| Forumi Horizont | Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Ide
Citim:
Po citoj ato që tha smeagol
ashtu...john lennon nje ng apikat e tua..?atehere duhet te te pelqeje kjo:
Let It Be
When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.
And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
Let it be, let it be. Yeah
And when the night is cloudy,
There is still a light that shines on me,
Shine on until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music
Mother Mary comes to me
Let it be, let it be.
Let it be, let it be,
Whisper words of wisdom, let it be.
mendo sikur...mendo si keta cunat...pastaj kur ta kuptosh se ca po mendon do te thuash:
Let It Be
P.s:e kisha per ndjenjat ne pergjithsi...etja per pushtet eshte vetem rasti konkret i fillit...
a sdo te ndiheshe edhe ti si e burgosur para ambicies,ose nje vesi te keq?kete po mundohem te te shpjegoj...

tulipan je gabim sepse dhe une degjoj keto lloj kengesh por keto mund ti sqarosh ne nje teme tjeter qe ja vlen,nuk e thashe me keqkuptim plako.
Football
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Fillojm nga fundi.![]()
Jo nuk i njoh The Fray sepse nese ti je apasionuar pas muzikes une jam pas futbollit.Nese do ndonje informacion per ndonje lojtar ose skuader futbolli ta jap une sa hap e mbyll syte :p :p Gjithsesi jam i orientuar drejt Linkin Park,3 doors down,Evanescence si preferenc muzike.Nejse...
Besoj se do vazhdojm te flasim edhe ne tema te tjera,te ftoj te marresh pjese tek temat e tjera sepse aty ndoshta do mund te njohesh ndoshta pjese te karakterit qe ne tema te caktuara nuk duken.Meqense te pelqen ironia dhe ato qe jane ironike besoj se do filloj te te pelqej edhe une sepse jetoj bashke me ironine :p :p :p :p![]()
![]()
Me te vertet nuk te njoh por ti i ngjan shume nje personi qe njoh une nga menyra sesi shkruan.Gjithsesi...
Ja kalofsh mire...
Diabolic A’S
do i kishe hak!
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Pershendetje Tulipani.
As une s'te njoh faktikisht, por ama njoh pakez Diabolic, edhe e di qe s'eshte djale i keq edhe pse hiqet se eshte. Komenti im ndaj komentit te tij ishte me teper nje kritike miqesore sepse ndodh ndonjehere qe shkruan apo thua dicka pa e menduar mire, por nuk e ke me te keq. Nqs do ti do ti kushtoje pakez kohe shkrimeve te Diabolic do te shikoje vertet ne shpirtin e tij edhe do te kuptoje se kush eshte ai me te vertet. Eshte thjesht pakez camarok edhe i pelqen te bej shakara, asgje me teper.
Mendo sikur te mund te kuptonim pikerisht ate c'ka njerzit duan te shprehin por jo gjithemon jane ne gjendje ta shprehin sic duhet.
Pershendetjet e mia!![]()

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
tulipan je gabim sepse dhe une degjoj keto lloj kengesh por keto mund ti sqarosh ne nje teme tjeter qe ja vlen,nuk e thashe me keqkuptim plako.
...mendo sikur ajo qe endrrove mbreme te ishte e vertete...
PS. nje keshille te vockel...diabolic has to win
Re: Football
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Perveçse ironik e ke dhe gjuhen brisk ama...e mban mend ç'me ke thene? Te kisha pasur afer ca formalitetedo i kishe hak!
Une s'kam pasion vetem muziken le te themi qe jam kurioze per pak nga te gjitha. Per futbollin per momentin s'kam pyetje, e ndjek dhe ate. Por sinqerisht rralle flas me çunat, ju ne pergjithesi te shikoni nga koka te kembet po t'ju thuash ndonje gje per futbollin . Sa here me ka ndodhur qe te bisedoj me ndonje tip keshtu qe bente te diturin e thoshte lloj lloj gjerash duke menduar qe s'kuptoja gje...Ha ha ha kur ia prishja diskutimin para te tjereve ishte me te vertete per te qeshur ama . Ka dhe tipa te tille !
A'S eshte Associazione Sportiva apo une kam shume imagjinate?
Ps. Ka te tjera qe me ngjajne. dhe une qe kujtoja se isha me nje kopje![]()
Mendo sikur te gjithe te dinin te dashuronin ashtu sic di te dashuroje Diabolic,
sa e sa tulipane nuk do vdisnin kurre!
mendo sikur....mendon
mendo sikur ta kaloja testin e toefl me ndonje note te mire
| Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.