Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga Katilesha datë 25 Tetor 2008 - 16:53:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ja toci ...... te e ngrona e ka menjen ........ Tjetra po thote sapo dola nga dushi ................ ky do makaronat ......... Mahhh ......... .

.................

Postuar nga buzeqeshja datë 25 Tetor 2008 - 17:01:

Kurti je i ftuar per dreke nga mua,mos u vono se makaronat u ben

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Tetor 2008 - 17:04:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

Shpejt ere se do ftofet ............. sorry ... ftofen makaronat .........

p.s. buzeqeshje ..... shaka po bejme .....

Postuar nga buzeqeshja datë 25 Tetor 2008 - 17:10:

shakaja esht gjysma e se vertetes

Postuar nga kurt datë 25 Tetor 2008 - 17:11:

Citim:
flm erdha

o turll!? po pse te gjithe si ty pervered do behemi?!

remember, nuk jam i deshperuar per seks, se nuk jam i martuar kam liri dhe dal kur te dua, jo si juve te martuarit qe ju lidh gruaja per zinxhiri...

juve jeni si sklleverit, e keni mendejn vetem tek "liria"

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Tetor 2008 - 17:42:

Citim:
shakaja esht gjysma e se vertetes

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Tetor 2008 - 17:49:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
flm erdha

o turll!? po pse te gjithe si ty pervered do behemi?!

remember, nuk jam i deshperuar per seks, se nuk jam i martuar kam liri dhe dal kur te dua, jo si juve te martuarit qe ju lidh gruaja per zinxhiri...

juve jeni si sklleverit, e keni mendejn vetem tek "liria"

Ehhh me lal ...... mua me erdhi ....... shkoj tek krevati ....... ndersa ti duhet te shkosh ne Pub .... t'i futesh do birra, po nga deshperimi do njitesh me te paren qe te del perpara (qe ti nuk e di ka bere dush apo jo gjate dites) ......... ene deri atehere ..... je lagur kater here ........ .
Pastaj shiko se ndoshta ke rene ne shoqeri te keqe (te martuarish) ene te japin keshilla negative..... Asgje nga ato qe ke thene me siper nuk eshte e vertete.... Ah po eshte neper filma.... . Tani shko e futi i pajate makarona se u ftohen te dyja ........... Ene mo m'boj mu si burre i mire .....
Por, por ......... nje gje eshte e vertete ..... per mua it is never enough ....

Postuar nga buzeqeshja datë 25 Tetor 2008 - 17:56:

tani sa u bera gati do vete ne pune ciao ciao a tutti

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Tetor 2008 - 18:10:

Citim:
tani sa u bera gati do vete ne pune ciao ciao a tutti

Oh noooo .......... ejjjj prit .............
Shit .... she's gone .............

Postuar nga amor alucius datë 25 Tetor 2008 - 18:30:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ehhh me lal ...... mua me erdhi ....... shkoj tek krevati ....... ndersa ti duhet te shkosh ne Pub .... t'i futesh do birra, po nga deshperimi do njitesh me te paren qe te del perpara (qe ti nuk e di ka bere dush apo jo gjate dites) ......... ene deri atehere ..... je lagur kater here ........ .
Pastaj shiko se ndoshta ke rene ne shoqeri te keqe (te martuarish) ene te japin keshilla negative..... Asgje nga ato qe ke thene me siper nuk eshte e vertete.... Ah po eshte neper filma.... . Tani shko e futi i pajate makarona se u ftohen te dyja ........... Ene mo m'boj mu si burre i mire .....
Por, por ......... nje gje eshte e vertete ..... per mua it is never enough ....

O Turtull, e di c'thote nje shok i imi universiteti? "e mira pubit eshte distanca: kur t'a merzit del andej nga hyre" Ti tani nga krevati bashkeshortor s'eshte qe mund te dalesh aq rehat

Kurt, mos e ler te te mashtroje ky me te "mirat e marteses"; deri ne 35(per ty qe je mashkull) as mos ia nis asaj kenge T'a jap une me vule te thate qe ketij qe i thur poezi groshes, i eshte merzitur per vete :p

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.