Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
nuk e di.. ti ma preve shkurt se ke shpatarin
brisi,,,ka gjet shigjetarin..(.tani ma confermoi)
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
nuk e di.. ti ma preve shkurt se ke shpatarin
brisi,,,ka gjet shigjetarin..(.tani ma confermoi)
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
.
.
. Nuk u tregove i shkathet
.
.
Ja ashtu kam qene e zene!
Donike,ndryshoje ate fjaline...i bere mbi tre dite ne kete forum! :p
Ari,nga i more lajmet e reja?
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Si shpirta jemi pervec teje, turll, akrepi perfshi edhe lostin, Lelen, Lezhjanin ect
Po mendoja per..............as vete se di pse!
po mendoja that facts are so much better then fiction sometimes...
think about it!! you couldn't be creative enough to write e script that contains so many lame people in one place at the same time, making ridiculous dialog practically blowing each-other with uncontrollable emotional outbursts..
love for all....its good to be human and pahtetic...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck i just got an unbelievable bad beat online right now!!! freaking irony!!...ouch!!
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
ah this broken heart,, but anyway will survive..even without your touch
Citim:
Po citoj ato që tha turll
:00@@ :00@@ :00@@ Po he moj vajza cfare doni me shume ........ taljoncen e than, englishten e qan ..........
Ai o beqo une i martum .......... pa mire do ishte ....... .
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck i just got an unbelievable bad beat online right now!!! freaking irony!!...ouch!!
Citim:
Ai o beqo une i martum .......... pa mire do ishte ....... .
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Ah ti, ah ti...shkon nga shkon tek martesa e ke...si te jete e shkruar per te gjithe Turllo...disa kane nje roman te tere...disa vetem nje paragraf.... por te pasur ne kuptim![]()
Citim:
Une apo ti ?????![]()
![]()
Se une e kisha llafin ...... "nuk jam per long relationship" ..........
![]()
![]()
pranaj hidhini syte nga djali ........ unless ..........
![]()
![]()
![]()
turll
ty te kam derguar me shkop ne dore te trokasesh der me der
je caktuar shkes,,,dhe e e di ku...
o do shkoj ne Boston o vdes
Re: turll
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
ty te kam derguar me shkop ne dore te trokasesh der me der
je caktuar shkes,,,dhe e e di ku...
o do shkoj ne Boston o vdes
Il piacere è peccato, ma talvolta il peccato è un vero piacere.
Citim:cha flet ti moj?!?! people are not that important:p
Po citoj ato që tha briseide
Ore,it's about a person apo humbe ne ndonje loje? :p
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
cha flet ti moj?!?!
David Beckham, nuk ka zene top gjithe pjesen e pare. Nejse te shohim te dyten si do beje.
po me uren ç paten xhan-aman!!!!!
po me uren ç paten xhan-aman!!!!!
Ishte "Pathetic Ure"...prandaj
pathetic..me ngjyre jeshile
per mos t'a kuptuar....
aman..se do filloj dhe kushedi se kur mbaron se eshte i cmendur..me kinzcen e ti
Kuvendi i ndrikullave!
ja ich wais,das ist tip-top
.Te dua moj pathetic qëne
ah te kisha ca qereste....!!!!!!
sikur dhe pathetic should be...never mind
p.s po me uren cpaten xhanem!!!!
ne kohen tone, urat i benin me qemer, me gure...ato qene ura, edhe rrufeja t'i binte s'i prishte dot...
c'te keqe xhanem i bente kjo ure...?
Citim:harroje at muhabet bris:p kur shoh disa vlonjat ktu qe perqafojn veten gjithe diten nga krenaria it kills the motivation to be one
Po citoj ato që tha briseide
Je ne rrugen e duhur per t'u bere a perfect Vlonjat!
![]()
vertete, po me uren c'paten xhanem?
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
ne kohen tone, urat i benin me qemer, me gure...ato qene ura, edhe rrufeja t'i binte s'i prishte dot...
c'te keqe xhanem i bente kjo ure...?
ehhhh, keto urat e sotme jane te pjerdhura fare...dhe nje qen e nje qëne e zgjebosur t'u kaloje siper e bejne ne breke.
po me uren c'paten xhanem...?
Boh, shenjat e para te gripit + dimer = kthim ne forum
Figura te reja shikoj paska punuar shum kastrioti
Me mire te humbasesh nje sekonde nga jeta se te humbasesh jeten ne nje sekonde...
Ja kush eshte ne terezine e vet. Tur c'a je tu pij ? Ke vendosur te rish pa gjume kshu :p?
Ndersa 3shin e paska kapur 2009 me filozofira. Sh. e goditur shprehja.
Vjen nje moment dhe bora s'te le ndonje mbrese. Te pakten termometri po mer te perpjeten
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Vjen nje moment dhe bora s'te le ndonje mbrese. Te pakten termometri po mer te perpjeten
Sa i irrituar . Mire te na behet kur marim rruget dhe shperngulemi neper zona me klima te ashpera. Ti tur je fare ne antarktike
. Vetem Kurti ka bere zgjidhie te duhur :p
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Sa i irrituar. Mire te na behet kur marim rruget dhe shperngulemi neper zona me klima te ashpera. Ti tur je fare ne antarktike
. Vetem Kurti ka bere zgjidhie te duhur :p
Per mua gjeja me e ndyre eshte kur fryn ere ......... se po te jete -15 e pa ere .... nuk me ben pershtypje ...... madje kur ka dhe diell me pelqen se eshte dicka e bukur ........ dhe dielli ketu tek une nuk mungon ...... .
ishalla si merrni rruget ne nentor
Novembre è il mese peggiore per le donne: si seccano i piselli, migrano gli uccelli, cadono i marroni e, scendendo la nebbia, non si vede un cazzo!
Paradite.... 2 celcius... pa diell...ftohte megjithse s'ka ere...nje muaj akoma? Mbase..
Donik largoju mesazhit sikur po shikon nje stereogram e do e gjesh ahahah. Edhe ti ne ato vendet e ngrohta je shperngulur? :p
Tur nuk mungon jo vetem se eshte me dhembe ai dielli i shkrete. Por jam dakord ajo era eshte brutale .....aman..... Dmth po te mos kete ere do shkosh ne Bonheme Carnaval :p ?
3sh sa mire e flet italishten, origjinal fare
te ngrene nervat keta te romes,,,
p,s po me uren c paten xhanem?????
Hahahaha me duket se e gjeta
Flm per "heads up". Une adresen e kam poshte avatarit...Dielli ka harruar te dali sot ne NYC...ka ca pune nga turll...do jete i zene sot...:p
Po une normalisht cdo dite (me perjashtim te dy diteve qe ishte -20) luaj me kalamonin te pakten gjymes ore ne mbasdite perjashte ...... . Pa llogaritur qe eci me kembe per qejfin tim gjate dites duke shijuar kohen ...... .
Gjithsej 62 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.