Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
plloshtanin.........
Lista eshte e madhe
Vecanerisht nga gocat:
Analisten, futbollin, Helgen, shejtonen, Eriosa, Pipi
Evisa ti nuk hyn ne liste
te puth
sbesoj se eshte nevoja
nga cunat
NS-6, oliinterin, Nerin, Rubin dhe Lordin ah dhe peshtimin
Nese vertet do me jepej rastesia do takoja : 3-sh megjitheese mundesite i kam se anej me bje rruga.. Peshtimin bohh e kam me dy menje..
Myzeqarin.. Lezhjanin, Olin,Rubin..patjeter , lost_soul.. se me duket shume misterioz.. diabolic amoxil dhe Shkodranin e Qeshur.
Ndersa nga gocat vetem Lelken do takoja se eshte alegrooooooooooo muaaah..
Enigme
une futem te ana tjeter
futem une
Une ke do doja te takoja ?? Hem Let me Think
Ok do doja te gjithe ato qe me kane lene pershtypje ne te shkruar . Nuk po permend emra sepse jane shume.
Teme interesante.
Jam takuar me koninentin ne Amerike kete para vitit te ri dhe me dreqen shkodrane sigurisht dhe shoqerine tone te vjeter qe u mblodhem po para vitit te ri ne NY.
Per sa i perket ke doja te njihja nga afer si kuriozitet e para do te ishte amor_alucioz sespe me duket se i ka vene nje maske te vertete te vetevetes se saj dhe ka frike nga koha e kaluar dhe e ardhme gjithashtu por meqenese ka dale nga forumi ndoshta sbehet fjale se paska dale pa lene gjurme si me faj.Jam i bindur se ne jeten reale eshte totalisht njeri tjeter.
Pasatj kam deshire te takoj analisten,demokrate4ever,sykaltren,footballin,(qe ma ndrron seksin me ato prapashtesat e emrave sipas qefit),myzon petrit kolen,misteriozin,e smbaj mend tani jemi shume.
Fajen e kom taku o cun flori.
SHKODRANIN E QESHUR
Gjithe juve te tjereve me duket sikur ju kam takuar dhe te gjitheve ju besoj. Keshtu jam une besoj kollaj. (stupid)
Amoxil jam femer, mos i ver veshin prapashtesave.
cift une e analistja do shkonim te analizonim enigmatizmat e Enigmes e pastaj do ja mbanim nga Boston per nje dore Futboll e per nje dreke te mire nen shoqerine e Rokes e shejtanlleqeve te tij!
harrove qoftet e keiles
, un kam qef me taku gjithe ata qe s'i kam taku dhe qe i kam per zemer dhe me kane per zemer.
si dhe ata qe kam takuar dhe qe me shume kenaqesi i ritakoj serisht
Deshiroj te takoj shume anetare dhe e kam te veshtire te zgjedh.
por vecanerisht anen, demokraten, lelen, disa shoke si patriotin myzon roken etj
chao
oli po kafen ta kam premtu qe do e pime kur te vij marrim edhe ksenian se me shpetoi kesaj vere pa e taku dreqi
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
oli po kafen ta kam premtu qe do e pime kur te vijmarrim edhe ksenian se me shpetoi kesaj vere pa e taku dreqi
![]()
s'ka gje se nr ja kam vec ne e ka ndruar
Do kisha deshire te takoja analisten eshte vertet simpatike.
flm Hektori edhe une me gjithe qef do te te kisha takuar se ke shume brume. jam kurioze ca diskutimesh do benim live
do te kisha qejf te njihja nga afer enigmen&iliriusen.
Deri atni nuk kam perzgjedhur ndonje.
po investigoj.
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
Deri atni nuk kam perzgjedhur ndonje.
po investigoj.
Jane shume personat qe do te takoja, por nqs me jepet rasti, do ti takoja me te vertete te gjithe.
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Deshiroj te takoj shume anetare dhe e kam te veshtire te zgjedh.
por vecanerisht anen, demokraten, lelen, disa shoke si patriotin myzon roken etj
chao
Ana!
Po mi lal ne vend, vetem nese kete rradhe e ke me te gjate qendrimin dhe jo 2 jave ne kulmin e gushtit kur eshte edhe kulmii pushimeve...
Numri eshte po ai. Edhe po ndryshoj ke ku te me gjesh pasi kemi shume miq te perbashket...
Hajt mo se e marrin edhe Olin se i ka met merak te shkretit, I duket sikur jemi afer
Oli je i mirepritur!!!Armet leji ne shtepi...
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ej kur thua patriotin Myzon , ver nje presje ndermjet se do thone njerzit qe jemi nga nje fshat dhe nuk jemi , une kam det ti nuk ke :p
Po erdhi Roke une nuk vi , skam qejf te hyj midis nje interisti dhe nje milanisti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
cift une e analistja do shkonim te analizonim enigmatizmat e Enigmes e pastaj do ja mbanim nga Boston per nje dore Futboll e per nje dreke te mire nen shoqerine e Rokes e shejtanlleqeve te tij!
![]()
![]()
Hmmm
football, nje kafe me te nuk do qe keq
Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
football, nje kafe me te nuk do qe keq
Re: Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha football
Nje kafe eshte pak. Une them dicka me teper. Nje dreke ose nje darke. Njihemi me mire duke ngrene e duke pire![]()
Re: Re: Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Kafe eshte fjala. Kurse une preferoj nje darke me mire, keshtu qe e leme per nje darke. Apo preferon dreke ti?
Se ke bo i pytje dikur ti footballo, si filtroni ketu ne forum. Ja pra mo nji kto jon shenjat.
Do te doja te takoja shume njerez por ne takime te ndryshme.
Plloshtanin do te doja ta takoja, por nuk doja te beja muhabet. Nuk besoj se plloshtani din te flase kur eshte me njerez rrotull. Do te doja vetem ta vezhgoja per nja 10 mins.
Ne nje takim tjeter, astras (qe besoj qe eshte nje shoku im i vjeter), analisten (qe me c'shoh te gjithe e kane ne liste) dhe agaten. Besoj so te kishim nje bisede shume shume interesante.
demokraten .. e kush nuk do te donte....
Auberoni, besoj qe do te kisha nje bisede shume intensivisht llogjike me te dhe kemi ca pika takimi.
Amoxilin, Petrit Kolen, dhe Stenlin ne nje takim tjeter...
Dhe nje takim me te gjithe durrsaket e forumit te flisnim per leshterikun, torren, lul berishen, hasont, dile qorren etj etj.
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Dhe nje takim me te gjithe durrsaket e forumit te flisnim per leshterikun, torren, lul berishen, hasont, dile qorren etj etj.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Se ke bo i pytje dikur ti footballo, si filtroni ketu ne forum. Ja pra mo nji kto jon shenjat.
Ku te duash rrusho.
Une kunder teje? Pu pu pu, mos befte vaki kurre. (vetem icik xheloz)
p.s. Pse jo ne Niagara, (megjithese e kom mor inat). Vend turistik.
Hajt mo po e lom ne Niagara. Marrim nje ballon te dy bashke dhe do jete dicka me ndryshe, mbi Katarakt, po deshe ikim nga pjesa amerikone meqe te osht merzit ajo konodezja.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
ke harruar kafen e Rremes dhe qebaptoren e Abazit si dhe berberanen e Qazos:p
une doja te takoja te gjithe ata te "gardes se Vjeter"
Citim:
Sa xheloze behem me keta te "gardes se vjeter" une.
Po takohuni mor jahu ene me ata te "gardes se re" si puna jone p.sh 15-vjecaret.
Po citoj ato që tha analistja
[B]flm Hektori edhe une me gjithe qef do te te kisha takuar se ke shume brume. jam kurioze ca diskutimesh do benim live:
Cfare te te donte e bardha zemer, do isha komplet ne dispozicionin tend,
do analizonim cdo gje
hmmm une do te doja te takoja plloshtani, jimmy84, roke.... love you guys shume fareeee.. .you guys rock :p
Do besh nje takim te rende me tre shoket me te mire , urime vlonjate...
Ndersa , po me degjove mua, ben mire, qe mua te me takosh keshtu vete, special... hahahha (nejse ti e di me mire> )
pershendetje
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Do besh nje takim te rende me tre shoket me te mire, urime vlonjate...
Ndersa , po me degjove mua, ben mire, qe mua te me takosh keshtu vete, special... hahahha (nejse ti e di me mire> )
pershendetje
Sai kerkum eshte ky Plloshto mer jahu...
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
ups plloshtani hic mendja mu ok ok ty menjane mo dmth takimi jot do jete special... he ku do takohemi????
Me''Fanatiket '' ne drejtim te fese , se ka lloj lloje ky forum
Te ulesha me keta te paret kemkryq me nargjilet dhe te diskutonim per problemet e fese , me pelqen dhe ajo loja ''ku te ha e ku te djeg'' spesialite e kam
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Plloshtanin do te doja ta takoja, por nuk doja te beja muhabet. Nuk besoj se plloshtani din te flase kur eshte me njerez rrotull. Do te doja vetem ta vezhgoja per nja 10 mins.
Ne nje takim tjeter, astras (qe besoj qe eshte nje shoku im i vjeter), analisten (qe me c'shoh te gjithe e kane ne liste) dhe agaten. Besoj so te kishim nje bisede shume shume interesante.
demokraten .. e kush nuk do te donte....
Auberoni, besoj qe do te kisha nje bisede shume intensivisht llogjike me te dhe kemi ca pika takimi.
Amoxilin, Petrit Kolen, dhe Stenlin ne nje takim tjeter...
Citim:
SHKODRANIN E QESHUR
Gjithe juve te tjereve me duket sikur ju kam takuar dhe te gjitheve ju besoj. Keshtu jam une besoj kollaj. (stupid)
Amoxil jam femer, mos i ver veshin prapashtesave.
inferiore une? ke gabu adrese shkodrani. pastaj qe te takoheshim do duhej te ishte deshira e dyanshme, qe nuk eshte. gjithe te mirat
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Mbase une do te kisha ler te vendosje ti aman? Vertet doje te me takoje mua?! Po roku dhe jimmy , mos na hidherohet...e
P.s ksenie , po une jam i kerkuar, mbase keshtu me do nena parti qe eshte pa njolla, mandej dhe deget ministrise..,.
JU pershendes shume te dyjave, mbase jeni te mira shume![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Flm lost_soul qe me mbajte me hater.. dhe me paske radhitur ne kokat e larta te forumit..
p.s Ne listen time kisha harruar dhe football..Do kisha shume deshire ta takoja ate i/e capken/e te zgjuar.![]()
e dashur Helga mirese u ktheve eshte ndier mungesa dhe shpresoj qe do na tregosh aventurat e udhetimit tend ne shqiperi ashtu si di ti. te perqafoj una
Faleminderit qe me uruat mireseardhjen Ana!
Kam qene ne Italy, jo Shqiperi.
Asnje aventure, thjeshte takim me te afermit e mi me te shtrenjte.
Ju perqafoj miqesisht!
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
PO si s doja te te takoja ore une vete thashe e para.. pastaj ata s merziten se edhe ata do ti takoj por menjane jo njehereshPPP
SI the ti mase jemi te mira hmmmmm mbase????? you making me think nowPPP
Jam bere shume kurioze keto kohet e fundit te takoja nja dy persona
kaq magnetizues,
qe jane Lost Soul dhe Wolf(Astras).
Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.