Forumi Horizont Gjithsej 112 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)

Postuar nga Bledumi datë 11 Tetor 2003 - 19:39:

mos eshte KARRIGIA...???

Postuar nga hirushja datë 11 Tetor 2003 - 19:46:

Me duket...

Se eshte karrigja. doja ta thoja me perpara por nuk kisha kohe qe te jepja pergjigjen.

Postuar nga atdheuyne datë 11 Tetor 2003 - 20:39:

ore...

karigja ose tavolina eshte me siguri..

Postuar nga Keni datë 11 Tetor 2003 - 22:27:

Asnje nuk e ka gjetur deri tani, as karigja as tavolina.
Po ju jap nje alternativ tjeter. Eshte nje mjet pune me ane te te cilit beht nje orendi shtepie. Tani besoj eshte me e thjeshte po nuk e gjetet me thoni tja u tregoj se po presin te tjerat.
Hirushja me vjen shume keq per ty qe nuk poarin te gjesh asnje, do kisha deshir ta gjeje ti kete.

Postuar nga skalabrino datë 12 Tetor 2003 - 01:47:

o keni gje kete ti

se qenke shume i dhene mbas barsaletave

kush e din nga ju te tjeret te mos ta thoje pervec kenit
nje familje elefantesh e perbere nga tre vet babai ,nena dhe femija kur hypin ne nje ure qe ishte ne fshat rrezohen poshte dhe kur dalin prap ne siperfaqe femija thote ishim tre e dolem pese perse tha femija keshtu plako gjeje kete

ndersa per kete tenden mendoj se eshte torno ose spo me kujtohet se me bere corap hem me kate rkembe edhe ben mjet shtepije nese gje ti kete timen ndersa une mendohem pe rtenden

Postuar nga Keni datë 12 Tetor 2003 - 03:23:

Skalabrino une kam qef gjezat po nuk do te thot se i di te gjitha. Pastaj ketu mund te postoj pergjigje kushdo. Kush ta di le ta gjej si kam ven dhe une barsaleten time.
Sa per ate gjezen tende po jap nje zgjidhje si ma ha mendja. Mendoj se elefantit te vogela ndofta i vinte mendja rotull dhe i shikonte nga dy prindrit dhe i dukeshin kater dhe veten e tij pes.

Postuar nga Bledumi datë 12 Tetor 2003 - 19:46:

hej Keno,mqs ta ka thene gjyshja,duhet te jete fshesa..them une..

Postuar nga skalabrino datë 12 Tetor 2003 - 21:41:

o keni mendohu pak

ndersa per tenden mos eshte fshesa me korend

djemte e bejne perdite grate nje here ne vit..... mendohu keni

Postuar nga hirushja datë 13 Tetor 2003 - 00:42:

Keni

Mos eshte Sharra.

Postuar nga Keni datë 13 Tetor 2003 - 04:30:

Skalabrino leri gjezat e tua po gjej ate timen ti, ose dorezohu ta tregoj une se u be kallame kety pa gjetur nje jepen te tjerat. Jo per gje po i bije vlera temes pastaj. Kush ta gjej ka te drejt te japi gjezen e vet, vetem keshtu shkon cdo gje mir.
Hirushja nuk eshte shara as fshesa.
Mendohuni ose dorzohuni. Nuk ka rruge tjeter.

Gjithsej 112 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.