Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Glaukus datë 15 Shkurt 2008 - 02:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Lol ka dy dite qe nuk asht kthy ne shpi Kiko, Se ku bredh ai kopuku, po s'erdhi deri neser do vej njoftim ne klub.

- lene mer Kikon në pun t'vet ti ...    .. vetëm ti ke fest aaaa ??  

- hajde pim noj gjo tani se ................ ishte dit e lodhshme sot ... paskena le me vujt .. !!

Postuar nga Piktor datë 15 Shkurt 2008 - 02:17:

Hahaha hajde pina per San Valentin, megjithse kto vjazat ktu sonte paskan hup, ndoshta e ka fajin festa:p ça ta po u ban san valentini sone papapappa.

ps U kthy mor çyrylyku e kishin ba copash dacat e tjere, por prap se prap ka fillu me dale vetem naten.

Postuar nga Glaukus datë 15 Shkurt 2008 - 02:34:

- vallaji Piktoro ...... ato ( gocat )  jan tu bo llogaritë .... kaq m'paska dash ??? :p  kjo dhuratë ??   kaq vlej unë për të ....... :p ........ ahahahahahahahah ....

- kështu që ec e i harxhojm për shpirt ton kto lek që na kan ngel n'xhep .......... se " edrat " nuk ngopen asiher .......

Postuar nga SmoKer datë 15 Shkurt 2008 - 23:53:

Ja po e pi dhe nje gote ktu te qoshja te "REHATI"
I paskan vene celesin me duket

Postuar nga Piktor datë 16 Shkurt 2008 - 00:48:

asht pa letra ne regull edhe ky lokal dhe do vije edi me spate ne dore dhe ne fillim do presi dritat masnej do thirri fadromen e bashkise ku do ti rrije afer edi tjeter.

Postuar nga SmoKer datë 22 Mars 2008 - 22:30:

Me sa shoh duhet me thene "Na ishte nje here nji mejhone REHATIA" qi tash nuk ekziston me

Ku jeni mer mejhan dashes se keni humb fare , apo keni pas shume pune keto kohet e fundit

Postuar nga elissa datë 16 Prill 2008 - 17:27:

iu gjeta prap .... u vonova cik poooo sme ikni dot mua ...asnjeriiiiiiiiii :p:p :p

Postuar nga Glaukus datë 17 Prill 2008 - 04:58:

weeee nga nji dopio xhek t'gjith antarve online .............

- Eshit nji got verë .. ( për ti heq lodhjen e ditës së sotme ) ..... gjithashtu edhe Demokrates , se ka kohë që nuk e kam parë ( m'kish marr malli ) ....gëzuar !!!

Postuar nga ESHI datë 17 Prill 2008 - 08:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

weeee nga nji dopio xhek t'gjith antarve online .............

- Eshit nji got verë .. ( për ti heq lodhjen e ditës së sotme ) ..... gjithashtu edhe Demokrates , se ka kohë që nuk e kam parë ( m'kish marr malli ) ....gëzuar !!!

hahahh Glauk. me erdhi era e veres ne hunde.

He mendova t'shoh kto rehatlinjte nje here.
Glauk te marr dhe nje gote tjeter se sonte e paskam te domosdoshme?
Ku ka me mire, nen shoqerine tende dhe te Demos vallaj i harron njeriu te gjitha.
Ja per shendetin tuaj miq.
Xhek deshe ti Glauk, ja nje nga une , merr dhe ndonje meze mos e le Xhekun vetem.

Postuar nga Glaukus datë 18 Prill 2008 - 02:02:

- shum mirë e bone Eshi ... ja ku u mblodh grupi ( u kthyen të gjithë në fole - koshere ) .... për meze kena ëmbëlsirat që ka bo tetoja ime ( targato made in Kotka ) ........... erdhi edhe Brisi ......... po kjo me kët minifunin kush qeka ? ... sa e mirëëëë ?! ....... se ku e kam pa kët gocën

Gjithsej 543 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.