| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
mendoni siiiiikur.........
Mendoni sikur te me thoni dhe mua mirembrema ketu ne forum a do te ishte mire....
Sikur.....apo jo
Re: mendoni siiiiikur.........
Citim:
Po citoj ato që tha angelo22
Mendoni sikur te me thoni dhe mua mirembrema ketu ne forum a do te ishte mire....
Sikur.....apo jo
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Meno sikur Dreqen ta kisha fqinje....cdo nate me kitarre kisha per t'i kendu poshte dritares.
Citim:
Katilesha, per mu e ke fjalen?
Sa me fat qe jam.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
mendo sikur ta takoj konton kur te shkoj tek shoqja ime qe kam ne Chicago..
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Mendo sikur Dreqja do vinte te me takonte mu gjasme dhe jo per Konten.
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
ohu kur e kam shkruar kete ndjenje te castit vetem tek ty qe nuk me ka vajtur mendja...........me vjen keq per ty qe ke shpresuar kot me kot.....nejse ...une per psikonoven e kam pase fjalen....de big bisousssssssssssssss per psikonoven...
Citim:
Katilesha....katilshem ke vertet nje inteligjence te madhe....hahahahaha.
Sa keq qe te ka shku menia per mu...hahahaha.
Kjo esht fatkeqesi per mu...po po...katilshem eshte nje fatkeqesi.
Citim:
Qyqa Esho....ma le mu Dreqen, c'e do ti?
caio kontinent......
Po lexoja me vemendje shkrimet tuaja kontinent dhe po ve re se qenke shum nevrik se po ngaterrohesh me te gjithe....
Pse ndodh kjo gje keshtu...
Mendo sikur te shkoje mire me te gjithe ketu ti,,por e ke mire ti se po te shkosh mire me te gjith pastaj nuk do lindi asnje debat dhe si rrjedhim diskutimet do mbaronin.....
Metode shume e mire.....
Re: caio kontinent......
Citim:
Po lexoja me vemendje shkrimet tuaja kontinent dhe po ve re se qenke shum nevrik se po ngaterrohesh me te gjithe....
Mendo sikur te shkoje mire me te gjithe ketu ti,,por e ke mire ti se po te shkosh mire me te gjith pastaj nuk do lindi asnje debat dhe si rrjedhim diskutimet do mbaronin.....
Metode shume e mire.....
Po sikur ti them kti Angeloss Mire Mbrema nje here. Hajt mo me bo mire.:p
Re: Re: caio kontinent......
Citim:
hey.......se mos fillosh edhe ti me ndjek teorine e kontos........
Re: Re: Re: caio kontinent......
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Epidemi dhe shkuar epidemije eshte ky dreq..
huh s'kalojne kurre 100 sec.
.................naten x all.............
Re: Re: Re: Re: caio kontinent......
Citim:
epidemi katile........
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Po sikur ti them kti Angeloss Mire Mbrema nje here. Hajt mo me bo mire.:p
kjo/ky Angeloss.Hajt pra meqë e do patjetër, po ja them dhe një her Mire Mbrema hahahahaha Re: Re: Re: Re: Re: caio kontinent......
Citim:
Epidemi humori je dreq.
Ke vlera.
Eeeeee po menoj sikur me etaku njanen nji dite nrealitet e me i than ti je ktu ke fotoja(forumi
),edhe pse e di se asht hajt ma po e luj pjesen sikur spo kuptoj,don robi me kalu i koh tlir ma ,vec mvjen keq pse del bllof.
Citim:
Eeeeee po menoj sikur me etaku njanen nji dite nrealitet e me i than ti je ktu ke fotoja(forumi),edhe pse e di se asht hajt ma po e luj pjesen sikur spo kuptoj,don robi me kalu i koh tlir ma ,vec mvjen keq pse del bllof.
Re: Re: caio kontinent......
Citim:
hey.......se mos fillosh edhe ti me ndjek teorine e kontos........
Citim:
dreqe mos mthuj qe u virusove edhe ti ?...................koto ke pune me mu....
Re: Re: Re: caio kontinent......
Citim:
Ckemi:
Une nuk po ndjek teorin e kontos por ne nje fare menyre ka te drejte se ty po te ngacmon,qe ti jape gjalleri forumit me diskutimin tuaj te famshem...apo e kam gabim?
dhe ne qoftese nuk kundershon njeri cfare nxore ne drite ti pastaj...
mendo sikur te ndiqnim sado pak temen dhe mos te dilnim kaq shume jashte se e bem bloze fare!!!!them une pavarsishte se dhe une dal shpesh here
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
mendo sikur te ndiqnim sado pak temen dhe mos te dilnim kaq shume jashte se e bem bloze fare!!!!them une pavarsishte se dhe une dal shpesh here
mendo sikur konti dreqja dhe katilesha te behen grup hahahah
Citim:
mendo sikur konti dreqja dhe katilesha te behen grup hahahah
Citim:
mendim i bukur dhe paqesor....por..............aha.........i parrealizueshem.........per dike........dhe jo per mua ne vecanti...
Citim:
konte ban ma shume per mua kjo nuk asht asigja..
ma marak naqe e kam grup kontin
Citim:
ma marak naqe e kam grup kontin
Ai sa tu tsha maj nga qe ka qef me tngacmu ka pak se per qef kena ardh ktu,virtualitet patriote mos i merr seriozisht gjanat se skena me ba krushqi prej ktu,kalojme kohen e lire ma,ufffff ba me e vra menjen ti sa e vret I ...ne realitet ti ishe cmen.
Citim:
Ai sa tu tsha maj nga qe ka qef me tngacmu ka pak se per qef kena ardh ktu,virtualitet patriote mos i merr seriozisht gjanat se skena me ba krushqi prej ktu,kalojme kohen e lire ma,ufffff ba me e vra menjen ti sa e vret I ...ne realitet ti ishe cmen.
lool
Hahahahaha...Katileshja, as vete nuk e di se cfar po ben.
Nje here perpiqet te flase shkodronçe, here te tjera harron dhe flet ndryshe. Eshte e vetmja qe shkrune ne kete menyre...krej pa forme...si zakonisht.
Citim:
konte ban ma shume per mua kjo nuk asht asigja..
Re: caio kontinent......
Citim:
Metode shume e mire.....
Citim:
se skena me ba krushqi prej ktu,
mendo sikur te ishe ne kine konte pall ariu e?
hahhahaha
Citim:
Hahahahaha...Katileshja, as vete nuk e di se cfar po ben.
Nje here perpiqet te flase shkodronçe, here te tjera harron dhe flet ndryshe. Eshte e vetmja qe shkrune ne kete menyre...krej pa forme...si zakonisht.
Mendo sikur.........Un Niku Dreqja dhe Etniku të kishim një çik nga ajo të bome vet bmv.(e dini vet ju) ahhhh si do ja kalonim mmmmmmm
Citim:
Per Dreqen, edhe jeten time e fik fare, flake marr vetem ajo te mos kete kurre erresire.
Citim:
prap gabim....je tu m'ra ne qaf kot na si koti...une s'harroj me fol shkodrance......por thjesht po mundohem me u pershtat me dialektin tuaj.....pastaj uen jam gjys shkodrane e gjys nga jugu......keshtu qe jam e justifikume.............
nigo mendo sikur ta sillja ate shishen qe kam fshehur loool si oshte llokum fare
Citim:
Ne fakt, nuk kisha qellim me te ra ne qafe ty.
Por vete me ngave.
Ne ne Tirone kemi nje shprehje ; ''dreqi fle, ti shko e qu'' kurse ti vete me zgjove.
Ca te bona?
A te shava?
A te vrava?
A te pashe me inote?
Jo!
Atehere ca pate?
Me duro pra. Me thirre....dhe un erdha.
PS- Ej...po ate gjysmen nga jugu, kush ta boni? Ndonje skulptor? Besoj se keto kohet e fundit. Pa tjeter qe je e justifikume.
Citim:
Dreqe, ku i dihet se a bojm krushqi apo jo?
Po sikur te bjere ne sevda, cuni i presidentit te Frances me Katileshen?
PS- Katilesha....ah ç'ja mylla gojen Dreqes, apo jo?
Citim:
konto nga shiu po bie ne bresher.......................
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Mendo sikur.........Un Niku Dreqja dhe Etniku të kishim një çik nga ajo të bome vet bmv.(e dini vet ju) ahhhh si do ja kalonim mmmmmmm
Citim:
hahahahahahah Konte mund te fus Billin shkues tek Chirac.
Citim:
Amon Dreqe, se Shiraku ka muhabet me Katileshen dhe ajo nuk ja prish Shirakut.
Thuji i cike Billit mi zemre, se ky i funit ka honger sa e sa here dreka e darka me Shirakun, mikun e Katileshes.
| Gjithsej 41 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.