Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- Si ti njohesh me mire femrat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10031)

Postuar nga Aljohin datë 10 Maj 2006 - 03:49:

po me ca mbushet pusi?

Postuar nga Aljohin datë 10 Maj 2006 - 03:55:

ooo sa e bukur kjo stema..."Aljohin eshte moderator/e ne kete nen-forum"...sa do te gezohet mami kur ta shofi...
"tu rrit ndera" Faje dhe mos vrit menjen fare per formen e shkurtuar apo jo... rendesi ka permbajtja...

Postuar nga darma datë 15 Maj 2006 - 11:44:

..........Kushto vemendje djale .........behu me 4 veshe dhe me 4 sy ....gojen harroje per nje fare kohe vetem vezhgo .........me pas do te dish dhe vete sec te besh , se jemi bote e madhe shume e nderlikuar.....po dhe dry pa celes nuk jemi joo keshtuqe mire tha Roke futju punes.........

Mos u merr fare me pusin e Rokes se sa te gjesh ti me c'fare dhe si mbushet pusi te ka ikur koha per femra

Postuar nga ingmetalboy datë 22 Maj 2006 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Green_Mamba
Kollaj vertete i duket disave per te njohur femrat...shume e thjeshte...
Mua me kujtohet freud qe ka thene dikur " " pas gjithe ketyre viteve pune kerkimore dhe shkencore me njerezit dhe psikiken e tyre; asnjeher nuk kuptova mire se c'kerkon me te vertete nje femer"

PS: mua me vjen mire kur ndesh shqiptare qe e kane kuptuar. Lum ata!!!

Aman edhe ti Frojdin gjete te citosh per pune femrash??? Hallall plako

Postuar nga ingmetalboy datë 22 Maj 2006 - 21:59:

Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???

Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".

Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.

Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.

Gjithe te mirat...

Pitkin o trim.
Nuk njihen vajzat neper libra sepse dy nuk futen ne nje kategori. Por te gjitha kane nje gje te perbashket: kane nevoje per nje mashkull. Ato qe nuk kane nevoje per nje mashkull jane lesbike dhe nuk bejne per ty.
Edhe dicka tjeter. Nqs do te njohesh femrat beji pyetje. Femrat vdesin te flasin per veten dhe vleresojne nje djale qe degjon. Tani ato kane shume per te thene ndaj nuk eshte e thene te degjosh te gjitha por te pakten bej sikur degjon.
Hajde pac fat me ate gocen tani.

Postuar nga roke datë 23 Maj 2006 - 09:32:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
..........Kushto vemendje djale .........behu me 4 veshe dhe me 4 sy ....gojen harroje per nje fare kohe vetem vezhgo .........me pas do te dish dhe vete sec te besh , se jemi bote e madhe shume e nderlikuar.....po dhe dry pa celes nuk jemi joo keshtuqe mire tha Roke futju punes.........

Mos u merr fare me pusin e Rokes se sa te gjesh ti me c'fare dhe si mbushet pusi te ka ikur koha per femra

si mos te merret.Po ajo eshte gjeja kryesorja qe i vete pas nje femre,PUSSI (kryesore ne intimitet dmth )

Postuar nga ksenia datë 23 Maj 2006 - 12:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Green_Mamba
Kollaj vertete i duket disave per te njohur femrat...shume e thjeshte...
Mua me kujtohet freud qe ka thene dikur " " pas gjithe ketyre viteve pune kerkimore dhe shkencore me njerezit dhe psikiken e tyre; asnjeher nuk kuptova mire se c'kerkon me te vertete nje femer"

PS: mua me vjen mire kur ndesh shqiptare qe e kane kuptuar. Lum ata!!!

Filloi shetitjet edhe anetari im i preferuar...Sa te pelqen te nderrosh garderoben edhe ty!!

Postuar nga pupilila datë 06 Qershor 2006 - 14:40:

nuk di te sillem me femrat

Kush eshte ai qe ka lindur i ditur .....

Nejse , jam e mendimit se ti nuk ke shume probleme me sjelljene femrave , por me zgjedhjen e tyre .

Me sa duket ti zgjedh ato te cilat nuk i pershtaten tipit tend.Pra lloji kerkon llojin .  Mundohu te gjesh ndonje vajze te ciles ti pelqeje natyra jote e ndrojtur . Te siguroje se dhe ajo do te jete me rehat dhe e gateshme qe ka gjetur nje tip te njejte me te sajin .

Jo se po te them qe do ta kesh shume te lehte, po te pakten do te dish ku te drejtohesh, se kemba shtrihet sa eshte jorgani se me tej te ftoh.

Postuar nga Admirali datë 18 Qershor 2006 - 14:17:

...

Tema ka pesuar 2 ndryshime: 1. jane fshire te gjitha postimet e atij qe e hapi temen (sepse u kerkua nga ai vete) 2. titulli iu ndryshua pasi nuk ka me te beje me nje kerkese personale, por me nje debat te zakonshem.
Gjithashtu mos iu referoni me Pitkinit per postimet e juaja nqs keni mundesi, vetem diskutoni ne menyre te pergjithshme

Postuar nga Animal datë 17 Gusht 2006 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Ah, Femra s`njihet kurre!
S`ka formule as varg psikologjie qe e zberthen Boten e nje Femre!
Kemi nevoje vetem per Respekt, Dashuri te sinqerte dhe Perkedheli
ne castin e duhur dhe vendin e duhur!
Femra, eshte Gjithcka ka Krijuar Zoti!
Eshte Celesi i pare i hapjes se portes se njerezimit!Ndaj femra kerkon
stil te vecante-per ta zberthyer psikologjikisht!
Ne mos ndryshe kurre s`do arrini ta njifni nje Femer!As mos pretendoni se e njihni!

ps:-e bukur kenga Diabolic`AS

1.femra eshte gjeja me e rendesishme per nje mashkull
nje mashkull i dashuruar eshte gati te beje gjithcka...te eci shume perpara ose te fundoset...

2.femra ska 2 njesoj kshuqe ska formule per ti fituar zemren...

3.gjithmone beje te ndjehet sikur vetem ajo eshte femer ne bote dhe do ta kesh te lehte ta mbash..

4. femra eshtu ndryshe nga mashkulli duhet ti fitosh dashurine por edhe te dish ta mbash.
cdua te them: asnjehere mos hec me moton "sapo shikon tjetren,atehere harro te vjetren"

5.tregoji kush je "step by step" ndryshe do jesh interesant shume pak kohe dhe ajo do krijoj idene se je pordhac....

6. siguria. femra kerkon nje figure ku te mbeshtetesh por kujdes se mos behesh SHUME I SIGURT.....mos harro per te duhet te jesh i embel...

7. me e rendesishmja "mos u sill me femren si sillesh me te gjithe, ajo eshte speciale dhe meriton nje vemendje te vecante,nje sjllje te vecante"

......pak gjera per femrat sepse asnjeri nuk di shume...

Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.