Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga BELA E BUKUR datë 27 Prill 2004 - 08:47:

Talking hahahaha

ej Keni e di qe ste ka vajtur mendja keq ty ..hahha :p
bile une them qe ate dite te maresh edhe Hirushen te pergatisi fasulet se i qan , na kenaqi .. lol hirushe
Dhe pastaj pasi te ham dreke dhe te shplodhemi pak po te "grabisim"parate po ti mos harro beji gati hebet ok :p
Ervisen vure si security , se jo per gje po e ka zemren e bute dhe ndshta e genjejme kollaj ..:p:p

ps ..Une e Roku po shikojme per maska tani ..:p

Postuar nga volter datë 27 Prill 2004 - 12:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

------------------------
Lova here tjeter nuk do te le kaq gjate te presesh.
Meqen se firma ime eshte fuqizuar shume keto kohet e fundit, me pelqimin edhe te Ervises, vendosa ti jap tufat falas te shoqeruara dhe me nje

Ne rrofsh Keni!, ju falenderojme per tufat e luleve e zbukurove ende me shume shoqerine. Ishin te mrekullueshme.

Postuar nga hirushja datë 27 Prill 2004 - 13:09:

Keni pershendetje edhe nga une?

Plloshtani....mos kerkon edhe ti lule nga Keni? (mos ma per ters).

Postuar nga volter datë 27 Prill 2004 - 14:19:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Keni pershendetje edhe nga une?

Plloshtani....mos kerkon edhe ti lule nga Keni? (mos ma per ters).

Mire de mire, shkoi fjala yte ne vend, dakort!
pershendetje

Postuar nga lova datë 27 Prill 2004 - 16:23:

Thumbs up

Petal me petal ti puth kryet tani. Gjumi ka rene mbi mua, i bardhe...fjale, me nuk dua, te tjera fjale...

Keni je si shpirt ....................Kisha shume nevoje.....

Postuar nga volter datë 27 Prill 2004 - 16:28:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Petal me petal ti puth kryet tani. Gjumi ka rene mbi mua, i bardhe...fjale, me nuk dua, te tjera fjale...

Keni je si shpirt ....................Kisha shume nevoje.....

O keni zbrazi nje çike tjera lule s'e na doli mendja e kokes...! Te shohim edhe nje parti lulesh...
ju i pershendetur per punen...

Postuar nga Keni datë 27 Prill 2004 - 16:37:

Bela mos harxhni pare per maskat se kam une sa te duash.
Kur te vini ketu zgjidheni si te doni masken dhe pastaj beni grabitjen.
Ervisen nuk e ve roje une se kam merak mos me shqetesohet.
Jam ne pritjen tuaj

Postuar nga lova datë 27 Prill 2004 - 16:39:

Lightbulb

Keni , kujdes te lutem, dhe me dergo edhe disa te tjera se petalet me mbaruan .............

Postuar nga volter datë 27 Prill 2004 - 17:00:

Keni e ka marre hovin me gocat, ndersa neve çunave na ka lene ne skajin e luleve te vyshkura... Presim dhe nuk presim...

Postuar nga Ervisa datë 27 Prill 2004 - 21:18:

Pershendetje!!!!

ahhah Keni nuk e di ti mo qe kam telepati te forte...Flm per lulet se vertet me kan qetesuar keto dite(me ty kuptohet) dhe shoqeria jone ketu
Bela dhe Roke mire shume e keni menduar dhe ne do ju presim me gjith gezim,ndonese jemi te zene pak me shkollen lol ....por dhe duhet ta dish qe Keni lekun e jep dhe Ervisen se leshon

Hirushe deri tani mire po vetem fillimi por fal teje se na hoqe gatimin dhe dita tu befte 10000

Lova pse me nerva ti me xhan....po nga e ke arratis Rossoneron:p mushe me qendru ke be pune se i verdallose cunat...heeey c'paske qene me ti...... Llokum me arra hahahaa

Polloshani c'thot shendeti , me punet e zemres si je ? megjithse mua po me dukesh ne forume te perkryer

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.