Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Ervisa e kthyer ne shtepi nga ajo party e Beles, po i flihet shume po se le maraku per te pare ndeshjen
By the way, Si ndiheni ju te tjeter? , apo vetem une qenkam e lodhura
Obobo! Ç'jane keto role aq te mira..., cak-cik.
pershendetje
Oh sa e lodhur jam edhe une ...ju faleminderit te gjitheve per pjesemarrjen , Roku thnx for ur gift :p edhe sa per party ma kishte bere surprise Ervisa me Kenin ti e di sa te respketushem jane ata te dy
Plloshtani po ti nga humbe nga mesi darkes se u bera merak jo per gje ...edhe Lova u shduk Ervisa me Kenin ishin ber cift fenomenal te dy , papap sa hije kishin , Eliz , hirushe, njeriu xx po me ju cu be ??!
me ata djemte, (shoket e Rokut :p ) qe u prezantova une
mire ??? nejse tani rendesi ka qe ja kaluma mire fare dhe u kenaqem ..
shume shume faleminderit per dhuratat :p
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Oh sa e lodhur jam edhe une ...ju faleminderit te gjitheve per pjesemarrjen , Roku thnx for ur gift:p edhe sa per party ma kishte bere surprise Ervisa me Kenin ti e di sa te respketushem jane ata te dy
![]()
Plloshtani po ti nga humbe nga mesi darkes se u bera merak jo per gje ...edhe Lova u shdukErvisa me Kenin ishin ber cift fenomenal te dy , papap sa hije kishin , Eliz , hirushe, njeriu xx po me ju cu be ??!
me ata djemte, (shoket e Rokut :p ) qe u prezantova une![]()
![]()
mire ??? nejse tani rendesi ka qe ja kaluma mire fare dhe u kenaqem ..
shume shume faleminderit per dhuratat :p
Plloshtani ti faleminderit shume po .. une nuk ta kuptova mesazhin ...sorry " Plloshtani tha : Na bie tushi mbi koke dhe lyhemi me bojra te zeza ..." po mundohem ti nxjerr kuptimn por ..me duket se akoma sme ka dale pija mua ....:p:p ( Roku e ka fajin ..:p )
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Plloshtani ti faleminderit shume po .. une nuk ta kuptova mesazhin ...sorry " Plloshtani tha : Na bie tushi mbi koke dhe lyhemi me bojra te zeza ..." po mundohem ti nxjerr kuptimn por ..me duket se akoma sme ka dale pija mua ....:p:p( Roku e ka fajin ..:p )
Humbi buzëqeshja,
shkëlqimi në sytë e mi
dhe mbeti akulli në zemër
e humnerë e pafund në shpirt.
Mbeti një yll
që shetit qiellin,
me te dhe shpresa
se do të kthehesh,
nesër...
një nesër më të mirë.
Citim:
Po citoj ato që tha lova
Humbi buzëqeshja,
shkëlqimi në sytë e mi
dhe mbeti akulli në zemër
e humnerë e pafund në shpirt.
Mbeti një yll
që shetit qiellin,
me te dhe shpresa
se do të kthehesh,
nesër...
një nesër më të mirë.
Mos na i qaj hallin, se poezi jane mund te vlejne per kedo!
Citim:
Po citoj ato që tha lova
Mos na i qaj hallin, se poezi jane mund te vlejne per kedo!
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.