Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 104 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Do te doja sonte... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12634)

Postuar nga dylan datë 07 Nëntor 2010 - 00:45:

e vemtja qe do doja sonte do ishte te pastroja trunin nga dsa gjera qe vertet me mundojne shume
dikush mund te me beje ket dhurate po si duket ska qef te me shof te qet spret njeri hajr prej tij

Postuar nga cecilia datë 07 Nëntor 2010 - 01:38:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
e vemtja qe do doja sonte do ishte te pastroja trunin nga dsa gjera qe vertet me mundojne shume
dikush mund te me beje ket dhurate po si duket ska qef te me shof te qet spret njeri hajr prej tij

Dylan,sa e vret mendjen o goce.Jepi duret e para mos prit te te largoj ai sepse atehere do te mundojne trurin vertet kto gjera.

Une do te doja sonte...te flisja vetem me veten time...e paskam te nevojshme.

Postuar nga Ashley datë 07 Nëntor 2010 - 01:40:

Do te doja ti dhuroja cecilias mirseardhjen

Postuar nga cecilia datë 07 Nëntor 2010 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Do te doja ti dhuroja cecilias mirseardhjen

Flm

Postuar nga Ashley datë 07 Nëntor 2010 - 01:51:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Flm

ska perse

Postuar nga BIONDIA datë 07 Nëntor 2010 - 03:21:

te falja dike ...por e di qe sdo e bej kurre ...

Postuar nga Ashley datë 07 Nëntor 2010 - 03:25:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
te falja dike ...por e di qe sdo e bej kurre ...
Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte hyjnore.me fal nese nderhyra

Postuar nga BIONDIA datë 07 Nëntor 2010 - 03:29:

Citim:
Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte hyjnore.me fal nese nderhyra

ka njerez qe njerezoren e marrin per budallallek forumi prandaj eshte te flasim se po te doja qe mos nderhyje sdo e shkruaja

Postuar nga Ashley datë 07 Nëntor 2010 - 03:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ka njerez qe njerezoren e marrin per budallallek forumi prandaj eshte te flasim se po te doja qe mos nderhyje sdo e shkruaja

mendova se mos e kishe bezdi meqe jam anetare e re.ata njerez nuk e meritojne faljen gjithsesi nese fal do jesh me e qete me veten.

Postuar nga BIONDIA datë 07 Nëntor 2010 - 03:39:

Citim:
mendova se mos e kishe bezdi meqe jam anetare e re.ata njerez nuk e meritojne faljen gjithsesi nese fal do jesh me e qete me veten.

Ashley po pse moj xhan do te kem besdi nga te erdhi ky mendim iher??? Te gjithe kemi qen te rinj ne kete forum dikur pastaj personalisht pelqejne gjerat e reja sjellin freskine, ndryshim, sjellim bukurine e moshes e mendimeve e ndienjave ...jam njeri qe nuk besdiset dhe as dua te besdis .

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 104 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.