| Forumi Horizont | Gjithsej 24 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 1191 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Vota juaj kushton, mendimi juaj vleresohet. Have fun then... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16859)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Roi ec knej ti se Fajen e zuri frika me duket![]()

Mos pini shume Redbull ore se kane permbajtje te larte testerogjene mzati.
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Duhet te kerkosh divorc me pare,se nuk i hyj ne hak tjetrit une![]()

Citim:
nuk eshte e vlefshme ligjerisht skemi nenshkruar asgje kshu qe ec vazhdojme punen boll ngelem ne forum
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Qenke shejtane fare ti ...une i shkreti tip myslimani jam,keshtu qe s'e kam shume problem,1-2 apo 3
![]()
.... po mire mo deri ne 7 dakort jam une pranoj por me kusht qe mos kemi pakenaqesira te 7ta sepse te denon " I MADHI"

Citim:
jam cike.... po mire mo deri ne 7 dakort jam une pranoj por me kusht qe mos kemi pakenaqesira te 7ta sepse te denon " I MADHI"
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Jo jo,kshu i di limitet une,pa merak...se dhe restoja e jetes ne xhenet per nje femer me shume,sikur nuk shtyhet![]()
te shkofte shpirti ne xhenet bashke me mua jarebi 

Citim:
ejvallah shyqyr qe do ngelem e kenaqte shkofte shpirti ne xhenet bashke me mua jarebi
![]()
![]()

Ja, dashuria gjitmone triumfon. Angeli u rregullu me ROIn.
Shyqyr... 
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Ehe e paske ndare mendjen ti,ja shkojme drejt mekatit ne ja s'ka
Po keta te tjeret nga na humben fare kshu...ketu u be sikur te ishte tema jone personale...duhet te leme cik rradhe se do na marrin inat,ose me sakte,do na marin me sysh![]()
vetem mekatin paradite se ne darke jam te Faja se behet xheloz pastaj

Anemone - Cecilia :aha :aha ...trasgresive ...vota ime per ju e per
Biondia - erius ....ktu kercet kamzhiku 
Nuk qe pune pa u hap kutite dhe ketu, jo po dukemi qe jemi shqiptare
))
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Aman me turll kush me ka ciftezuar?
Po malli i mire s'ka nevoje per publicitet o turll 
Nje kerkese kisha une: Partnerin e dua te ciftezuar vetem me mua
kshuqe ti Faje zgjidh mua ose AD 
Ose me nderroni ciftezim ju lutem.FLM 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kerkoj te hapen kutite....si ore votoke dy here ti
![]()
Prit ta bej si Sala
Edhe une kerkoj te hapen, po s'na le kushtetusja.
S'do ishte keq te kishte opsion per sondazhe jo te fshehta ne forum. Mos e ka versioni i ri vbulletin se e azhornova direkt.
i hapur te behet sondazhi une votova per anxhel por jam kurioze te di kush me ka votuar 
Une kam qene e jam gjithmone pro deklarimit te votes hapur dhe jo ne menyre te fshehte ... Faja e di ket pershembull .... gjithmone ma ka perkrahur mendimin ... 
nuk besoj se eshte e mundur Faje ai opsion ne sondazh sic thua ti ... une do te mesoj ty 
E mire, cdo dite do tregojme kush ka votuar nje nga çiftet. Te ngulen njerezit para forumit, ta bejme si big mother.
P.s. Une votova nja 10-15 opsione. Si mbaj mend fare per ke.
Mund te votoj e une 5 here te pakten kaq dua
please meqe jena qift ma bej ket te mire 
S'kam votuar 5 here o Rita. Njehere votova une, por zgjodha shume çifte qe sipas meje ia vlenin.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
S'kam votuar 5 here o Rita. Njehere votova une, por zgjodha shume çifte qe sipas meje ia vlenin.
Po zgjedh sa te dush moj. Akoma se ke kuptu ne internet diferencen mes multiple options checkbox dhe single option radio button.
Mirmengjesi popull,
Me sa shikoj tek votat, çifti qe shkon me shume qenka Anemone- cecilia...Tani se thashe une , ju e thate 
Citim:
Po zgjedh sa te dush moj. Akoma se ke kuptu ne internet diferencen mes multiple options checkbox dhe single option radio button.
do duheshin 2 shekuj te ftilloheshin keta politikanet tane 
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
i hapur te behet sondazhi une votova per anxhel por jam kurioze te di kush me ka votuar![]()

Une votova per Anemone- Cecilia. Me duket cifti me serioz dhe qe ka mundesi te jete lidhje afatgjate ne krahasim me ciftet e tjera qe plasen tuj tradhetu pa u ciftosur mire. 
Citim:
Po citoj ato që tha al74
1 vote e keni prej meje , tjetren allahile nuk e di po ma ha menja qe o Faja![]()

Citim:
rrofsh je i vetmi njeri qe po beson ke lidhja jone![]()
![]()
![]()
lool
Citim:
Bionde une ve doren ne zjarr per lidhjen tuaj lool
a ti jap nr tend te celitlool
mo qaj hallin tim ti ke fol me vjerren tate...
Citim:
jo se e kam ate te shtepise se tij kam fol me vjerrenmo qaj hallin tim ti ke fol me vjerren tate...

Jo Bionde deri tani kam fol me vjerren tende cti bej e kam komshije 
prit njehere ka pune puna.... ala ke ura jemi

Citim:
Jo Bionde deri tani kam fol me vjerren tende cti bej e kam komshije
prit njehere ka pune puna.... ala ke ura jemi![]()
![]()
po me uren ckeni amon
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Une votova per Anemone- Cecilia. Me duket cifti me serioz dhe qe ka mundesi te jete lidhje afatgjate ne krahasim me ciftet e tjera qe plasen tuj tradhetu pa u ciftosur mire.![]()
Shih, shih 3 cifte s'kane marre asnje vote. Nder to dhe une me turllin. Faje c'te kushtuan dhe tre vota me teper? Gjynah te rrime me zero. 
Citim:Te pakten do kishit dy vota, pyt dhe turll per ke ka votu.
Shih, shih 3 cifte s'kane marre asnje vote. Nder to dhe une me turllin. Faje c'te kushtuan dhe tre vota me teper? Gjynah te rrime me zero.![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Te pakten do kishit dy vota, pyt dhe turll per ke ka votu.
Une me erian jemi Ok![]()
![]()
![]()

Citim:
Une votova per Anemone- Cecilia. Me duket cifti me serioz dhe qe ka mundesi te jete lidhje afatgjate ne krahasim me ciftet e tjera qe plasen tuj tradhetu pa u ciftosur mire.![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Po turll dhe Vizioner? Pse nuk vjen me ne o Deb?![]()

Ej kam 1 propozejshen te ri .... une nuk e dija qe mund te votoja shume opsione ne te njejten kohe.... a mund te votojme e 1here tjeter se me ka ngel fiksim e nja 4 vota te tjera 
Citim:
Ej kam 1 propozejshen te ri .... une nuk e dija qe mund te votoja shume opsione ne te njejten kohe.... a mund te votojme e 1here tjeter se me ka ngel fiksim e nja 4 vota te tjera![]()
A ka njeri kunder publikimit te votes se vet?
Nqs po me dergoni nje msg privat. Ndryshe po bejme cik gallate duke treguar kush ka votuar per cdo cift 
ja ta them une direkt Bionde ... te gjitheve vota ....
ne perjashtim te ciftit Cedrus - cedrus dhe Faje - Charlotte 
Citim:
Shih, shih 3 cifte s'kane marre asnje vote. Nder to dhe une me turllin. Faje c'te kushtuan dhe tre vota me teper? Gjynah te rrime me zero.![]()
)
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kjo do te thote qe nuk shkoni si çift. Dmth njerez te trete mendojne qe nuk mund te jete nje lidhje afatgjate.![]()
Ky mendoj une se eshte kuptimi i votave :p (sdi une pastaj se ca luhet mbrapa kutive)

Citim:
Mos gjyko nga kopertina. Punet e mira behen avash-avash.![]()
avash avash sa te behet shelegu dash
e te ha shpejt e shpejt pastaj ... kujdes Deb

Citim:
Nqs po me dergoni nje msg privat. Ndryshe po bejme cik gallate duke treguar kush ka votuar per cdo cift![]()

Anemone votoi: 'Anemone-cecilia' 
Citim:
Nqs po me dergoni nje msg privat. Ndryshe po bejme cik gallate duke treguar kush ka votuar per cdo cift![]()
..
| Gjithsej 24 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 1191 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.