Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A do pranonit homoseksualet ne shoqeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18240)

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:20:

E di ç'me kujtove me kete?

Nje shoku im punon rralle here si bodyguard neper diskoteka...dhe vjen nje moment qe do te shkoj ne banjo. Mirpo ka disa minuta qe e ndjek me sy njeri...pak rendesi i jep. Mirpo banjot jane burrash, dmth ne kembe kur ky zberthen pantallonat vjen ky gay-i, zgjat doren per ta kap kur ky shqipo ja kap doren ja perthyen, i fut nja 3 grushta e hudh ne toke dhe del sikur s'ka ndodh asigjo

Kur m'thote kshu kshu i them ' emo dhe ti si ben' sikur do te hante

Me tha: se imagjinoj dot nje mashkull te me kapi

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 19:27:

po ju femrat "etero" c'pershtypje ju le zhbirimi nga seksi i njejte?

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
po ju femrat "etero" c'pershtypje ju le zhbirimi nga seksi i njejte?

Ka lezet

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 19:32:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ka lezet

dmth nuk je kondra?

Postuar nga Tulipani datë 17 Korrik 2011 - 19:35:

Citim:

Kur m'thote kshu kshu i them ' emo dhe ti si ben' sikur do te hante

Ti cecilia je e ndergjegjshme per mijera batutat qe mund te behen me kto fjalet me siper?

Sa per temen, cdokush me nje seksualitet e karakter te shendetshem nuk do i largonte, do i perbuzte apo do ti evitonte. Nese ne miqesi ose raporte te tjera njerezit do bazoheshin vec tek seksualiteti aha une do i thirrja njehere mendjes.

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Ti cecilia je e ndergjegjshme per mijera batutat qe mund te behen me kto fjalet me siper?

Une ne fakt jam filozofe per gjithcka qe mund te jete negative per dike...

Kurse Al-it do ti pergjigjesha qe homoseksualiteti nuk eshte semundje. Ajo gje eshte e lindur tek dikush. Kjo gje percaktohet teper ngadale ne adoleshence per te mos thene edhe me shpejt...

Personalisht s'kam as frike dhe as veshtire s'me vjen nga njerez te tille nqs do kisha rast ti njihja. Lidhja apo dashuria tek keto persona lind sikur tek ne eterot...qe do te thote,asnje njeri s'te kap me zorr...

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 19:55:

Citim:

Une ne fakt jam filozofe per gjithcka qe mund te jete negative per dike...

Kurse Al-it do ti pergjigjesha qe homoseksualiteti nuk eshte semundje. Ajo gje eshte e lindur tek dikush. Kjo gje percaktohet teper ngadale ne adoleshence per te mos thene edhe me shpejt...

Personalisht s'kam as frike dhe as veshtire s'me vjen nga njerez te tille nqs do kisha rast ti njihja. Lidhja apo dashuria tek keto persona lind sikur tek ne eterot...qe do te thote,asnje njeri s'te kap me zorr...

po nashti ti kur me thu qe ka lezet kur ndjen bebet e synit e nje lesbike mbi ty i le pak hapsire filozofise.
athere meqe gjer tashi nuk ke shpreh prirje homoseksuale une e perkthej qe nuk te jep vemendjen e duhur seksi tjeter. megjithate femra ngelet gjithmone qenie e vecante qe shpesh zihet edhe me pasqyren .
gjithsesi me siguri qe nqs. do linim menjane prirjet seksuale ndertohen raporte . po dreqi e honkt meqe po flasim per homoseksuale dashje pa dashje aty rrotullohet muhabeti.
po nashti me thon te drejten me pas noj avancè nga ana e tyne sikur te stimulojne une i pranoj se kane shije te holle

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 20:25:

Po se kuptoj ç'lidhje kane preferencat e mija personale me temen?

Postuar nga BIONDIA datë 17 Korrik 2011 - 20:29:

Citim:

kane sepse je shoqa ime kshuqe ka material per ndonje thashethem te mundeshem

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 20:41:

Citim:

kush foli per preferenca? nji mendim kerkova
me verte ca preferencash ke tina?

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.