Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Syte me te bukur te antareve te forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12670)
Angel devil te rafte e mira ty,
Kur te hapni sondazhin per thybet dhe cajcat do vi te mar pjese
Citim:-
Po citoj ato që tha Charlotte
Raimondi,dhe mua me pelqen ai i joti![]()
![]()
-------------Viendosu Ban ketyre vajzave se i qine nenen --e prishen gojen fare
-by the way --E bera si ajo Barsoleta ;--Pushoni se po fle babi
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
al74 me mire rri urte se kot te kap naj infrakt
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
... E te mendosh qe s'ka nxjerre akoma shalet. Kesaj i thone c'i thone.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ah Hey qeke mbrapa i kam nxjerre moj xhan dhe ka qene kohe vere sec na kishte hyp nje vape forumore dhe i nxorrem e 2 meter shale dhe ngjyre cokollat sa keq qe si paske pare ...
ok e pershendes bjonden me ket kenge qe po degjoj tani -Por ama do futem ne greve urie se ka vjedh votat-----------Biles do vete dhe ne Bruxel per kete pune
--C'behet keshtu keta demokratet nuk heqin dore nga vjedhja e votave ne cdo vend
Rajmond flm po sipas teje me kete sy qe kam une kam vjedh votat
Citim:
hajde te vihemi ne gare se sma ha mendja hahahah
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hahahaaaaa ... une them ne komision vendosim Jennifer lopez
he si thua ti![]()
-------------Ai konkursi i Thybes ka shume rendesi per femrat se ne meshkujt femrat nga thyba i shikojme .......
........Po i ka thybet te bukura , ne na ke pas...thybes..
--------------------------Ndaj urgjentisht te hapet ai Konkursi Miss Thyba 2011-------- se jena te interesum ....
------------Por edhe femrat e shofin mashkullin nga thyba .....-------
Syte me te bukur te antareve te forumit!
1- Angel
2 (3)- Biondia
3 (2)- Eria
4- Ashley
5- Niqua
...Vetem per keto mund te flas, te tjerat si kam pare!
Citim:
kto qe kemi ne
Sa qenka thelluar kjo teme
Nga syte shkum ne vend tjeter,kushedi ku do dalim
Vizio,danke shume komshi
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-------------Ai konkursi i Thybes ka shume rendesi per femrat se ne meshkujt femrat nga thyba i shikojme .......
........Po i ka thybet te bukura , ne na ke pas...thybes..
--------------------------Ndaj urgjentisht te hapet ai Konkursi Miss Thyba 2011-------- se jena te interesum ....
------------Por edhe femrat e shofin mashkullin nga thyba .....-------
---------Syte me te bukur ketu i kane :-- Niqo, Cecilia,Amore,
Pastaj vijne Angel Devil , Eria , Enya etj , megjithese ketyre nuk ju duken syte si i kane , vetem pakez fare ju duken
[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria
Sa qenka thelluar kjo teme
Nga syte shkum ne vend tjeter,kushedi ku do dalim
Vizio,danke shume komshi [/QUOTE
---------Sa qejf kisha ta kisha komshije kete dreq ...
Per mua syte me te bukura i ka antarja : sUgA__tIlOnCe
Nuk doli foto tek mesazhi siper.Nuk qenka as tek lista ,me duket se eshte zevendesuar nga Admirali.
Citim:
---------Syte me te bukur ketu i kane :-- Niqo, Cecilia,Amore,
Pastaj vijne Angel Devil , Eria , Enya etj , megjithese ketyre nuk ju duken syte si i kane , vetem pakez fare ju duken
Citim:
ku je pe amores syte???.. rimond mos u be kaq naive zemra se le nam.. jo te gjitha fotot e avatarit jan te verteta.. nese te ka nise ndonje foto te garantoj qe eshte fallco.. ta pershkruaj une amoren...
afersisht moshes tende, vitit 74
trup te bukur, e holl e gjate
ne fytyre nuk eshte gje, as simpatike jo
dhe nuk eshte bjonde..
niqua relax kam rrespekt per ty and i like you
sa per dijeni im a man of good taste, and i dont need to look at amors pictures to find her very atractive.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
niqua relax kam rrespekt per ty and i like you
sa per dijeni im a man of good taste, and i dont need to look at amors pictures to find her very atractive.
Citim:
-- hahahahahahaahahhaahahahahahahhahahahahahahahhhaha
hahaha
------Po c'ke ti moj aman ?--Ti dhe Ceclia keni syte me te bukur, edhe Amore me aq sa duket --por edhe kjo vajza ketu lart ne foto paska sy shume te bukur
Hiq dore nga ZEMERIMIIIIII,...... Peace....
Me kaq postime te syve Asnje sma mbush syrin.
Une i kam te kalter
mmmm shum ngjyre e bukur mistrecja ..
Faleminderit fleurs de l'orne )))))))))))
Ne fakt Mistrecja dhe Balerina kane syte me ngjyren me te bukur, blu si ne gri duket
-------Mistrecja ka edhe formen e syve te bukur qe i kombinon me vetullat e mprehta dhe i ngjan nje kengetare angleze qe nuk me kujtohet emri tani por ajo kendon kengen :------ Nothing compares to you....
-----Mistrece nderoje ate emrin, pse e ke vendos Mistrece, ti ke sy te bukur vire me mire.............. Kastravece loooooooooool u dh....... hahahahahaha
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.