Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga Ervisa datë 03 Maj 2004 - 00:23:

Talking

Ervisa e kthyer ne shtepi nga ajo party e Beles, po i flihet shume po se le maraku per te pare ndeshjen

By the way, Si ndiheni ju te tjeter? , apo vetem une qenkam e lodhura

Postuar nga volter datë 03 Maj 2004 - 01:14:

Obobo! Ç'jane keto role aq te mira..., cak-cik.
pershendetje

Postuar nga BELA E BUKUR datë 03 Maj 2004 - 04:54:

Red face

Oh sa e lodhur jam edhe une ...ju faleminderit te gjitheve per pjesemarrjen , Roku thnx for ur gift :p edhe sa per party ma kishte bere surprise Ervisa me Kenin ti e di sa te respketushem jane ata te dy
Plloshtani po ti nga humbe nga mesi darkes se u bera merak jo per gje ...edhe Lova u shduk Ervisa me Kenin ishin ber cift fenomenal te dy , papap sa hije kishin , Eliz , hirushe, njeriu xx po me ju cu be ??!
me ata djemte, (shoket e Rokut :p ) qe u prezantova une mire ??? nejse tani rendesi ka qe ja kaluma mire fare dhe u kenaqem .. shume shume faleminderit per dhuratat :p

Postuar nga volter datë 04 Maj 2004 - 01:05:

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Oh sa e lodhur jam edhe une ...ju faleminderit te gjitheve per pjesemarrjen , Roku thnx for ur gift :p edhe sa per party ma kishte bere surprise Ervisa me Kenin ti e di sa te respketushem jane ata te dy
Plloshtani po ti nga humbe nga mesi darkes se u bera merak jo per gje ...edhe Lova u shduk Ervisa me Kenin ishin ber cift fenomenal te dy , papap sa hije kishin , Eliz , hirushe, njeriu xx po me ju cu be ??!
me ata djemte, (shoket e Rokut :p ) qe u prezantova une mire ??? nejse tani rendesi ka qe ja kaluma mire fare dhe u kenaqem .. shume shume faleminderit per dhuratat :p

Pershendetje miq! Si keni qene mire apo jo!?
Bela po ç'te bejsh fati eshte i tille. Po tek une çfare nuk pjelle nata... Nate me magjia te çoroditura!?
Po na thua çkemi te re nga ju e nderuara!? Nga ne na bie tushi mbi koke, dhe lyhemi me ngjyra te zeza...
pershendetje forumista

Postuar nga BELA E BUKUR datë 04 Maj 2004 - 03:29:

Smile

Plloshtani ti faleminderit shume po .. une nuk ta kuptova mesazhin ...sorry " Plloshtani tha : Na bie tushi mbi koke dhe lyhemi me bojra te zeza ..." po mundohem ti nxjerr kuptimn por ..me duket se akoma sme ka dale pija mua ....:p:p ( Roku e ka fajin ..:p )

Postuar nga volter datë 04 Maj 2004 - 03:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Plloshtani ti faleminderit shume po .. une nuk ta kuptova mesazhin ...sorry " Plloshtani tha : Na bie tushi mbi koke dhe lyhemi me bojra te zeza ..." po mundohem ti nxjerr kuptimn por ..me duket se akoma sme ka dale pija mua ....:p:p ( Roku e ka fajin ..:p )

Po leri keto ore! Po na thua çkemi te re nga ju. Se nga ne sonte kemi qene top fare me disponimin...
te pershendes e nderuara!!!

Postuar nga lova datë 04 Maj 2004 - 12:47:

Arrow

Humbi buzëqeshja,
shkëlqimi në sytë e mi
dhe mbeti akulli në zemër
e humnerë e pafund në shpirt.
Mbeti një yll
që shetit qiellin,
me te dhe shpresa
se do të kthehesh,
nesër...
një nesër më të mirë.

Postuar nga volter datë 04 Maj 2004 - 14:13:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Humbi buzëqeshja,
shkëlqimi në sytë e mi
dhe mbeti akulli në zemër
e humnerë e pafund në shpirt.
Mbeti një yll
që shetit qiellin,
me te dhe shpresa
se do të kthehesh,
nesër...
një nesër më të mirë.

Prape lova me poezi. Hajt se na dole gje poete!?
Shpresoj se do t'i marre per te mire, ai i dashuri yt qe nuk eshte akoma ne dashuri. Ore mbaje loven se na iku pertej FH...
Me respekt!
Mbaje veten se ai i dashuri yt do te vije njehere dhe do te jape nje dashuri...
O çuni X... ke kujdes me dashurine e loves, se u be histori...

Postuar nga lova datë 04 Maj 2004 - 17:10:

Question

Mos na i qaj hallin, se poezi jane mund te vlejne per kedo!

Postuar nga volter datë 04 Maj 2004 - 17:13:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Mos na i qaj hallin, se poezi jane mund te vlejne per kedo!

Mire! E di qe poezia flet tek FH...
te pershendes lova. Se moti s'te kam pershendetur.
paçim

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.