Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Miss Universi 2009 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17227)

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- nji femer e gjate eshte gjithmon MISS , sa per vete ( 1.75 , 92 kg ) .........

..................

po un ca du ke tema misseve ??? ................

....

Qenke shendoshur?

Postuar nga Glaukus datë 12 Gusht 2009 - 04:19:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Eeee, yje i kane te gjithe. Ti na jep provat, jo fjalet. :p

PS. Qenke me i shkurter se une. :p

- mos me ngacmo mo , ............... po te jap prova ( i takon o me u feju o me e nda nganjonen )

- iiiiiiiiiiiiiiiiiii i nxorra zorret e barkut sonte , por nuk jam i keq jo , Lela 8 e din vet per postimet jasht teme )

- nuk flas mo ....................

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Qenke shendoshur?

Ky te pakten guxoi te jape permasat hapurazi. :p Per kete meriton nje kompliment.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- mos me ngacmo mo , ............... po te jap prova ( i takon o me u feju o me e nda nganjonen )

- iiiiiiiiiiiiiiiiiii i nxorra zorret e barkut sonte , por nuk jam i keq jo , Lela 8 e din vet per postimet jasht teme )

- nuk flas mo ....................

Uuu, larg qofte! Hahahaha! Te fejohesh per sherrin tim!

Postuar nga Tulipani datë 12 Gusht 2009 - 04:25:

Kati po ku i di une emrat e ketyre katundeve te vogla di vec katundet e medha Tirane, Durres, Elbasan, Shkoder etj, informohu pak per origjinen e mbiemrit :p

Po them se do fitojme, jemi rrace e bukur shume ... te gjate po, trup po, te zgjuar po, sharm po. E kemi ne xhep si gjithmone.

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:29:

Citim:

Ky te pakten guxoi te jape permasat hapurazi. :p Per kete meriton nje kompliment. 

.....

Ah ,komplimente i kam dhene me shumice..:p

Permasat hapurazi? Eh , rreth e rrotull nesh ka aq njerez te kompleksuar saqe te besh dicka te tille ( kur kjo i bie ndesh atyre) , merret si shitje mendsh apo ndonje gje tjeter. E rendesishme eshte qe njeriu ( F apo M) te ndihet rehat me veten, permasat s'kane rendesi fare.

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 04:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Kati po ku i di une emrat e ketyre katundeve te vogla di vec katundet e medha Tirane, Durres, Elbasan, Shkoder etj, informohu pak per origjinen e mbiemrit :p

Po them se do fitojme, jemi rrace e bukur shume ... te gjate po, trup po, te zgjuar po, sharm po. E kemi ne xhep si gjithmone.

Po Lezha

Hajt se te pkten s'qenkemi katund :p

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

....

Ah , mendoja se Shkodra isht me HD , e tipit Malesi psh..

Kurse Lezha eshte krieqiteti.:p

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:33:

Citim:
Permasat hapurazi? Eh , rreth e rrotull nesh ka aq njerez te kompleksuar

Po ti mos e ndrydh veten me kaq pak moj cuce.

Ja si ketu poshte psh. e lirshme, pa komplekse,...aq sa dhe Cedrusi do te te kishte zili.
Citim:
krieqiteti.

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:46:

Citim:

Po ti mos e ndrydh veten me kaq pak moj cuce. Je si ketu poshte psh. e lirshme, pa komplekse,...aq sa dhe Cedrusi do te te kishte zili.

....

Hahaha  pa problem , si cuce qe jam te kompleksuarat i luaj nga mend fare. Bej shaka.

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:51:

Citim:
Hahaha  pa problem , si cuce qe jam te kompleksuarat i luaj nga mend fare. Bej shaka.

Vallai keshtu me pelqen!!

Po si nuk po i ndihet zeri Cedrusit? Po filloj te behem merak.

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.