Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 182 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Sondazh - Votoni per gjinine e cedrus (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17215)
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Cila bjonde me frymezim sekretari do jete? Ndoshta eshte sekretari vete? Apo sekretari i sekretarit. Jo, prit... Eshte sekretarja e sekretarit. Ky i fundit shenon arritjet e zedhenes-sekretarit, i cili adhuron ish-sekretarin (e PPSH kesaj rradhe).
Sekretari letrar (njeri aty ne rrjesht) aplikon proceduren "perça e sundo" qe ka mesuar ne klase te pare.Rendesi ka qe asnjeri ne vargun sekretaror nuk punon më me pjata. Endrra e hyrjes ne politike me ne fund po realizohet. Ohhh, madheri, ju me treguat vrimen nga te futem... pasi nderrova disa parti pa vrime.
Edhe pse me ka mbetur gjysma e trupit, familjes dhe shkolles jashte kesaj aventure politike ju premtoj qe do bej te pamunduren per t'u ndjere rehat. Me pranoni madheri, keshtu gjysmak ne mbreterine tuaj. Mos me shikoni barkun e ngucur si tape ne vrimen politike, une jam perjete i juaji, sidomos po nuk mbyllet vrimen time... domethene vrimen nga jam futur... Ne te kundert une do provoj sllogane te tjera per te gjetur vrime ne ndonje parti tjeter.
Kush tha se shprehja "Ta kisha ditur se universiteti ishte kaq i lehte kisha bere edhe gjimnazin" eshte e shpikur? Ne pusetat e politikes nje me pak a nje me shume nuk ben diference.
![]()
ERRATA CORRIGE: Mesazhi im s'ka lidhje me Cedrus (gjalle ne bote), por me fig32, qe eshte i njejti me Twenty-one qe po mundohet te beje ca lojra ne forum prej disa javesh. Eshte nje grup sekretaresh te medhenj...
Po ju mos u shqetesoni, vazhdoni diskutimin mbi Cedrus. Faji im qe mesazhi ishte disi jashte teme, i provokuar nga lengjet e koitos politike diku ne Tirane.
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
nje gje me beri pershtypje!! 6-7 faqe brenda nje dite record diskutimesh...!!!
Citim:
Po citoj ato që tha fig32
te me ndjeni po kjo teme eshte e ulet. Nuk dua te bej avokatin e cedrusit qe po tregohet nje individ me nivel te larte qytetarie e tolearnce ne kete mase te madhe bishash seksualisht te frustruara qe kushtedi se c'kerkojne te qetesojne duke pergojuar gjasme seksualitetin e dyshimte te cedrus i cili sidoqofte ben seks me trupun e tije dhe nuk merr hua te asnjerit ketu ne forum. Nuk e ka pare ndonjehre cedrusin te vere ne dyshim seksualitetin e ndokuj ne forum.
Titullli dhe vete kjo teme eshte ligesisht e lige. Duhet te keshe nje shpirte te tille te hapesh tema te tilla.
A do i vinte keq pjesmarresve ne debatin e kesaje teme sikur ndkush te hapte tema te tilla si psh
- a eshte Fajtori i rendomte dhe injorant?
- a eshte amori mallkimi me i madh qe mund te kishte nje mashkull ne krevat?
- a ka kotka dashnore dhe a eshte burri i saje ne dijeni?
- a eshte lezhjani i trashe dhe kaqol?
etj etj etj
Kalofshi mire o forumiste erudite me ne krie krietarin fajdori
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Cedrus,vetem hiqi ato Q-te e teperta se duket sikur tall b*then e per reston je ne rregull.Forumisti perfekt!
Citim:
- a ka kotka dashnore dhe a eshte burri i saje ne dijeni?
Ore se tani i lexova keto te tjerat. Po une paskam qene VIP dhe nuk e paskam ditur. Figure thote Faja, i madherishem ore(trash zerin dhe kapardiset para pasqires).
Sa qesha me ca gjojna:
Faje une e di qe ti e di qe une nuk jam Fig 32, qe amori e ngacmon duke i thene qe jam une. Pse ngaterrohen te tjeret nuk e kuptoj,
-E para une kotken e kam nga fshati dhe nuk i zemerohem, kemi ngrene nje tas me gjize te dy, por pse me detyroni qe ta nxjerr ketu. Pastaj kotka eshte shirt njeriu, zemer flori. Nuk e ben ajo sikur t'ja mbash ne koke qe te sillet kshu me miqte e vjeter.
- E dyta Vertet mendon dikush se mua m'u mbaruan llafet dhe kerkoj ndihme Ko do te ishte disfata me e madhe qe mund te pesoje nje llafazan i pjelle si i tille.
- E treta, mos ju dukem i ri, axhami demek ne forum qe te bej gabime suicidare si ato qe amori im e dashur mendon?
Per amorin po nuk me del e keqja qe me ka vene tek injorimi.
Turlli me dha nje pergjigje shume pikante kur foli per kurtin. Megjithse une e kritikoj. Kurti eshte orixhinal fare dhe i paperseritshem. Forumi ka nevoje per talente si ai aq shpresedhenese. Vetem kurti duhet trajtuar me shume kujdes, veqanerisht nga sexi i kundert qe shpesh here behet agresiv, me amorin ne krie.
Kotke, flm per pershendetjen.
Eshte kenaqesia ime qe me ve ne nje llozhe me Fajen per ta degjuar. E ee i ngjita shkallet e pushtetit shume shpejt(kapardiset prape), Me krietarin ne nje llozhe, nuk i thone shaka.
Citim:
Titullli dhe vete kjo teme eshte ligesisht e lige. Duhet te keshe nje shpirte te tille te hapesh tema te tilla.
Citim:
krietarin
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
ne krie.
Citim:
krietarin
Citim:
![]()
-E para une kotken e kam nga fshati dhe nuk i zemerohem, kemi ngrene nje tas me gjize te dy, por pse me detyroni qe ta nxjerr ketu. Pastaj kotka eshte shirt njeriu, zemer flori. Nuk e ben ajo sikur t'ja mbash ne koke qe te sillet kshu me miqte e vjeter.
Kotke, flm per pershendetjen.
Eshte kenaqesia ime qe me ve ne nje llozhe me Fajen per ta degjuar. E ee i ngjita shkallet e pushtetit shume shpejt(kapardiset prape), Me krietarin ne nje llozhe, nuk i thone shaka.
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 182 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.