Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 » Trego 141 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nqs ju tradheton e dashura ose idashuri cfare do benit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11754)
Re: Nqs ju tradheton e dashura ose idashuri cfare do benit?
Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Argumento.
Re: Re: Nqs ju tradheton e dashura ose idashuri cfare do benit?
S'e di...s'me ka ndodhur kurre( mendoj te pakten )..Me kujtohet ajo shprehja Ka çeçua biçak :o
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Ata njerez nese kane ndergjegje heret a vone ajo do zgjohet dhe do ti vras.Askush nuk vret me shume se ndergjegjia.Dhe une kur ja kam lene kete vrasje ndergjegjies,jam cliruar nga cdo hakmarrje personale qe mudn te beja .Une jam i pa perlyer.Aty vret e verteta.heret a vone ajo vret....heret a vone do shkoj drejtesia ne vend .....
Briseide.
Kur dashurove.Arsyen ja dorzove zemres.Dhe ne momentinqe ajo tu plagos ,me duket e logjikshme qe zemren tja dorezosh arsyes.Njeriu me shume mundesi dhe force ka te shemb dhe te rrindertoj sistemine ti te te menduar dhe ndjerit sesa te dikujt tjeter.Eshte e veshtire po jo e pa mundur.
Te gjithe kane ndergjegjie.Te forte apo te dobet por te gjithe e kane.Ndergjegjia nuk eshte dicka e perhershme,shume njerez jane te pa ndergjegjshem kur bejne dicka ....po heret a vone zeri saj do vij .....dhe te siguroj qe eshte shume torturues .....me shume se cdo gje tjeter....
ciao
ps,per ata qe skane,ose mendojne se skan eshte akoma me e dhimbshme pasi u vjen papritur...si nje suprize e pa kendeshme ...
nuk mendoj qe njeri eshte pergjigjuar cfare ka ndjere ne te vertet
une them cfare mund te besh te ka tradhtuar ne qofte se ti e do dhe pse te ka tratdhtuar do e falesh mbaroi kjo nuk mund te ndaesh nga ai per nje tradhti do ti beosh si me pare kurrreeeeeeeeeee besimi iku do ta duash si me pare ne fund te zemres po ndoshta nuk do kesh te njejtin respect
pra une cod beja asnje gje do mundoheha thjesht te kerkoja nje pergjigje pse e ka bere dhe si do ndihej ai ta beje une te njejten gje sikur ai
kaq cfare mund te besh gjithnje ne qofte se e do dhe ne qofte se nuk e do i thua nje lamtumire dhe mbaroi cdo gje dicka per protekst ishte kjo dicka qe te ndihmoi te largohesh pa faj
Re: Nqs ju tradheton e dashura ose idashuri cfare do benit?
Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Argumento.
kap thiken
Nese e marr vesh indirekt,pra jo nga ai... atehere sdo reagoje....perkundrazi do e bej te jetoje momentet me te mrekullueshme per ditet ne vazhdim.....per pak kohe... dhe pastaj i them MBAROI. atehere kur e di qe do i dhembi me shume
Nese ma thote vet,dhe di qe behet fjale per nje rast te izoluar dobesie... ne rrethanat e nje krize ne lidhje ku dhe une kam faj... atehere nuk bej asgje per momentin sepse cdo vendim e di qe do ishte i nxituar.... le gjerat te kalojne pak dhe shoh nese une arrij ta fal perseri,arrij ta dua perseri...nese me ben te ndjehem perseri princesha e tij dhe arrij ta fal atehere vazhdojme :p .... nese jo ,mbaron..... por te pakten ka qene nje vendim i marr me pergjegjesi dhe i menduar dhe jo ne nxehje e siper.
nuk mund te supozojme se si do rreagojme! varet a je ne dashuri dhe sa i cmendur je per ate. kam patur te dashura qe me gjithe qejf do kisha te me tradhtoshin vetem ti ikja nga ato se nuk e kisha forcen ti lija se me vinte keq. kam patur te dashura, te pakten nje, qe edhe sot e ksaj dite, mbas vitesh, kur e imagjinoj se vetem ka puthur diken tjeter (se harroje te bere dashuri me diken) me merzitet jeta and i start thinking suicide.
AH!sikur mos te existonin ato gocat qe te bejne te cmendur! sa e kollajte dhe pas stress do ishte jeta me kto te tjerat.
Do i beja dalje me ceremoni
nuk e di se si do sillesha ne ate moment sepse nuk e di se si do ndihesha ...por ishalla nuk e provojme thuaj
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 » Trego 141 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.