Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje qe i intereson vajzave. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3296)
ComeAsYouAre besoj se e more pergjigjen apo jo???nejse une 1 gje nuk kuptova ketu!
ju qe jeni vlonjat me thuani pak se pse vlonjatet na qenkan me te mire se tironsat edhe me te miret ne bote???
kush do me pergjigjet????
Shiko ti hashash ne radhe te pare me shume ashash ne tere shqiperine vlonjatet e pine pastaj ne radhe te dyte nese ke ne nje vend nje vlonjat edhe ndonje te ndonje nga ndonje qytet tjeter mbas 5 minutash do i shikosh duke u zene, pastaj kush e ka fjalorin me te bukur se sa vlonjatet me nje rr kudo edhe me fjale me yje *****
:p:p nejse po te flasesh per veten merret per mburrje kshu qe eshte me mire te flasin vajzat
O Plak,sa per hashash hajd se te coj une ne Cakran,qe mbahet me emer edhe ne Itali jo vetem ketu.....
Me keto cilesi qe i zbulove vlonjateve me duket se i ule shume mer..
Pine hashash,zihen..ca jane keto,muhabete te fortesh..
Pyll pa derra ska lal..
eh tamam tamam ao na bejne hot ore po mire pa na thoni ju tironsat apo shkodranet pse jeni me hot se ne
Vallai as Tirons As Shkodran nuk jam..
E kam per nder qe jam SHQIPETAR,dhe nuk dua ti ndaj Shqipetaret ne krahina apo qytete..Te gjithe jemi nje...Nqs ti nuk e mendon keshtu nuk je Shqipetar...
Per mua cdokush ka bukurine e vet..Sado i shemtuar mund te jete ne pamjen e jashtme,mund te jete shume i bukur brenda ne shpirt..
Mos i shikoni gjerat kaq ne siperfaqe..Jam vlonjat dhe jam i bukur..
Re: Nje pyetje qe i intereson vajzave.
Citim:
Po citoj ato që tha Lusinda 16
Hey!!!
Une kam 5 vjet qe jam larguar nga shqiperia. A mund te me thoni se kush qytet i shqiperise i ka djemte me hot?
Ju lutem nese nuk e keni bezdi me dergoni ndonje pergjigje.
Thanx
Lusinda xxx
Po skam faj une se tema eshte pa lidhje fare,dhe cdokush mundohet ti rrisi vlera qytetit ku jeton apo ka lindur...
Per te Gjithe Ju qe Jeni Kundra Vlonjatve
Po nuk esht muabeti qe te mburremi si vlonjate
po kemi gjera shum me te vecanta se te tjeret
Qe jemi me te mire jemi ndaci per simpatike ndaci per mendje ndaci per te gjitha
prandaj mos u Hani me Vlonjatet ,se mos te ishim ne Vlonjatet
sdo kishte Kondraband sdo kishte itali per te gjithe ju do ishite ne shqiperi akoma me (Dele) prandaj kujdes kure flisni per Vlonjatet
Ok ???????????????
e di c'keni ju pa te presim mendimin e vajzave ne se ne fakt ato e dine me mire se ne pergjigjen e temes
Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa
sdo kishte Kondraband sdo kishte itali per te gjithe ju do ishite ne shqiperi akoma me (Dele) prandaj kujdes kure flisni per Vlonjatet
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.