Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 » Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Ndjej............ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10397)
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ca po e don prej Shkodret mor zot.
:p
Femrat e amla lindin vec nè Shkoder.![]()
A te ka ngacmu najni shkodran Cedrus?![]()
![]()
( mos e refuzo
)
Shkodran?! Po si jo , kur kam qene shume shume e re...E di si thone? Kane shume humor por s'kane limite ne dashuri,mund te dashurohen edhe me kunaten apo ku ta di une...kam degjuar qe kane edhe femije te fshehur nga dashurite jashte shtepie...keto gjera vetem veriu i ka ne gjak, kurre jugu...
Me vjen keq nqs lendoj ndonje nga shkodra...po ky eshte realiteti.
PS: Enya po ti nga cili rreth i Shqiperise do e zgjidhje partenerin?!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
[BLOCKQUOTE]Femrat e amla lindin vec nè Shkoder.![]()
Ndjej gjithnje,(para se do me ndodh) nje gje e mire, a po e keçe!!!
MBR.
Citim:
Po citoj ato që tha Mbreteresh
Ndjej gjithnje,(para se do me ndodh) nje gje e mire, a po e keçe!!!
MBR.
Ndjej se çokollata po mbaron.
Citim:
E keçe edi.
Mbretereshe moj, ti çenke parandjerese?
![]()
Citim:Moj MBR, po kur eshte dita e bukur dhe kur vjen nata e dalin yjet ne qiell, ndjen ti?
Po citoj ato që tha Mbreteresh
hahaha ashtu diqka cedruse,P.s.edhe se nuk kisha dashur ta kem kete ndjenje,por vertet me ndodhe ne raste te tilla, (pa dashur une).lol.!
Te pershendes e nderuar...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Shkodran?! Po si jo , kur kam qene shume shume e re...E di si thone? Kane shume humor por s'kane limite ne dashuri,mund te dashurohen edhe me kunaten apo ku ta di une...kam degjuar qe kane edhe femije te fshehur nga dashurite jashte shtepie...keto gjera vetem veriu i ka ne gjak, kurre jugu...
Me vjen keq nqs lendoj ndonje nga shkodra...po ky eshte realiteti.
PS: Enya po ti nga cili rreth i Shqiperise do e zgjidhje partenerin?!![]()
Ketu ke gabu arsyetim Cecilia. Veriu i shqiperise i ka ne gjak keto imoralitete? Ndersa jugu i Shqiperise jo?? Kudo ka njerez te tille, edhe ne mes te Parisit, edhe ne mes te Tiranes, Vlores, Sarandes, Tropojes, Kukesit, Gjirokastres, Durresit, etc...
Her e pare qe degjoj te tille muhabet, perkundrazi Verioret kane ne gjak bes e burrni, dhe per kete gje e hedh poshte perkufizimin tend. Vecse me vjen keq per experiencen e hidhur tenden qe paske pasur kur paske qen e re Cecilia. I feel sorry for U darling!
Une partnerin vetem Shkodran. Te tjeret s`bajn per mu
Citim:E sakte Cedrus. S`kapena kollaj!
A thu?
Te amla jan vertet, por duhet grep i mire![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
[Une partnerin vetem Shkodran. Te tjeret s`bajn per mu[/B]
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 » Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.