Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Anekdota reale! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17103)

Postuar nga agata datë 29 Qershor 2009 - 21:05:

ahahahhahahah ahhahahahahhaha

po po nuk e lun topi.
Po degjo ti mos u merzit se un jam bi.

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Qershor 2009 - 21:07:

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Po degjo ti mos u merzit se un jam bi.

Shhheeeeettttttt se degjon Cecilia ............

Postuar nga agata datë 29 Qershor 2009 - 21:31:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Shhheeeeettttttt se degjon Cecilia ............

ahahahahha ahahahahahah sa kam qesh.

Postuar nga cecilia datë 30 Qershor 2009 - 00:24:

Ju lutem ku jane adminet te me fshijne keta siper?
Permbahuni temes ju lutem.

Postuar nga cecilia datë 08 Korrik 2009 - 13:28:

Majkell nuk ishte si gjithe te tjeret!

Ja nje anekdote e Majkellit...

Majkelli bashke me manaxherin e tij ishin ne nje hotel lukzos ne USA,duke kaluar afer njerzve qe merrnin rreze dielli per tu nxire,(te shtrire pothuaj gjysma e hotelit) Majkelli i thote manaxherit te tij
- shifi te gjithe njerzit rrine ne diell per tu nxire, kurse une behem i bardhe...e shikon qe sjam si te gjithe...

Majkelli ishte (dhe do ngelet) UNIK.

Postuar nga bruni22 datë 10 Korrik 2009 - 01:22:

vete njeri x te bler cigare, hyn ne dyqan (tabacchino)
-pyet shitsin ke cigare te hapura??
- jo i thot ky!
-te nesermen prap ky ke cigare te hapura?
-jo nuk kam pergj... shitsi.
dikur merzitet shitsi, e ca ben?! i mer te gjitha llojet/markat e cigareve dhe i hap keshtu qe kur te vij (thot me vete) i kam gati!

te nesermen vjen ky miku.
-ke cigare te hapura?
-po kam pergj.. gjith qejf shitsi. sa cigare do?

-20 i thot ky!

Postuar nga kurt datë 10 Korrik 2009 - 03:59:

po u sidhnim njehre rreth e rrotull nje lagje per te gjetur nje shpi qe vetem nje shok i yni kishte qene atje njehere!
pasi u merzitem duke u sjedhuir kot, i thojm ktij shokut t'one:
po he? per vfar po shikon dhe cila shpi eshte se u merzitem duke u sjedhur kot?!?!

e mbaj mend thote ky se ishte nje makine e parkuar me ngjyre te kuqe para rruges aty afer shpise, 2 vjet me pare!!

Postuar nga halfgang datë 10 Korrik 2009 - 20:15:

Ne vitin 97' mbas marrjes se armeve ne nje lokal plas sherri dhe lokali nga vrimat e plumbave u be thuajse lokal veror dhe te nesermen takon te zotin e lokalit  X dhe ne bisede e siper i thote...

- je me fat qe nuk isha une ketu mbreme - thote X

- pse cfare do beje?- pyet i zoti lokalit i habitur duke e njohur personin X

- po zdo ishe me fshese ne dore tani, se po te isha ketu mbreme do kisha dhjere nga frika dhe do hiqje mut me lopate dhe karroce tani...

I njejti person duke ardh ne greqi klandestin ne kembe, mbas 3 ditesh rruge i mbaroi ushqimi qe kishte marr se e ka edhe ledhin pak te madh dhe duke ecur shikojne nje peme kumbulle e cila nuk ishte bere mire akoma por me urine qe kishte ai u thote te tjereve qe do ta kalonin aty naten... mbasi i fut nje bark kumbulla te mire ai dhe sic ishte i lodhur nga rruga e ze nje gjume tulle, dhe nga ora 4 e mengjesit duhet te ngriheshin se bente ftohte, cohet qe ne 3:30 ai i fut edhe nje bark kumbulla tjeter ai dhe duke ecur neper te ftohte e ze barku...  Ecni perpara se do ju arrij thote ai i skuqur keq nga zorri, ul shpejt e shpejt pantallonat dhe mbas 1 minuti tha nuk po e ndjeja me te ftohetin e hidhur tha, por po ndjeja nja afsh te nxehte nga kurrizi, u kenaqa tha dhe mos te ikte ky afsh i nxehte kot thashe te ngroh edhe pak duart dhe i vuri pas nga mesi por cte shikonte, presioni i madh dhe perplasja e madhe  sic dime nga fizika kishte bere punen e saj, ai afsh ishte kak...

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2009 - 01:01:

Prisni kam nje si te forte.:p

NJeri pyet ,cne me veshet e djegur ti?

i thote ky- po ja po hekurosja dhe me ra telefoni, ne vend te merrja tel vura hekurin ne vesh...
po mire i thote ky, po tjetrin cne? - thote ky -po ja ne ate moment doja te therrisja urgjencen dhe vura hekurin ne vend te telefonit, dhe mu dogj edhe ky tjetri...

ps; se di sa e vertet eshte, keshtu e kam degjuar...

Postuar nga cecilia datë 26 Gusht 2009 - 19:45:

Nje tjeter...

Nje mbasdite te bukur ishim une dhe ca shok per kafe,njeri nga keto hidhet dhe thote:
- meqe jemi ketu afer floktores hajdeni me mua sa te qethem dhe ikim...e ashtu u be.

Kur i erdhi radha te qethet,ulet i qete,serioz e i thote floktores(nje goc simpatike ajo)
-po deshe qe mos me futen qimet brenda kemishes ma shtrengo mire ket perparsen, e ajo e shtrengon sa me mire...

Ky prape serioz,kthehet nga ne te tjeret e thote:
-Hej shifni se kjo goca do me me mbyt...

Imagjinoni skenen ne ato momente se ca gazi plasi aty.

Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.