Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Dylan un s'te besoj !
Kanadaja paska politkat me te mira per emigrantet , sipas CNN
Me erdhi nje mendim casti --ne fakt eshte C'mendim casti :
.....Sa qejf kam t'ja rras komshise .....po fort ama qe t'i leviz bithen nga vendi
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Kanadaja paska politkat me te mira per emigrantet , sipas CNN
edhe sonte deshira per burokraci me perfundon poshte themrave .
gjithmone e me shpesh betejen e fiton alkoli . edhe pak duhet ti drejtohem me "ju". shto ktu edhe Sheven qe i hudh piper nostalgjise mund te thuhet qe i afrohemi zotit deshperim me hapa gjigande .
Citim:
Po citoj ato që tha al74
edhe sonte deshira per burokraci me perfundon poshte themrave .
gjithmone e me shpesh betejen e fiton alkoli . edhe pak duhet ti drejtohem me "ju". shto ktu edhe Sheven qe i hudh piper nostalgjise mund te thuhet qe i afrohemi zotit deshperim me hapa gjigande .![]()
M.C Kur te kem çik me shum kohe , do i pergjigjem pyetjes /m.c 5 te raid
Pacim per sonte .
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Me erdhi nje mendim casti --ne fakt eshte C'mendim casti :
.....Sa qejf kam t'ja rras komshise .....po fort ama qe t'i leviz bithen nga vendi![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Dylan un s'te besoj !
ok nejse ju lashe se me kerkojne jashte me urgjenc ju puc shum
Citim:
Po citoj ato që tha lule
M.C Kur te kem çik me shum kohe , do i pergjigjem pyetjes /m.c 5 te raid
Citim:
Po citoj ato q� tha Ana1
E sakte! Pas 3 vitesh " azil politik", ke te drejte te aplikosh per nenshtetesi kanadeze!
Ndersa tek ne pas 5 vitesh!
Citim:
Po citoj ato q� tha shelgu
Jo komshise, por kojshijes, se na bere me zemer Mondi, po fillojme t'i mbajme duart mbrapa tani.
![]()
me mund nji femen me llafe duhen shtate furre buke .
pjese tjeter e sekretit per suksesin duhet te jete qe te dish sa me shume .
Palo bure quhet ai i ashtequajturi bure qe zihet me grate.
Me leje shejtone per mua e kishe kete mendim ti ...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Palo bure quhet ai i ashtequajturi bure qe zihet me grate.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
shejtone meqe ke kohe te harxhosh te thom qe vetem me ca levizje shkronjash futesh ne kllapa ..nuk te leverdis.
Citim:
hhe mi mo...
dylan shaje njehere Mondin sic di ti ashtu vence..
Citim:
Po citoj ato që tha al74
dobet.
Citim:
ej, e di qe mu po me vje turp qe ti po vazhdon me me komentu
shame on you
Pra ti thu ta hash turpin me buke e 1 gote vere mbrapa? ... po mire ashtu beje dakort jam.
Ky eshte orari qe ndjej te pakten nje termet
kam mbet pa asnje birr me shku me ble po pertoj a ka kush nonje a jo
psh ooooooo ca po me pihet nje
nuk ka birre pas ores 8 te mbremjes dylan ( me ligj), as mos merr mundimin te shkosh ne store.
Po degjoj muzike latine, ja ashtu kot per sport!
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
nuk ka birre pas ores 8 te mbremjes dylan ( me ligj), as mos merr mundimin te shkosh ne store.
Po degjoj muzike latine, ja ashtu kot per sport!
Me duket mure se fajin e ka Mamica .....me ato cica , mendim casti qy
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
a te tregoj drejten jo nuk hskova me ble sinqerisht pertova po ja u ba 11 ora e acoma e kam mendjen te nje birr boll po pi uje te fresket po sma kalon hahah piva ver sonte po ncuk ne ket te nnxehte si birra sme shkon asgje te pi ca te dui tesh e kam mendjen thahs shkoj flej po he spo me shkohet me ndgjan kam dicka keq lol
nje lule po shikoja jashte ne ket sec e me vinte inat me vete se esht gati duke u tha\
ka dy vite qe e kam po ja ket vit me ngjante sikur vazoja ishte shume e vockel per te e vendosa tja ndrroj po si duket i lendova rrenjet e po me thahet
puci nej her te gjithve se ika nigjohemi
Na trego per lulen si e ke
keq gjithmone pres te sherohet
ok naten se e shof ska njeri sta var kush ,rendsi ka qe erlla u shikova mir qenkeni te gjith kshu rrie qet dhe une
gjithesesi love you ktu jeni fantastike
menim i qastit hiq fare.
Presim ndeshjet
si ju kam sot sec cme kishte marr malli per ju
Qfar madhi o dylan pash zotin. Ai greku qe shenoi gol si me ngjiste si nga fshati i Rajmondit.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Qfar madhi o dylan pash zotin. Ai greku qe shenoi gol si me ngjiste si nga fshati i Rajmondit.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Njoh nje shqiptar identik si Karagunis. Po kur te them identik, gjatesia, fytyra, floket, buzet.
Xhestin me legen deri tani ne Euro 2012 e ka bere ai greku qe u sshtri dhe donte barele per te zgjatur lojen. Pastaj sa doli me barele u cua ne kembe duke qesh. Keto gjera jane te papranueshme per ata qe duan futboll.
serish nje perqafim per forumisttat vetem per inat te shelgut deksha pa rrena kur ju shof ashtu me vjen nje dehsir casti tju jap perqafgime ndoshta ngaqe jeni te vetmit me te cilet bej cik gallat shkronjash kshu ndoshta ku di une plas ca me teketme pelqejne kto la la la kshu cik argetim ndryshon truri i njeriut kemi necoj cik
spati ndonje ere biskotash sot prandaj kendojne breshkaxhinjte
hmmmmmmmmmmmmmm i haja dhe une do
sdi pse po embellsirat se cmi ka enda kto kohe
skalon nje her te vetme qe mund hy ne ndonje dyqan e nuk blej ndonje gje te e mbel ne vecanti cikollate sme shkon dit pa i hanger dy me jan ber si cigaret dikur hah
kot sthom kush u msu su duru ska gja si e hell posht ket
Mos urino ne lavaman te banjes sic bera une tani, se nuk ka lezet jo per gje -
-Eshte mendim casti i inspiruar nga qendrimi i perkoheshm , pa vize, ne hale lol prape
Citim:
serish nje perqafim per forumisttat vetem per inat te shelgutdeksha pa rrena kur ju shof ashtu me vjen nje dehsir casti tju jap perqafgime ndoshta ngaqe jeni te vetmit me te cilet bej cik gallat shkronjash kshu ndoshta ku di une plas ca me teketme pelqejne kto la la la kshu cik argetim ndryshon truri i njeriut kemi necoj cik
![]()
shelgu te pelqeu perqafimi apo jo drejt
gzuar shelgu do e pish nje me mu
ca jane fasonet?
fasnet jan brek te ngushta pantallona ma
si te kam ty nje jet qe ste kam lexu
Citim:
shelgu te pelqeu perqafimi apo jo drejt![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ku hiq. Ti vetem mua me le menjane.
po shkoj ke kojshia
![]()
Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.