Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
Re: Re: ehhhhhhhhhh
Po citoj ato që tha aries_girl
te pakten cunat se besoj kurre qe mund te dashurojne nje vajze nga inter. kurse gocat jane nga natyra pak me te njeshme dhe sdo ishte cudi.
byeeeeeeeeeeeeee
aries_girl pse mi nuk beson te cunat ca keni me shume ju?
Re: Re: Re: ehhhhhhhhhh
Citim:
Po citoj ato që tha nick
aries_girl pse mi nuk beson te cunat ca keni me shume ju? [/B]
sjane te verteta
kjo nuk eshte e thene pasi lexova mesazhet e shkruajtura
per mua te dy gjinite jane njelloj
por si tip djemte nuk jane shume te ndjeshem po sa per internetin ai eshte vetem nje mjet
pershendetje
Po citoj ato që tha aries_girl
nick nuk thash qe sbesoj te cunat,thash qe cunat s'e besoj te bien ne dashuri nepermjet intern. ti si mendon pra???????
po pra te kuptova ku e kishe fjalen edhe prandaj ta bera edhe pytjen lal?
lre ca mendoj une lal me vone do te pergjigjem!
mbase pergjigjes tende???? ok?
kisss bye
HAHAHA lmao
Citim:
Po citoj ato që tha LiL__TrEaSuRe
une mendoj se dashuria nepermjet internetit Egziston.![]()
Po, mundet qe te dashurohesh nepermjet internetit.
Nuk habitem nese them se Interneti eshte nje test per te gjetur shpirtin binjak. Kjo bote eshte teper e cuditshme dhe ajo te afron cdo gje. Njeriu gjithmone eshte ne kerkim te lumturise dhe nese gjen dike qe e ben te lumtur dhe ndjehem mire nga mesazhet qe shkembejne me njeri tjeterin, perse jo.
Une e di sepse e di !!!
boobobo laaaaaaaaaarg :(
rini ce edhe per pak desh lash nam
aapapapa car kam hequr
e me pak fjale ishim kusherinj dhe fal zoti e morem vesh para se te benim nonje cen
( no coment )
hahahhahahahahahahhahhaha loooooooool
e di ça me ka ndodh me dashurin e internetit hahahahahhaha u njofta me nje goce si ju ktu dhe ishte 24 vjeçe po ne fund kur e takova ishte 33vjeç
desha te thoja vetem paranoja jane se jane shume larg me realitetin e perditshem interneti ka nje gje te mire qe njeriu e shpreh pa frike ndjenjen apo iden(por mbas kesaj mçifen 1001 te lara e te palara)
besoj qe me kuptoni :p
edhe diçka desha te shtoja njerzit qe skane fat ne jet mundohen te ndertojne nje dashuri ne internet por interneti(chati) eshte nje semundje virus si puna e cigares qe do te bashkoj tenxheren me kapakun nje gje eshte shume e veshtire(varet nga lloji i kafshes) mos harroni qe ai/ajo qe flisni mund te jet sakat shurdh çalaman me nje sy ishemtum si se gjen kund hahahahhahahahahahahhah jeni te gjithe shume te mire
respekte delenxhiu kujt ti djegi le ta mbaje me shendet :p
Re: boobobo laaaaaaaaaarg :(
Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
rini ce edhe per pak desh lash nam
aapapapa car kam hequr
e me pak fjale ishim kusherinj dhe fal zoti e morem vesh para se te benim nonje cen
( no coment )
Re: Re: boobobo laaaaaaaaaarg :(
Citim:
Po citoj ato që tha sabina
ahahahhah ahahhahhah
oh sa kam qesh ...
Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.