Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 175 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush eshte i merzitur te shkruaje ketu (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17069)

Postuar nga BIONDIA datë 28 Maj 2009 - 02:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Pas shume ditesh vape, sot koha beri kerdine, ere, fortunal, bubullima, shi.....
Si perfundim spo marrim vesh ket dreq kohe, sot ne dreke 35 grade, tani 20 grade.

po pra une kisha cadren ne makine u vesha si per shi as do e degjoj me ate tullacin qe jep kohen ....

Postuar nga Deb* datë 28 Maj 2009 - 02:20:

pffffffffffffffffff, sa e merzitur jam ne keto momente. Me duket sikur cdo gje po me iken se prapthi....................................................................................................

Postuar nga AngelDevil datë 28 Maj 2009 - 02:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
pffffffffffffffffff, sa e merzitur jam ne keto momente. Me duket sikur cdo gje po me iken se prapthi....................................................................................................

me too ....

Postuar nga Glaukus datë 28 Maj 2009 - 02:24:

- ça me shkrujt me ??????

a jam mërzit ????????????????????? .......................

vetëm futboll nuk isht ky ................

Postuar nga AngelDevil datë 28 Maj 2009 - 02:31:

prandaj nuk shof futboll se me ngrihen nervat .... mos qe e shitme ndeshja gje cdo gje ne ket bote komerciale po behet kane humbur vlerat vetem para para e asgje tjeter pffffffffffffff

Postuar nga Glaukus datë 28 Maj 2009 - 02:56:

ah sa thjesht dhe sa bukur e ke than .............

- pse nuk hap nji teme :

Vlerat apo Paraja

( e sigurt lal qe .............. kush osht ai idiot qe do flasi per vlera , ktu nuk kan mo vlere - vlerat )

Postuar nga AngelDevil datë 28 Maj 2009 - 03:04:

e di Glaukus e prandaj po vuajme pasojat....

une akoma vazhdoj te jem e merzit po sot prej verteti

Postuar nga BIONDIA datë 28 Maj 2009 - 03:09:

Angel -shejton se na bete lamsh me keto nikname mos u merzit se mbas nje dite te merzitur vjen gjithmon nje dite e gezuar ...shko futi nje dush te ngrohte dhe mos mendo asgje fli e qete ..dite e re shprese e re qe cdo gje do shkoje mire ..nje perqafim per keto qe jan merzit

Postuar nga AngelDevil datë 28 Maj 2009 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Angel -shejton se na bete lamsh me keto nikname mos u merzit se mbas nje dite te merzitur vjen gjithmon nje dite e gezuar ...shko futi nje dush te ngrohte dhe mos mendo asgje fli e qete ..dite e re shprese e re qe cdo gje do shkoje mire ..nje perqafim per keto qe jan merzit

Bionde te falenderoj mire e ke ashtu po bej s qenkam ne terezi sot .... naten te gjitheve

e me thirr shejtane me mire ashtu; e ndrova nickun se sdoja te identifikohesha nga dikush

Postuar nga Glaukus datë 28 Maj 2009 - 03:19:

o Shejtane o Shejtane

menjen ti lamsh ma bane   

kaq osht konga , nuk e di mo vazhdimin   ..............

p.s. - si i thon Shejtanes ndryshe ??????

Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 175 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.