Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Fshehja/apo mos fshehja e passwordeve ndaj partnerit/es. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17790)

Postuar nga AngelDevil datë 29 Prill 2010 - 18:34:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

e di tregimin e di te keqen si perfundon ...une e martuara ka 2 pass nje te mcefur per shoqerine nje te pamcefur per burrin ...e jetojme te dy te lumtur e te gezuar ...ika se ti len pa pune

jo po ta dish

pra morali eshte mos e kruj me gjethe fiku po e ndave mendjen per tu martuar ska me au iu se pastaj vje bariu

keto mhb e pass-eve jane kot sic e the dhe ti mund te kem/kete 10 adresa te jep e pass-in ty e ti me mendje te qete o zot o zot sa te mire e kam haahahaa

besim dhe respekt o njerez dhe lejoni hapesire tjetrit mos e mbysni se do i largoni me keq pastaj

ika Bionde se do i kerkoj njonit passwordin tani

Postuar nga Deb* datë 29 Prill 2010 - 18:42:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

perfundimi hap 2 andresa jepi pass e asaj ku te vijne imalet nga puna nga drejtoresha nga shkolla e kalamonit (nese je e martuar) nga banca ....dhe ai i shkreti kur te shef kaq te zanme me pune te qan dhe hallin mendon "i paskam hyre ne hak kot "... tjetrin mbaje vete dhe kenaqu ...nese kete do ai qe te mendoje se ti ske asgje te mcefte beje qe ta besoje dhe kur ta ket besuar qesh nen buze e mendo ah mor i shkrete gruaja ka fut shejtanin ne shishe jo mos kete nje pass te mcefte"...

Se ke keq.
Une kam 4 adresa e-mail.
1 Per fisin tim.
2)Fisin e burrit.
3) Per ceshtje shkolle/pune.
4) Nje vetem per qejfin tim. Ju do thoni ke pa burri im nga keto?Nuk e tregoj.

Ju faje dhe turll qe i thoni ik pirdhu partnerit vetem se tregohet njehere kureshtare te shikoje e-mailet , po me habisni.

Mendimet tona jane gjithmone nje hap perpara veprimeve tona.
Ajo fjale thuhet shume kollaj, por a ja vlen te shkaterrosh lidhjen se burri/gruaja pati nje moment dobesie ne besim?
Ca te them me.
Lum si ju qe dini ti tregoni verndin partnerit, i keni, apo do i keni ashtu sic jeni vet.
Mos paci fatin e Marigos!

Postuar nga Fajtori datë 29 Prill 2010 - 19:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ju faje dhe turll qe i thoni ik pirdhu partnerit vetem se tregohet njehere kureshtare te shikoje e-mailet , po me habisni.

Ajo fjale thuhet shume kollaj, por a ja vlen te shkaterrosh lidhjen se burri/gruaja pati nje moment dobesie ne besim?

Une kur them "ik pirdhu" dmth se kam marrdhenie te mira. Po s'te fola preokupohu

Postuar nga AngelDevil datë 29 Prill 2010 - 19:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Une kur them "ik pirdhu" dmth se kam marrdhenie te mira. Po s'te fola preokupohu

fiks tipi im... e shprehim dashurine me dhune

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Prill 2010 - 21:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Per sa kohe nuk e kerkoj vet nje gje te tille ........... presupozoj te njejtin "trajtim" ...............
Eshte si puna e asaj ........ "nuk tradhetoj dhe presupozoj te mos me tradhetojne ........ "
Po mua o Deb me ndihmon dhe experienca e punes ne te tilla gjera .......... S'ka nevoje te hetosh te marresh vesh dicka ......... Keshtu qe mos u ve mend atyre qe them une ........

Postuar nga SmoKer datë 29 Prill 2010 - 23:49:

bjeri ti biejm.... hajde gjejeni se cila eshte e drejta, mos ndoshta dhe kjo duhet hudhur ne vote

Postuar nga Petter datë 30 Prill 2010 - 01:17:

Sa te keqija keto.... burrave u kan dhen pass-et e msn-ve qe flasin me nenat e veta.. e nga ana tjeter, kan nga 2-3 adresa sekrete qe flasin me beqot

Postuar nga Anemone datë 30 Prill 2010 - 01:32:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

sado te komplikuara te jene martesat shqiptare, jane shume me te suksesshme se ato amerikane apo perendimore ne pergjithesi, so call it kompleks, prapambetje, old school, whatever, but it works
kshtuqe debora, dhe te gjithe ju te martuarit shqiptar, hallall. se ne beqaret kam pershtypjen se jemi konfuz dhe kemi dale dore pak a shume nga ana menyra se si mendojm.

Jemi konfuz ne beqot,sepse mesuam ose n'a provuan qe martesa nuk e shuan epshin per organe. Perkundrazi, kuptojme qe e rigjejme epshin duke u shthurur me vagina te reja apo penise te ndryshem.
Aplikimi i nje jete te rregullt,(ose tentativa per t'a bere), justifikohet dhe tjetersohet me pjellje + rritjen e te pjelleve. Edhe kjo,per mendimin tim eshte e mirebere vetem nga individet te cilet nuk kane patur dridhje te shumta paramartesore. Ku shuarjen e epshit, do e gelltisnin si proces normal, e se zor do e kuptonin.

Per mua,nuk ka te martuar,dashnorizuar,flirtuar,fejuar,palluar. Por ka vetem, te pjelle dhe jo te pjelle. Atehere llogarite behen ndryshe...
Nejse se u zgjata

P.S: Tjeter, se si nuk bajatizohen keta njerez,nje Zot e di... Siiii?! Jo jo joooo. qetesia e mjere qe im partner do me jepte,vetem do me paralizonte lodrimet me te. Ncuqqq, jo vetem passwordet qe nuk ia dua, por ia shijoj edhe ngjyrat flirtuese me te tjerat

Postuar nga Petter datë 30 Prill 2010 - 01:43:

anemone ashtu bravo, beqare te duam dhe ne qofte largmartesa, c'eshte ai llaf

Postuar nga Deb* datë 30 Prill 2010 - 02:15:

Mos na e ktheni temen ne ngjyrime erotizmi, please, se pastaj do me duhet ta kaloj temen te nenforumi i seksologjise

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.