se kam por as nuk e kerkoj sepse nuk ekziston .Me pelqen ironia dhe ato qe jane ironike...ndryshe s'do vazhdoja te flisja me ty.
Ps. JO s'besoj se njihemi ndryshe do ta mbaja mend qe te pelqenin Three Doors Down - Here without you...
nuk e di nese i njeh The Fray
| Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.