Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga atiola datë 21 Tetor 2006 - 00:33:

po dil pak te shikojme o lol

Postuar nga Balerina datë 22 Tetor 2006 - 00:28:

Gangoo
E bukur
Krenare
Confident

Shume bukur fotot.

ps. cfare do te thote Gangoo?

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Tetor 2006 - 04:37:

Ky psikonova i ngjaka shume kengetarit te grupit "My chemical romance".

Mbase dhe gaboj, por sigurisht nuk ka aspak fytyre shqiptari.

Psiko kur te kesh ndonje foto sic te ka bere nena do te jemi me te lumtur.

CUnat bjond s'me kane terhequr ndonjehere.

Postuar nga Balerina datë 22 Tetor 2006 - 04:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Mbase dhe gaboj, por sigurisht nuk ka aspak fytyre shqiptari.

Ke shume te drejte.

Psikonova, nuk dallon fare si shqiptar.
Zakonisht shqiptaret njihen ne cehre, por te te shihja ty rruges, nuk do te te merrrja per shqiptar, madje as do e besoja qe do ishe shqiptar.

Gjithsesi, fotot shume te bukura, sidomos ajo e dyta.

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Tetor 2006 - 04:53:

Ahhh Balerina, Gangoo do te thote Gangsterre

U pergjigja une ne vend te helges, shpresoj qe te me fali, po s'me rrin goja mbyll mu.

Postuar nga Balerina datë 22 Tetor 2006 - 04:55:

Citim:
Po citoj ato që tha doktori_chicago
cun me sexy si un ska ktu

Doktori...xhinset i kishe shume te bukura!

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Tetor 2006 - 22:10:

...

...doja thjesht tju thoja se ai ne foto eshte vokalisti i grupit tim te preferuar MCR dhe quhet Gerard.Arsyeja qe vura foton e tij eshte se i ngjaj shume dhe grupi muzikor ku jam une mundohet ti afrohet rrymes se MCR.Une jam 16 vjec prandaj ju genjeva se nuk doja ta merrnit vesh se kush isha.Te koncerti ne durres dikush me hodhi boje ne koke qe te dukesha si ai ne foton qe kam bashkangjitur.Pra historia e bojes eshte e vertete GANGOO ndersa Gerardi u vra me te vertete ne nje koncert te tijin.Nuk di si ta shlyej kete......me vjen shum keq dhe gjeja e pare qe do te beja do tju kerkoja te falur..........Meqe ra fjala grupi im ta shpif.......repertori jone eshte i mbushur vetem me covera.......dhe une jam nje deshtak......

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Tetor 2006 - 22:48:

...

dodoja te shtoja edhe dicka...me pare une pija shume qetesues dhe nuk behesha me njeri....familja me coi te vizitohesha.....dhe ata me nxorren te droguar....shyqyr qe njhnim nje psikolog...se do te isha duke bere terapi me te droguarit tani.....nejse....besoj se tironcit e dine se kush jam....nje nga ata tipa qe pin bar te parku...dhe rri te Converse...ne kemi len nam te keq dhe asbje sna do...prandaj gnjeva por so mundohem ta ndreq.....

Postuar nga Niqua datë 23 Tetor 2006 - 22:48:

psikonova ske pse te kerkosh falje zemra se ka dhe me rrencake se ti ktu ne forum........ dhe une e di shume mire se disa foto ktu jan fallco dhe spo jap emra sepse sme interreson shume.... pune e madhe pse ke vu foto fallco sikur u ba nami.....nejse ma merr mendja qe ti do jesh me sempatik se ai ne foto se ai per zoten si vampir mu duk..

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Tetor 2006 - 22:52:

...

Flm. do doja te shkonim mir bashke.....me pelqejne shume shkodranet dhe shkodra....kam shum histori..atje.....je shum e mire.....sot do pres floket.......gjithsesi....do ti zgjas prap......pak a shum si ai jam por nuk i kam ly floket dhe kam nje mjeker qe e kam bere gershet...

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.