| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
po imagjinoji si te bardhe edhe 

o zot sa po qesh me ka ndodhur nje gje fare e pabesueshme dhe teper unike e llojit te saj rruges per ne shpi.. e ka fajin hena e plote hahahaha oooooo vdiqa duke qeshur. kot nuk mendoj se jam lume i rrembyer ( sot)

<PRE>-</PRE>
Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Sa keq ndihem kur ofendohen miqte mes tyre...ika se ,do e teproj pastaj...

-
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
po imagjinoji si te bardhe edheo zot sa po qesh me ka ndodhur nje gje fare e pabesueshme dhe teper unike e llojit te saj rruges per ne shpi.. e ka fajin hena e plote hahahaha oooooo vdiqa duke qeshur. kot nuk mendoj se jam lume i rrembyer ( sot)
![]()

, nuk i zihet bese kollaj.
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Analistja sikur te ishin te bardhe ata trendafilat..... hmmm....![]()
Paskam rene ne dashuri. Me ne fund e kuptova.
Menjehere do te pyesni, me ke?
Do te shqyeni syte te lexoni postimet, qe te beni lidhjet, do deshifroni nenekuptimet edhe ato qe nuk lidhen. Me ke, me ke?
Do tua them une, mos u beni shume kurioze, me Forumin.
Por shpejt do ta le, do ti bej naften, dua edhe une te provoj c'do te thote te tradhetosh ti i pari. Eshte mire kur tradheton thone, se nuk ke dhimbje si i tradhetuari, vetem glendisesh, qesh dhe zgerdhihesh.............
Kaq me duhej, to have some fun, kalova kohen dhe tani ndjehem shume, shume me mire.
Thank you all of you for your company.
E mbushur me aromen e luleve qe kane celur ne oborrin tim buzeqesh tek shikoj zogun te shkoje ne foleja qe kemi varur ne pema. Ti vazhdon ti shikosh dhe une qesh me faktin se si nje specie qe nuk te flet thjesht leshon nje tingull te ben kaq shume per vete.....
Ky ishte mendimi im i castit qe e hodha drejt e ne nje faqe te huaj qe nuk me perket mua aspak,qe mund te shuhet brenda castit jo vetem mendimet time por te mijra personave. Dhe megjithate i hedh ketu sepse monologu i hedhur ne flete nuk me ka terhequr asnjehere dhe kjo eshte e vetmia menyre qe me ka roberuar momentalisht per te ruajtur sado pak qofte edhe nje cast kujtimet e shkeputura nga dita e perditshme. Koleksion mendimesh ashtu sic me pelqen dhe koleksioni i fotove!!!!
Largohem qetesisht per te vazhduar detyren qe kam mare persiper........
.. ne fakt jetojme nen nje ndotje akustike te tmerrshme.. e rendesishte eshte te jemi ne gjendje te filtrojme muziken nga kjo zhurme...
...mendime koti, si vete kotesia e kotesise se ketushme...
Hajt kot.Flm.:p
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.