Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga cupka datë 10 Nëntor 2006 - 00:01:

ti Kota paske veset me te liga te nje mashkulli!
you don't like to work and you kiss and tell.

I ponder, what does indeed Kota like to do, exept take pictures of himself? :p

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 10 Nëntor 2006 - 00:06:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ti Kota paske veset me te liga te nje mashkulli!
you don't like to work and you kiss and tell.

I ponder, what does indeed Kota like to do, exept take pictures of himself? :p

well un e kam then.. qe    fotot  i kam qef... sme rrihet po sbera tpakten  5  foto ne  dit, lol...

dmth  fotot  eshte nje pjes e  vogel... se    ca jam un indeed    2  do......ehhh   mos te  futemi ne  ato  detaje, lol.... se im  sure u dont  wanna know

po  moj  sme pelqen te punoj ...  mban mend  ti   cte  thash i her... per  33shin, lol...   verrrrrri  soon   im moving  to  san  diego , Ca ... its good when ur  smart...  and use it.. when  u need  it

Postuar nga Niqua datë 10 Nëntor 2006 - 05:13:

kota e ke kap anglishten...

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 10 Nëntor 2006 - 05:29:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
kota e ke kap anglishten...

ehe e  shef ti :p

jemi rrac e  zgjuar ne

Postuar nga Amstel datë 12 Nëntor 2006 - 16:24:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

amore mos ja ban qefin kot...

une nuk e vura dreqe me me bo qefin ju ok
thjeshte per te me njohur e jo per pelqime sme interesojne komplimentet nga forumi por as nga jashte nese nuk i pelqe kujt kalo faqen me shpejte mos me e pa.

Postuar nga SEXI datë 12 Nëntor 2006 - 17:56:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI

une nuk e vura me me bo qefin ju ok
thjeshte per te me njohur e jo per pelqime sme interesojne komplimentet nga forumi por as nga jashte nese nuk i pelqe kujt kalo faqen me shpejte mos me e pa.

He lal mos e vrit menjen se si rrush je...Keshtu e bene dhe me mua disa inaçi te forumit kur hapa albumin tim personal (ti Nik se ke pare se mungoje ato dit) saqe u detyrova dhe hoqa,veç per te ndaluar gojet e liga...

Postuar nga freespirit datë 12 Nëntor 2006 - 23:43:

Citim:

APAPAPA sa nevrik e kemi ket djalin. Avash mo lal se shaka jane, e verteta eshte qe te kemi goxha cun pak karagjoz po te shkon.

Te pershendes

Postuar nga Niqua datë 12 Nëntor 2006 - 23:46:

Citim:

me vertet e ke ti Nik

qyqja deri tani i ke kap shakat e mija

cfar ndolli tani...

Sexy une skam inat me asnjeri especially me Nik dhe ky e din shume mire qe une bej shaka me te si ai me mua dhe me pelqen ta gacmon... komplementet e mija i ka marre me kohe Nik dhe ky me lart ishte thjesht nje gacmim ashtu sic me gacmon dhe ai mu... nejse me fal Nik nuk e dija qe te ngel hatri me komentet e mija perderisa dhe ti shume here me ke ngacu..

Postuar nga oliinter datë 12 Nëntor 2006 - 23:55:

naqe niku e ka pas me shaka ndoshta pasi me ty ai ka bere shpesh shakara te tilla

mos e prish gjakun zemra se je shume e mire

Postuar nga Niqua datë 13 Nëntor 2006 - 00:08:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
naqe niku e ka pas me shaka ndoshta pasi me ty ai ka bere shpesh shakara te tilla

mos e prish gjakun zemra se je shume e mire

Olii dhe une po cuditem me ket komentin e Nikut...thash se kishim pak kofidenca por cic duket duhet te mbaj distance...

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.