Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Ps ...hirushe , lol, ku je me ti akoma se paske bere darken ..:p hahah jemi bere tamam si tek filmi , Une e Ervisa jemi vajzat e llastuara ti je "hirushja"( por vetem dicka se, ne te kemi xhan tyja ..
)
[QUOTE]Po citoj ato që tha roke
[B]PO dhuroi lule varkes se eshte djale i mire.pastaj nuk behem xheloz per te tilla gjera se kam besim tek TY!!E krijova qe ate nate kur ndejtem se bashku. O bela meqe dhe roke sbehet xheloz a sma dergon ate tufen me lule se do te te nxjer pastaj me ate varken time ta vozitim sebashku
Ore pa tunduni pak ju te tjeret e pushoni se kerkuari lule beles se na paska datlindjen neser , sepse na takon neve ti bejme dhurata
ahahah o Bela ate po mendoja dhe une po s'jemi aq te liga ne e duam biles neser tek ajo party qe do bejme Hirushja do jete mbreteresha e mbremjes
Lol une po te dergoj ca lule te thjeshta per momentin , se duam te te bejme nje suprize te bukur kur te vij dhe Keni
Belaaaaaaaaaaa edhe 100000000000 vjece
Gezuar ditlindjen Bela
Gezuar ditlindjen dhe u befsh 100 vjec.
Gezim dhe lumturi ne jeten tende, sigurisht dhe me roken qe me sa shoh nuk po e mban vendi sa te filloj party.
Ervisa zgjidhe vete peshqeshin e datlindjes se Beles se une nuk kam koh.
Me thuaj dhe oren kur te vjij te mare per ne party.
hahahahhah Keni nuk ke kohe apo je i merzitur nga humbja e e skuadres tuaj ne Hockey mo u merzit se keni dhe dy ndeshje ene nuk i dihet mund te fitoni
Tani une them qe te dalim pak me heret dhe ti blejme dhuraten Beles pastaj me ate rruge vemi andej Si thu ti?
Gezuar belaaaaaaaaaa:p
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
hahahahhah Keni nuk ke kohe apo je i merzitur nga humbja e e skuadres tuaj ne Hockeymo u merzit se keni dhe dy ndeshje ene nuk i dihet mund te fitoni
Tani une them qe te dalim pak me heret dhe ti blejme dhuraten Beles pastaj me ate rruge vemi andejSi thu ti?
Gezuar belaaaaaaaaaa:p
Ua sa mire qenkemi bere gjithata veta Shiko sa te bukura jane bere gocat
po avash me ju se eshte my b-day :p:p
Po ama dhe cunat qenkan bere ...
na moren ne qafe , hahahahah Sa rremuje e madhe qe eshte sot te shtepia Beles po akoma ka vend plot , miresena urdheroni ...faleminderit shume shume ja zini vend e uluni ku te doni
:p Ju faleminderit edhe njehere !
Ja "DJ " e zgjodhi Roku , te tere duken shume te kenaqur sidomos une
: GO shorty its ur b-day , we gonna party like its my birthady ...:p:p:p lol
Look at me
it really was not easy
but i can breathe
i am so grateful
couse i can see
i am free
to do exactly what i please
so came with me
to a place where we can be
I want to touch the sky
i want to fly so high
i want to hold you
i want to love you tonight
i want to satisfy
i want to make you mine
follow me
to a place where we can be
absolutely free
to be exactly what you want to be
completely
lose control that`s when i need you more
give me the key
to set your heart and spirit free
i want to touch the sky....
I know what i want
and i know that i need it right now
gone take you on a gerney to a far away place now..
i want to touch the sky..
oh like a bird in the sky
just you and i
i`m gonna fly like a bird in the sky
just you and i
we`r gone fly like a bird in the sky
just you and i
i want to love you now
i want to take you high
i want to give you everything that you desire
you and i..
Ne mungese te DJ vura une nje kenge.
jump.. jump..jump.Bukuroshe si te duket kenga e pare?
Gezuar!
Një dhuratë të vogël për Belën tonë
Megjithese ne nuk shikohemi asnjehere me njera tjetrën për arsyeje largësie.
Unë doja të të uroja Gëzuar Ditëlindjen ne ketë ditë speciale.
Ndoshta këto fjalë janë fare pak për ty por është mënyra ime për të të thën sesa shumë më pëlqen si vajzë.
Gezuar Ditelindjen Bela
Gezohu me aq sa mundesh.
(Eliz kush e kendon ket kengen?)
GEZUAR DITELINDJE BELA BUKUROSHE!!!eDHE 100 VJECE DHE ME SHPIRT DHE BUKURI TE PASTER TE QARTE TE DUKSHME.ZOTI QOFTE ME TY NE CDO MOMENT.TE PERSHENDET ROKU DHE ME PADURIM PRET FILLIMIN E PARTY QE KE ORGANIZUR TI. .EDHE NJE HERE GEZUAR!!!TE UROJ TJA KALOSH SA ME KENDSHEM.
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.