| Forumi Horizont | Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
po c'ke o burr i dheut qe i hedh gjojnat kshu....pi nje uj me gaz,po ta dish qe ai te rregullon stomahun po pordhet ti shton...
ti ri ketu ne Mejhone dhe mos dile per shopping andej ketej...s'ke degjuar nga keto pordhe neper BBQ-te e shqiptareve te Teronos(jo Tirones he)
.
Citim:
Me duket do te te martojme edhe ty me ndonje shok homo!!!
Shume kemishe po ble....po te kesh ndermend per dasme neTetor tani se edhe Shtatori eshte full...
Mo po me ke do martohej Brisi se se gje e se gjej ate kerkesen?!!!
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po jo bre ......... ishte kemishe nate, per te fjetur ............. s'me ka lene mendja te dal xhiro apo shkoj ne dasma me Burberry .................. .
Brisi ????????????????? Hemmmm ...... good question ....... .
Ej ....... po perpiqem ti prish mendjen Erias ........... i thashe qe edhe une lesbik jam se vetem femrat me pelqejne ........... po s'i mbushet mendja ........ duhet me heq qafe Katin .... :aha :aha
Citim:
Mos e dh. muhabetin turll....ne s'themi te prishim dasmat e prenotuara ne gusht qe te bejme nje dasme tjeter ne tetor...
Bashkatdhetar te kam, xhan te kam, po deri ne biznesi...he he aty s'lejoj njeri te ma preke!!!
Citim:
Mos e dh. muhabetin turll....ne s'themi te prishim dasmat e prenotuara ne gusht qe te bejme nje dasme tjeter ne tetor...

Citim:
Po citoj ato që tha turll
![]()
.......... te plepat .......... .
Nga qente mos ki frike ....... edhe stani po te jene .. qene jane ne fund te fundit ......... .
p.s. kur isha heren e fundit ne shqiperi lashe nja tre kostume Hugo Boss qe sa i kisha blere ....... me gjithe kepucet. Ua fala atyre robve andej.
Dje rruges te semafori kishte dal njoni me nje tabele dhe kerkonte nje ride deri ne Barry ....... Zbrita nga Ranger Roveri dhe i thashe ........ na merre dhe shko vete ........... . Ndersa tani teksa po shoh keta kater monitoret e kompiuterave qe kam perballe, po mendohem ke te mbaj dhe ke te hedh nga keta I-phonet qe kam ne dore ............ ........... .
Na boj i uj t'gazum e shpetimo ........ te na lirohen icik gazrat e stomakut ........... .
Mire per reston por 4 i bere monitoret?Mos ruan gje lavastoviglien ? 

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Nje gje me ben pershtypje ne Shqiperi. Nuk behen dasma ne Gusht. Thone eshte ters. Why?! Any idea?
![]()
Citim:
Nje gje me ben pershtypje ne Shqiperi. Nuk behen dasma ne Gusht. Thone eshte ters. Why?! Any idea?
![]()
Citim:
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mire per reston por 4 i bere monitoret?Mos ruan gje lavastoviglien ?![]()
| Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.