Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)
T'u t'nigju jam naqe, ti vetem fol
Lela dr a don me pi naj sen se Katilja iku me msu.
mirmbrema ......
a ka njeri ktu me ??
alo ... une jam ne Shkoder ...... a po vjen te pime diçka ??
mrama Glaukus.
mireseerdhdhe n'Shkoder.
ça don me pi naj sen.
kamarieret kan hup per qejf tynet e ishalla u bjen nermen me u kthy te puna.
Re: mirmbrema ......
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
a ka njeri ktu me ??
alo ... une jam ne Shkoder ...... a po vjen te pime diçka ??
mrama Puntoro ... mrama Kati ...
misejugjeta .........
isha me verte ne shkoder ....... por sa mbaroi ndeshja ikem direkt se kishte
shume rremuje .......
gezuar edhe nga une ...
.............
E dija une e dija...........
sic duket ti ke ke kene ai djali me makine qe me ka ngacmu....:p:p.....me tha hajde me mu ta shohim ndeshjen bashke :p....jooooooo...qeshem se e di qe nuk je nga ata qe ngacmojne rruges............Glauk pervecse rremuje dje ka qene edhe nje shi .....cfare shiut ....bresher...ah.....t'shkretit ata qe kane qene atje se jane qull fare.............nejse.............nje Gezuar per Kombtaren tone edhe pse s'fitoj..........
e pashë një gocë ..... të veshur me fustan te kuq ... por ishte aq e
lumtur dhe nuk doja ta shqetësoja .........
ndoshta njëherë tjetër .............
......................
Miqte nuk te shqetesojne asnjehere.........gjithsesi.............do te jete per nje here tjeter................se per sonte une po ju them Naten e mire ...........hajde dhe nje Gezuar qe te kaloni nje nate te qete .............
naten
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
naten
Citim:Me ty nji kafe eshte me shum se kafe Buza...
Po citoj ato që tha buzeqeshja
cfare nate mi hajde ktu te pijm nje here offro io nema problem.
Hjde urdheroni se sot qeras une o popull:
Hi Birthday girl. U befsh 100 vjec dhe buzagaz qofsh gjithmone. Sa po mu pika nje kafe tani. Ku ka me mire se ta pish ke Rozafa, po ku jane shkodranet??
erdha eshi erdha por me erdhi ftesa me vones.. buza edhe 101 vjece naqe..
He mi he, se tani do pime kafene e mengjesit ne. Kot ka mbet Shkodrant qeflinj , asnjeri ne lokal.
ka kene asht e ka me kene ....shkodranet qejflinj
aleluja aleluja
Kush ta ben qefin kshu ty aman ?
Shpresoj te na lejojne shkodranet se hyme pa leje
fjala Shkoder...
Shkodra, Shkodra dashnorja e shekujve (Migjeni)
Migjeni e tha e?
S`e kisha me te keq une jo.Hajt gezuar se u morem vesh!
jo jo mi edhe ta kishe me te keq nuk eshte problem
yyy sa duhet me me mbete hatri mu
Sa keq.Kisha qef te zihesha sot :p .Nejse
Po e leme per nje here tjeter
po te kruhet shpina me duket
:o Jo jo Ciao!
mire me....plas aty pra....kruju vete
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
mire me....plas aty pra....kruju vete![]()
e dua e dua....pse kam ardhe ketu,sigurisht me dhane e me marre
Eshi kena edhe cokolade fondente ketu te bari,e zeze sketerre eshte me shume e me e mire se espresso
Re: Re: Hmmm
Citim:Qa dike ti ma .....po rozafa si hotel apo si restorant e bar gjindet ne mes te qytetit shkodres dhe asht lerg rreth 100 metra nga KAFJA E MADHE ku fatkeqsisht sot esht e mbyllum per probleme pronesie. Gjithsesi ne respekt te temes ju ofroj pije dhe receta tradicionale shkodrane si:limonade me gjethe trandafili,kafe turke,raki rrushit celik,berxolle me kertolla te fergume,vere kallmet, vere mavrud,vere malaga,musht....edhe nji birre korce mire do ishte....masanej ken atave krapi, saraga te thata n tym, mish that,giuca t fergume,tas qebap, pace e si ne ballkan hesapi....oo se harrova edhe xhyvrekt.
Po citoj ato që tha buzeqeshja
O Adi kafja e madhe esht ne mes te qytetit jo ne maje te rozafes papappaapaapapa
Hej erioses dhe erikut sillni te pijne cfare te dojn se jan miqte e mi kta te dy
Bar Restorante sot ne shkoder ka me bollek,por e keqja asht s e sot po dalin si shum prej tradits ton shkodrane me kto servirje te huja t ardhuna prej italis.....sot pervec TRADITA e disa baraka ne breg liqenit t shkoders, nuk gjen ma ere shkodrane....atje gjen origjinalitet puro alal shkodranshe po q ame i ba se ka hup JARE SHKODRANE ..
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.