Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Llogaria Bankare ne martese! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13548)

Postuar nga Vizioner datë 07 Shkurt 2008 - 22:35:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
ore njerez harroni se sot nuk e kane te gjithe fatin te krijojne familjen vetem ne baza dashurie si njehere e njekohe, sot shumica e familjeve krijohen ne baza kontratash te shkruara dhe te pashkruara dhe perfundojne ne divorce of corz te shkruara .

...Kotka, me jep te lutem nje kopje te Kontrates tende. Ti ndryshoj vetem emrat se textin do ta keshe te persosur!!! Jo per gje por, ta kem kur te vije momenti !

Postuar nga kotka datë 07 Shkurt 2008 - 22:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

...Kotka, me jep te lutem nje kopje te Kontrates tende. Ti ndryshoj vetem emrat se textin do ta keshe te persosur!!! Jo per gje por, ta kem kur te vije momenti !

Po une nuk jam e sotme, jam e se kaluares nga ato qe u martuan me xhepa bosh, me dashuri plot dhe pa kontrata, po ama edhe po ndodhi ndonje gje e papritur, se askush nuk ve doren ne zjarr se c'mund te ndodhe ne te ardhmen, nuk do le qindarken pa marre nga ato qe vertet me takojne mua.

Jam si Lela une, nuk te fal kollaj

Postuar nga Vizioner datë 07 Shkurt 2008 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Po une nuk jam e sotme, jam e se kaluares nga ato qe u martuan me xhepa bosh, me dashuri plot dhe pa kontrata, po ama edhe po ndodhi ndonje gje e papritur, se askush nuk ve doren ne zjarr se c'mund te ndodhe ne te ardhmen, nuk do le qindarken pa marre nga ato qe vertet me takojne mua.

Jam si Lela une, nuk te fal kollaj

...

Une jam...!!!
Elbasanas

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 22:30:

E po si u be ky muhabeti i parave. Te bashkohen llogarite apo jo

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2010 - 23:19:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
E po si u be ky muhabeti i parave. Te bashkohen llogarite apo jo

jo moj si te bashkohen mo mo perhap panik ne forum e kemi len qe leket e gruas te jene vetem te saj ti kete per qefin e vet ajo dhe te prishi nga leket e burrit mundesisht ta dije vetem ajo pinin e mastercardit dhe numrin e kontos ...burri ka vetem nje detyre te punoje e mos kerkoje llogari

Postuar nga Amstel datë 05 Shtator 2010 - 18:59:

hajde bionde hajde sa shum i dashke burrat ti.....
po si me kohen e gjyshit rri ene ti!!!!

Postuar nga cecilia datë 05 Shtator 2010 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Amstel

Biondia mbaro fare per burrin AMSTEL

Keshtu ka nja dy llogari bankare qe s'ja di njeri...pastaj ka nje te perbashket me burrin por qe s'i fut leket e veta atje

E keshtu qarkullon e shkreta me nja tre viza & mastercard si pa gjo te keq

Postuar nga BIONDIA datë 05 Shtator 2010 - 21:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Amstel

Amstel vdes fare maroj ...moj Ceci po ti nuk dike te mbake nje sekret moj e shkrete ...

Postuar nga Deb* datë 05 Shtator 2010 - 23:34:

E mira fare tre llogari. 1 per vete. 1 per burrin, dhe nje te perbashket me te cilen mbulohen shpenzimet e shtepise nga te dy partneret.

Postuar nga BIONDIA datë 05 Shtator 2010 - 23:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
E mira fare tre llogari. 1 per vete. 1 per burrin, dhe nje te perbashket me te cilen mbulohen shpenzimet e shtepise nga te dy partneret.

hahahah Deb une i nxjerr funin te trejave neli familja pa buke pastaj
hahahaha

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.