Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga volter datë 29 Prill 2004 - 13:58:

Re: Pershendetje !

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR

Hahahahahahahah ! Ploshtani tani te themi te vereten eshte nji cik" weird" te marresh lule nga Keni :p:p Po ti megjithate mos u merzit pse merzitesh ja une e Ervisa u menduam gjata edhe me ndihmen e Kenit :pvendosem te dhurojme kete tufe me lule shpresojne te te pelqejne ....! Te pershendes Bela !

ps .... Eshte my favorite flower Whitecallalilies (ose me lehte zambaku i bardhe :p:p ) Roku e more vesh ti :p

Ju falenderoj qe me dhuruat nje tufe me lule. Jeni e shume shume e mrekullueshme. Me rrofsh Bela e bukur...
Ua di per nder!

Postuar nga hirushja datë 29 Prill 2004 - 15:46:

Plasën lulet këtu.

Sorry që nuk kam qën gjatë këtyre ditëve po sic e shikoni dhe une kam shumë mësime për të bër.
Ervisa u bëre xheloze ti për ploshtanin? Në fakt edhe une mendova se mos ishte vajzë se kërkonte shumë lule nga Keni. Po ma mer mendja se Keni nuk te krahason ty me asnjë këtu...(vetem ty te sjell lule)

OK, une po iki dhe sot me prisni ne shtepi se do bej dicka per te ngrene!!

Bela pershendetje zemer.

Postuar nga volter datë 29 Prill 2004 - 15:53:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Plasën lulet këtu.

Sorry që nuk kam qën gjatë këtyre ditëve po sic e shikoni dhe une kam shumë mësime për të bër.
Ervisa u bëre xheloze ti për ploshtanin? Në fakt edhe une mendova se mos ishte vajzë se kërkonte shumë lule nga Keni. Po ma mer mendja se Keni nuk te krahason ty me asnjë këtu...(vetem ty te sjell lule)

OK, une po iki dhe sot me prisni ne shtepi se do bej dicka per te ngrene!!

Bela pershendetje zemer.

Ua pelqej shkrimet, sidomos kur je keshtu kaq e sinqerte...
Pershendetje Hirushe. Dukesh se je sot fare ne disponim

Postuar nga volter datë 29 Prill 2004 - 16:37:

O Keni ma more per te keq mendjen. Mire de mire, provoni edhe ju te tjeret te lozni me kete mendje. Ndoshta e keni me te lehte per te shkruajtur ne balle. Lulet jane...
pershendetje miq.

Postuar nga volter datë 29 Prill 2004 - 16:40:

Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse
wa ktu te mua po shkon 12 ora dhe mua sme ze gjumi kush do me bej pak shoqeri se do e gdhi sot

Ja ketu ke per te zgjedhur mendje... urdhero!!!

Postuar nga roke datë 29 Prill 2004 - 23:52:

E di brunka qe po pret sa te ike plloshtani se e di qe nuk e kupton.E mendoj kete gje. Po po te vish me shpejt ketu tek tema gjen kenin,mua, dhe shume goca te tjera(ups).
bela,o rrush ku je??Te prita mbreme poshte dritares,por vellai yt nuk iku qe nuk iku me shoket,por ndejti aty.Ama edhe une me koke forte dola.Edhe une nuk ika.Edhe ti me koke forte se ne te dy.Nuk dole qe nuk dole ne dritare Pershendetje dhe ato lule do ti kesh ne origjinal.
Ervisa!!Po si kishit pire me Kenin dhe kishit rrare nje police grua .Ne fakt e rrau keni se ngaqe kishte pire pak i ngjajti si burre dhe ngaqe ajo po fliste me Ervisen,u be xheloz dhe ja theu dy dhembet e pare dhe asj i ngjan nofulla mu si tynelMos pini kur nuk jam une me Belen!!
Ciao dhe pershendetje te gjitheve.

Postuar nga Keni datë 30 Prill 2004 - 07:26:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
E di brunka qe po pret sa te ike plloshtani se e di qe nuk e kupton.E mendoj kete gje. Po po te vish me shpejt ketu tek tema gjen kenin,mua, dhe shume goca te tjera(ups).
bela,o rrush ku je??Te prita mbreme poshte dritares,por vellai yt nuk iku qe nuk iku me shoket,por ndejti aty.Ama edhe une me koke forte dola.Edhe une nuk ika.Edhe ti me koke forte se ne te dy.Nuk dole qe nuk dole ne dritare Pershendetje dhe ato lule do ti kesh ne origjinal.
Ervisa!!Po si kishit pire me Kenin dhe kishit rrare nje police grua .Ne fakt e rrau keni se ngaqe kishte pire pak i ngjajti si burre dhe ngaqe ajo po fliste me Ervisen,u be xheloz dhe ja theu dy dhembet e pare dhe asj i ngjan nofulla mu si tynelMos pini kur nuk jam une me Belen!!
Ciao dhe pershendetje te gjitheve.

Roke ke filluar te ngaterosh dhe njerzit tani. Kaq shume kishe pire sa me ngateron mua me rasoneron.
Ishte rasonero ai qe qelloj policen dhe jo une.
Une me erisen ishem te ajo makina sportive dhe ti ishe ulur ne totuar me belen. Mos pi kaq shume mo roke se nuk po na njeh me. Kujdes se do ngaterosh dhe belen ndonje dite

Postuar nga BELA E BUKUR datë 30 Prill 2004 - 08:19:

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Roke ke filluar te ngaterosh dhe njerzit tani. Kaq shume kishe pire sa me ngateron mua me rasoneron.
Ishte rasonero ai qe qelloj policen dhe jo une.
Une me erisen ishem te ajo makina sportive dhe ti ishe ulur ne totuar me belen. Mos pi kaq shume mo roke se nuk po na njeh me. Kujdes se do ngaterosh dhe belen ndonje dite

Bo-Bo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keni c'ISHTE KY ??!! Gabim ortografik apo.....
nejse vetem une e pashe po thuaj ishallah se sheh njeri -tjeter:p Po mire ...erisa deshe te thoje apo Ervisa!!!!!!oopss :p:p duket sesa "esell" paske qene :p mire mo mire po na i jep edhe makines ashtu ti , do na besh ndonje hata more djale me avash ,se te kap pija shpejt ty ,organizmi i dobet zotrote :p:p:p hahah Keni ..lol( se mos me rrahesh :p) here tjeter kij kujdes me keto gabimet se na ngaterron emrat :p gjinite :p(burre-grua ) dhe kuptohem na akuzon ne te tjeret pastaj ..:p:p

ps .. shikon Bela ortake besnike e Rokes me vrap dha mendim hahahhahaaha ! ju pershendes te gjitheve

Postuar nga BELA E BUKUR datë 30 Prill 2004 - 08:50:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha varka
Hi Bela.Me dergon dhe mua nje tufe me lule?

Hahahahaha Varka Ty sdo te te dergoj lule tani per tani , po nja dy "lopata" qe te na vozitesh ashtu sic di vete kurse per lulet do pyes njeher Rokun se mos me behet xheloz me gjithe keto buqeta qe po dhuroj :p

Ps ...hirushe , lol, ku je me ti akoma se paske bere darken ..:p hahah jemi bere tamam si tek filmi , Une e Ervisa jemi vajzat e llastuara ti je "hirushja" ( por vetem dicka se, ne te kemi xhan tyja .. )

Postuar nga roke datë 30 Prill 2004 - 23:48:

PO dhuroi lule varkes se eshte djale i mire.pastaj nuk behem xheloz per te tilla gjera se kam besim tek TY!!E krijova qe ate nate kur ndejtem se bashku.Keni,jo vella,s'kisha pire fare.Une te thashe te mos pije se do shkonim ne darke tek party qe organizohej ne Divas te las vegasit,por ti nuk e di pse bere te kunderten,apo ngaqe Ervisa erdhi pak me vonese Po ti e di si e kane vajzat,pastaj fustanin e shkurter dhe te care duhet ta shikonte me kujdes ajo:p
Ju pershendes dhe Beles i uroj nje fundjave te kendshme,kuptohet me mua per krahu:p:p Ciao!

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.