Forumi Horizont Gjithsej 201 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga Demokrate4ever datë 13 Prill 2006 - 22:34:

Sikur mos te mendonit kaq shume.. u thinjet oreee.

Postuar nga Lela_Dr datë 13 Prill 2006 - 22:37:

Mendo sikur meshkujt mos te na canin koken me budallalleqet e tyre

Postuar nga elissa datë 13 Prill 2006 - 22:43:

mendo si do jete bota pa dele???

ku do hanin ujqerit???

Postuar nga buzeqeshja datë 14 Prill 2006 - 00:26:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
atehere po i pergjigjem pyetjeve te bera.Perse bej une si tip i veshtir ?Sepse jam tip i veshtire, sepse di cfar them dhe di cfar bej , sepse di cfar kerkoj dhe di se kush duhet te jet perkrah meje.Nese une i di sekretet e nje femre ? Valle a duhet ti di une sekretet e kesaj femre apo sekretet quhen te tilla sepse nuk duhen thene .Nuk kerkoj te di sekretet e askujt dhe as te perfitoj nga keto sekrete .Nejse pastaj kush arrin te me kuptoj eshte nje njeri qe arrin te me doje megjithse per te tjeret une jam ky qe jam thjesht vetvetja.

Mendo sikur ju te mos ta shihnit boten bardh e zi dhe meshkujt vetem ujqer gati per tju shqyer... sa shume do tju afroheshit realitetit.

mendo sikur diabolic te mos ishte kaq i sigurt ne vetvete.......ndoshta vajzat do i afroheshin me teper

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 01:16:

Mendo sikur ti te dije qe Diabolic nuk ka nevoj per nje femer thjesht per te thene -Shiko ajo eshte femra ime- . Kush me ka qendruar prane e di qe sme kane munguar kurre ato , dhe mendo sikur ti ta dije qe une jam kaq i sigurt ne vetvete per shkakun e vetem sepse une e gjykoj veten per ate qe jam .

Nese pas vitesh do ta shikoj veten sy me sy
o kam per ta puth o kam per ta peshty...

Une me siguri kam per ta puthur sepse nese shoh brenda vetes nuk ka frike te jem ai qe jam ...

Postuar nga saja datë 14 Prill 2006 - 09:28:

mendo sikur une dhe ti do ishim vetem ne ishull,po keto jane vetem enderra qe nuk realizohen kurre,se edhe deti te behet kos luge per mua sgjendet.

Postuar nga luledele datë 14 Prill 2006 - 13:46:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Mendo sikur femrat ta kuptonin qe duke thene budalliqe dhe duke ja fut kot perhere i humbin pike vetes...

Shpirt se kam me ty jo.

Mendo sikur diabolic te mos ishe kaq pesimist ,dhe mos te kishte kaq mendim te keq per vajzat do kishte gjetur nje te dashur ylll me xixa.

diaoboli :

Postuar nga elissa datë 14 Prill 2006 - 14:02:

Red face

Mendo sikur te gjith te jene kaq te sigurt ne vetvete????

Postuar nga agata datë 14 Prill 2006 - 14:04:

Mendoni sikur te kishim nje jete te dyte, sa e perkryer do ishte... apo do fillonim te benim te njejtat gabime...?!

Postuar nga elissa datë 14 Prill 2006 - 14:39:

Mendo sikur te gjithe njerzit te mesonin nga gabimet???

Gjithsej 201 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.