Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga _mIzZzA_ datë 09 Prill 2004 - 21:35:

shume t ebukura
oh zot nga i mesoni gjith keto barsaleta ju re????????

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 20 Prill 2004 - 02:20:

Talking

hahaha...te papara fare

Postuar nga Fieraku datë 20 Prill 2004 - 03:49:

Red face hi

e moj Mizze po qesh eee? edhe ti nuk mbahesh per barcaleta moj sikur ha gazet mengjes per mengjes

Postuar nga MiStrDevil datë 20 Prill 2004 - 19:49:

There is this good old barber in some city in the US.

One day a florist goes to him for a haircut. After the cut, he goes to pay the barber and the barber replies: "I am sorry. I cannot accept money from you.I am doing communityservice." The Florist is happy and leaves the shop.The next morning when the barber goes to open his shop, there is a thank you card and a dozen roses waiting at his door.

A policeman goes for a haircut and he also goes to pay the barber after the cut. But the barber replies: "I am sorry. I cannot accept money from you. I am doing community service." The cop is happy and leaves the shop. The next morning the barber goes to open his shop, there is a thank you card and a dozen donuts waiting at his door.

An Albanian software engineer goes for a haircut and he also goes to pay the barber after the cut. But the barber replies: "I am sorry. I cannot accept money from you. I am doing community service." The Albanian software engineer is happy and leaves. The next morning when the barber goes to open his shop, guess what he finds there

...
Can you guess?
Do you know the answer yet?
Come on, think like an albanian...
Too Funny
... a dozen Albanians waiting for a free haircut!!

Postuar nga trojani datë 21 Prill 2004 - 00:49:

E bukur kjo mistrDevil, shume e bukur.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 21 Prill 2004 - 04:35:

Re: hi

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
e moj Mizze po qesh eee? edhe ti nuk mbahesh per barcaleta moj sikur ha gazet mengjes per mengjes

ahhahahahahhha e di e di jam e llatarshme edhe un po ca ti besh ..........
sa di un po pertoj ti shkruaj re pertoj ca ti besh. nuk kam koh te rri shume ne internet jam e zen po sa t ejem do mundohem te shkruaj ca kush te me vi ne mendje po edhe ti shejtan je aman me ato qe tregon........
MistrDEvil ahhahaah e bukur ajo

Postuar nga vanesa datë 21 Prill 2004 - 17:09:

david beckham

e kishin ftuar david beckham ne nje konference shtypi dhe e pyesin se cmendonte per tacktikat. he goes: i like them cos they make my mouth fresh... i kthehet gazetari.... no ticktacks ju muppet , tacktics.

nuk eshte very funny po mundohuni te buzeqeshni.

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 21 Prill 2004 - 19:14:

Thumbs up lool

Vanesa

The best part was the last one: its not funny but try to smile-hahhahhhahah

MiSrterDEVIL-that was a good one
Hahahahahhah

O zot i madh ku i gjeni gjith kto, mua mi tregojn sot edhe te nesermen i harroj

Postuar nga vanesa datë 21 Prill 2004 - 22:07:

ana_detroit

ana rrofsh qe e paske marre mundimin me e lexu. kjo me poshte eshte per ty. ketu futja nje te qeshur...
ne nje fshat grate kur shkonin te rrefeheshin te prifti, nuk thonin qe ja kemi dredhur burrit po perdornin fjalen " kam rreshkitur" dhe prifti i kuptonte. nje dite vjen nje prift i ri. vijne grate me rradhe.. fillon e para- o prift kam rreshkit. po ashtu e dyta dhe me rradhe. pa cpa prifti shkoi te perfekti. i thote.--.. zoti perfekt duhet te beni ndonje gje me rruget e fshatit se ngelen grate duke rreshkit. prefekti qe e dinte si ishte puna i thote... -ska gje o pritf se nuk i gjen gje. ----mire mire thote prifti po dhe ajo gruja jote ka rreshkit nja dy here.
fund....

Postuar nga vanesa datë 21 Prill 2004 - 22:18:

plaku ne maternitet

nje xhaje shkon ne maternitet se po i lindte gruaja. po rrinte aty ne korridor dhe po priste. aty prane ishin dy goca te reja dhe donin me u tall me xhajen. fillon njera... o xhaje po ti me ca do pjellesh cun a goc... xhaja e shkrete po bente sikur nuk degjonte. ja hedh tjetra he mo xhaje na trego se ca do pjellesh... dhe kjo vazhdon per nje kohe te gjate. xhajes i hypen nervat dhe i thote... elefant do pjell.- uaaa mo xhaje- hidhen ato te dyja- ku e di ti? e di i thot xhaja se ka njerre nocken poshte.

Postuar nga vanesa datë 21 Prill 2004 - 23:07:

moj miza po qenke dreq to moj. gjith keto barcaleta ku i mban mend mi goc. xxx

tani po filloj une

elefanti dhe milingonat
nje elefant ishte ulur ne lendine dhe po flinte gjume. milingonat i kishin hypyr siper dhe po benin qef. elefanti i duroi sa i duroi u ngrit ne kembe dhe i fut nje te shkundur. nje milingone e vogel ishte kapur fort dhe nuk po binte. degjonte shoqet i thesnin poshte.... mbyte mbyte...
te kane fal milingonat me? donte me mbyt elefantin. ne fakt kjo ishte me miza po une nuk doja te ofendoja zonjushe mizen.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 05:55:

meqe fillove ti vanesa po vazhdoj dhe un

Gjirokastritja, Mirditorja e Tironsja...

U mblodhen te treja dhe pane nje oxhak qe nxirrte tym.
Thote Mirditorja: - Sa Tem po nxjerr oxhaku !!!
Ja pret Tironsja: - I thone Tym !!!
- Jo - thote Gjirokastritja - i thone Tim !!!
Pas disa debatesh bien dakort te pyesin nje plak aty afer, pasi ju afruan si me e shkathet e mori fjalen Gjirokastritja :
- O xhaxha, si i thone ketij Timit ???
Plaku pa u menduar fare ja ktheu :
- Ne te vjetrit moj bije i kemi pas thene P** e ju te rinjte nuk e di si i thoni...

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 05:57:

Nje burre kthehet ne shtepi e gjen nje mashkull nudo posht krevatit.I nxefur ne maksimun i thot grus vet:
Cfare ben ky poshte krevatit???
Dhe gruaja:
- Poshte krevatit asgje! Ta shihje siper...

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 05:59:

Beni shkon per here te pare ne shkolle ne Greqi. Kur shkon ne klase mesuesja i thot:
- Qe tani e tutje keme per te therritur Jorgos, se ke per tu bere Grek si puna jone, edhe kur te tjeret te therrasin Beni ti mos u pergjigj!!
Shkon Beni ne shpi mas mesimit, edhe e ema e pyet:
- He Beni si ja kalove ne shkolle??
Hic ky, s'jep pergjigje.
- O Beni si te shkoj mesimi??
Prap hic ky.
-Beni do pergjigjesh apo jo??!!!
Dhe shkon tek i shoqi ajo. I ati e therret nja dy tre hera dhe ky prap s'i pergjigjet. Atehere ai e kap e rreh mire e mire sa ia nxin syrin.
Kur shkon te nesermen ne shkolle mesusja e shqetesuar e pyet:
-Jorgos ca te ka ndodh, qe te eshte nxire syri???
-Eh, me rrahen ca Shqiptare!!!!!- pergjigjet ky.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:03:

kto te treja mi tha njoni sot dhe jom dhi tu qesh...zbesoj se do ti gjeni po te bej vetem pyetjet kshuqe po them dhe pergjigjiet

Kush esht kulmi i varferis ?

Kush esht kulmi i servelizmit ?

Kush esht kulmi besimit ?

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:06:

OK

Kulmi i varferis esht te shkosh dhe te ngjisesh prezevativinn ke gomisti.

Kulmi i servelizmit eshte, te jet shefi duke te qiire ne byyth dhe ti thuash : me fal shef se te kam kthyer kurizin .

Kulmi i besimit esht te besosh se mamaja jote esht e virgjer...

lol

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:09:

Hyn nji zezak ne dyqan shqiptar dhe pyt shitsin -ca esht kjo ?
-ky esht portokall- thot shitsi habitur
-ai sa kot, ne Afrik portokallat jan kaq te medhaja. Po kjo ca esht?
-kjo esht domate
-ai sa kot, ne Afrik domatet jan kaq te medhaja. Kjo ktu rrush esht?
-jo kumbull.
-sa te vogla, ne Afrik jan kaq te medhaja. Po ky ketu ca eshte? -dhe tregon me gisht shalqinin
-kjo ketu eshte bizele shqiptare more bythzi i mutit.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:12:

NA ISHTE NJEHERE BENI NE SHKOLLE DHE E PYET ZYSHA: -"BENI PSE NUK I KE BERE DETYRAT" DHE BENI THOTE: - "KAM PAS NJE PROBLEM SEKSUAL ZYSHE", DHE ZYSHA JA FALI.
HEREN TJETER PO KY MUHABET: "BENI PSE NUK I KE BERE DETYRAT TE KEQEN ZYSHA" - "KAM PAS NJE PROBLEM SEKSUAL ZYSHE"
HEREN TJETER KUR MBAROI MESIMI, ZYSHA E MER BENIN DHE E NDAN NGA SHOKET DHE I THOTE BENI TREGOI ZYSHES SE CFARE PROBLEMI SEKSUAL KE QE NUK I BEN DETYRAT'

DHE BENI I PERGJIGJET: " NUK ME DO T.RAPI ZYSHE"

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:15:

Nje vajze e rritur nga nje familje e mire e pyet te jemen para se te dali me nje djale:
"Mami, une sot do dal me nje djale por nuk dij si te sillem me te ne fund te takimit". E jema i pergjigjet:
"Ne fund te takimit ne se ai do qe te te perqafoje - mos e lejo, ne se perpiqet te te puthi - mos e lejo, ne se do mundohet te te hipi siper - mos e lejo, sepse ne se e lejon do prishesh emrin e familjes tende"

Te nesermen, e jema e pyet te bijen: "He. Si vajti?"

E bija i tregoi: "Kur ai donte te me perqafonte - nuk e lashe, kur u mundua te me puthte nuk e lashe, kur u mundua te me hipte siper - nuk e lashe dhe ne vend, isha une ajo qe i hipi atij... le te prishet emri i familjes se tij dhe jo emri i familjes time...

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:23:

po lahej babai me cunin e vogel e vogel 5 vjecar.
befas djali reshket ne dush dhe duke rene mbahet ne k*** i te atit dhe nuk bie.
"TE KISH QENE JOT EME DO THYEJE QAFEN,TE KEQEN BABI"

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:25:

del njeri nga burgu dhe shkon ne shtepi.
befasohet kur shikon 3 femije ne oborr qe luanin me njeri -tjetrin.
e habitur ky e pyet gruan e vet se kur hyra une burg ne kishim nje femije. po keta 2 te tjeret ca jane - i thote ai.
gruaja po mundohej te shfaqesohej.
-po ja e mban mend qe para se te hyje ne burg ti me le shtatzene mua.
po mire nje e morrem vesh-i thote i shoqi
po ky i vogli ceshte?
gruaja u zu ngushte e i thote.
po ca ke me ate ai vetem kos me pilaf han.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:29:

Nje polic do festonte ditelindjen ne shpi dhe do ftonte kolektivin me grate e tyre.I tha gruas qe ne nje qoshe te shtepise te vendosnin nje kafaz me nje zog qe ta zbukuronin.Derguan çunin e tyre 20 vjeç tu blinte nje zog.Merr leket çuni dhe tek shkonte te dyqani kalon ne nje shpi publike ilegale.Si reziston dot tundimit dhe me leket shkon me nje kurve te shpise publike aty.Me pas i penduar ça kishte bere po rrinte i merzitur.E pa pronari i shpise publike dhe i tha:"Cfare ke?".I tregoi ky,kshu kshu puna.I tha pronari:"Mos u merzit te jap papagallin e shpise publike borxh per nje nate.Vetem mbuloje kafazin me çarçaf deri sa ta çosh ne shpi".Con kafazin ne shpi ky me çarçaf,e vendosin te qoshja pa ja heq çarçafin.Vijne te ftuarit dhe polici per tua bere surprize i thote:"Ejani tu tregoje zogun tim te ri".Mblidhen te gjithe rreth kafazit dhe ky heq çArçAfin.Papagalli sheh aty gra dhe polica dhe berrtet:
-Ikni kurvva se policia!

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:35:

1) Policia kap nje krokodil dhe nje lepur dhe i fut ne biruce. Pasi rrine per gati 10 minuta lepuri duke u drridhur pyet krokodilin:
-Ej krokodil di gje ti, a te rrafin ketu ne biruce?
-Pashe zotin,- ia kthen krokodili - m'le rahat o lepur se kam halle mjaft.
Po ku mund te rrije lepuri. Cdo dy minuta te njejtin avaz.Pas nje gjysem ore policet sollen brenda nje deve. Lepuri rri nja dy minuta dhe e pyet prape krokodilin.Krokodili i inatosur i kthehet:
- A t'rrafin, a t'rrafin? Hapi syte o rrote K... nuk e shef se ca i kane bere kalit? - i thote krokodili duke kthyer koken nga deveja.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:41:

Ishin dy pleshta ne trupin e nje femre edhe vendosen qe te ndaheshin per disa kohe dhe te takoheshin me vone edhe te tregonin ca kishin pa... bukuri.... vjen koha qe do takoheshin, fillon njoni e thote per Zotin une u merzita hyp ne i mal zbrita, hypa prape ne i mal tjeter prape zbrita edhe kaq tha, po ti i thote tjetrit, une thote tjetri u habita shume... ec e ec rashe ne i grop, dola, eca ene i cik u futa ne i shpell, aty tha duke ec se kush mu vu mrapa une ec ai ec, une ia fillova vrapit ai vrap mas meje, pastaj i her vraponte i her kthehej mrapa, i her vrapo i her kthehu derisa u lodh se e pa qe sme kapi dot me peshtyu i her ene iku.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:43:

Ne or te biologjis,profesori mer te bej eksperiment me mize;Mizes i heq nje kemb, Tani nxenes do shofim se qfar reagon miza:miz fluturo, dhe miza duke qalu fluturon,tani do i heqim dhe nje kemb....dhe miza prap fluturon.Tani do provojm ti heqim krahet,ia hek krahet,Miz fluturo,miza nuk po leviz fare,Keshtu pra nxenes e vertetuam se kur i heqim mizes krahet ajo nuk degjon,shurdhohet.

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:50:

Shkon nje vlonjat ne zoo, shetit sa shetit, dhe mbeshtetet duke vene doren tek nje kafaz aty prane.
Nje puntor qe e shef fillon te vrapoj duke theritur:
- Kujdes , eshte kafazi i luanit
Vlonjati:
- Na vash ti ore se s'te hengra luanin une ty....

Postuar nga kel tironsi datë 22 Prill 2004 - 06:53:

Ishin njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe jetonin ne nje kolegj. Vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj... qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit, i thoshin njera-tjetres :"Hengre gjelle me patate sot".

Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla. Secila nga keto shkoi ne vendin e vet. Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.
Francezja i shkruan gjermanes dhe italianes :
-Jam martuar me Pierin nje avokat shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare. Gjelle me patate hame 3 here ne jave.

Gjermanja i shkruan francezes dhe italianes :
-Jam martuar me Hansin nje ekonomist shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare. Gjelle me patate hame 4 here ne jave.
Italiania i shkruan gjermanes dhe francezes :
-Sono spossato con Muco un' emigrante albanese, nga gjendja ekonomike jemi cope-cope, Mucua punon ne ndertim. Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha "dreken" ne shtepi. Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe "taves".

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 22 Prill 2004 - 06:57:

Smile

hahahahahahhahahaha KELI

o none o none sa te bukura, sidomos ajo me vlonjatin-looool

Postuar nga vanesa datë 22 Prill 2004 - 15:02:

o keli nga tirona te rafte pika se e bona ne breke nga te qeshurat. ku i ke gjetur keto e dreq. ajo me timin ishte me e dhishmja.
kjo qe do tregoj une rrezik e keni degjuar po ska gje.. po e them.
ishte nje shqipetar dhe do shkonte ne itali. kur zbret ne portin italian i bejne kontroll. i thote ky italiani.. po ti ku shkon me gjithe kete automatik me vete?? jo thote shqiptari nuk eshte automatik po eshte makine llogaritese.- avash ti ore i thote italiani mua po ma hedh ti? makine llogaritese eshte kjo qe kam une ketu me numra ja e shef... dhe i tregon nje makine llogaritese.... ja kthen shqipja... po aty ta kam llafin ajo eshte me bo hesapet kurse kjo imja me la hesapet...

Postuar nga studente datë 22 Prill 2004 - 17:33:

kelit

Ore Keli me cfare merresh ti , punon apo vetem mbledh barcaleta,
Miniere e pazbuluar paske qene dhe ti ne kete forum.
Po te them te verteten disa ishin te bykura, perjashtuar disa me pulle te kuqe!
Ok keep going man!

Postuar nga kel tironsi datë 23 Prill 2004 - 06:18:

per anen dhe vanesa...barsaleta -- (dy vlonjatet)

dy vlonjate do blenin gjela deti dhe dalin te tregu ku ishte nji fshatar me dy gjela . i peshojne keta dhe e pyesin per cmimin
-ky majtas i thote xhaja ben 5000 ky djathtas 25000 lek.
-po pse xhaxha e pyesin keta sjane njelloj te dy.
-po ky majtas thote xhaja eshte me SIDE
-he mo i thote shokut ke do marrim ket me side apo ket pa side.
-ket me side pergjigjet tjetri, se mos do ta q*me ne ate

Postuar nga kel tironsi datë 24 Prill 2004 - 05:35:

ishte beni qe ishte nje nxenes problematik per shkollen dhe per klasen ne vecanti.
ai shpeshhere perdorte fjale te pista para klases dhe mesueses.ne nje mbledhje qe u be prinder mesues dhe nxenes u vendos qe sa here beni te thonte fjale te pista vajzat do te dilnin me vrap nga klasa.
ne klase mesuesja fillon oren e mesimit dhe ate dite nxenesit do te tregonin nga nje histori te jetes se tyre te perditshme.
pasi tregohen disa histori ngra doren edhe beni per te treguar historine e vet.
po beni thote mesuesja na trego edhe ti historine tende.
ne lagjen time po behet nje ndertese dhe kam degjuar babin qe po tregonte qe pronari i kesaj ndertese 3-kateshe ne katin e pare do te bente nje market.
po shume mire i thote mesuesja vazhdo beni.
ne katin e dyte- thote beni- do ta beje bilardo.
ndersa ne te tretin do ta beje bordello po ka nje hall se nuk po gjen kur*a.
ne ate moment sipas porosise vajzat e klases u cuan me vrap dhe po dilnin nga klasa.
beni i thote :
prisni moj kurvva se nuk esht hapur akoma

Postuar nga kel tironsi datë 24 Prill 2004 - 05:43:

Nje francez dhe nje shqiptar ishin komshinj. Francezi ne kat te katert dhe shqiptari ne kat te trete. Nga ora 12;00 e nates francezi fillon ti bie pianos. Shqiptari i cili ishte lodhur nga puna e gjate terbohet dhe behet gati te ngjitet lart por mendohet dhe thote me vete : gjithmone gjaknxehte ne shqiptaret, te toleroj sonte. Dhe keshtu ben por te nesermen ne te njejten ore francezi ia nis muzikes prape. Turret shqiptari gjthe terbim e shkon e i bie deres...tak tak tak... Francezi hap deren

Shqiptari-- cfare ben mor kok piano se eshte ora 12 dynjaja duan te flejne.
Francezi--- me fal por ...sonte prova, neser shfaqja
Mendohet shqiptari dhe meqe i erdhi keq e toleron dhe kesaj here.
Te nesermen francezi ja fillon prape muzikes.
Ngjitet shqiptari kesaj here me me terbim se perpara dhe i thote
Shqiptari----He mo vlla cfare ben, prape ti me muzike ne kete ore
Francezi----- sonte prova, neser shfaqja
E la edhe kesaj here shqiptari dhe beri si beri shkoi e flejti me zor.
Te nesermen francezi ja fillon prape muzikes. Prit e prit se po vjen shqiptari por asgje. Pret edhe pak dhe nga kurioziteti pse s,erdhi shqiptari ulet nje kat me poshte dhe troket te dera. Papritmas dera hapet vete dhe shikon shqiptarin te ulur ne kolltuk dhe po i binte me dor
Francezi------- Cfare po ben mo vlla ?
Shqiptari------Sonte vetem prova , neser do ti q. robt e shpise sipas gjatesise........

Postuar nga kel tironsi datë 24 Prill 2004 - 05:53:

nji here ca gazetare shkuan ne nji fshat per te pare si beheshe jetesa e tjer etjer .ne te hyre te fshatit shikojne nji plak reth65
dhe shkojne epyesin .
ckemi xhaxhke ,ic mire ia kethen xhaxhka
te te bejme no nji pyetje .posi thot ky i fundit
kur kane qene ditet me te lumtura te jetes tende e pyesin gazetaret xhaxhken .po ia thot xhxhka kur i humbi njerit dhia doli gjith fshati per ta kerkuar 1 dit 2dit 3dit e gjetem dhine koken pas murit dhise dhe une i pari .po kur i humbi njerit lopa doli fshati 1 dit 2 dit 1 jave e gjetem dhe lopen ,koken pas murit dhe lopes une i pari ,po kur i humbi njerit gruaja 1 dit 2 3 1 jav 2 e gjetem, koken pas murit ne mes te fshatit dhe gruas gjithmon une i pari...
hidhen gazetaret po mire mo xhaje pse gjith ditet e lumtura te jetes tende i paske me te ketilla gjera po ditet me te hidhura cdo na thuash
ta dish ti me te keqen xhaja ka humbur nje here vete xhaja

Postuar nga kel tironsi datë 24 Prill 2004 - 05:56:

Nje djal i ri sapo mbaron shkollen e policise, fillon pune ne nje komisariat ne qytet. U vesh me uniforme, dhe menjehere doli ne krye te detyres. Kalon muaji dhe polici i ri kthehet ne komisariat per te mare rrogen. I pa kenaqur nga rroga, polici i ri pyet shefin se perse i kish dhene aq pak lek. Shefi sia pret edhe fillon ti shqjegoje se ai duhet te vinte gjoba qytetareve ne menyre qe komisariati te mblidhte leke per te paguante policet, ska gjoba ska leke!! Ne dalje polici digjon se nje vend i mire per te vene gjoba ishte banjot publike. Ashtu degjon ashtu ben polici i shkrete, duke qendruar mu ne hyrje te banjove publike...prit e prit........del njeri. Gjobe!!!! I thote polici. Pse? ia kthen qytetari. Kur mbarove pune ne banjo, ti e shplave me uje...ia kthen polici...uji.....vazhdon ai....nuk eshte per tu shplare, neve ujin e perdorim per tu lare, per elektrik, per me pi etj...ti nuk mun ta perdoresh per tu shplare!!!!.........iken i pari....mbas pak del i dyti............Gjobe!!!!!!!thote perseri polici.........Pse? ia kthen ai....kur mbarove pun ti, e fshive me leter...thote ai.....ti..vazhdoi ai ....nuk mund ta shperdorosh letren ashtu sepse letren ne e perdorim per me shkrujt, kalamojt bejn detyrat, per zjar etj.........iken edhe i dyti.........prit e prit polici per te tretin........i treti hic......me ne fund polici nuk duron dhe i thote......do dalesh ti apo si e ke hallin.....................................i treti ia kthen..........po pres sa te me thahet shefo!!!!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 24 Prill 2004 - 21:30:

ahahhahahaha te bukura keto

ishin njeher 2 shofera ne shqiperi
njeri me targen e VLores(VL) edhe tjetri me te Lushnjes(LU)
edhe ky i lushnjes kishte parkuar keq edhe ky i vlores ishte nga mbarapa i binte borijes pip pip te hapte rrugen edhe del shoferi i vlores edhe i bertet i thot
_PO he edhe ti si nuk ke turp me riro rrugen jo per gje i thoi ai po ke e edhe targen *LU* Liro Udhen
i thot ai i lushnjes- po edhe un pash targen tende VL
thash Vari Lesht.................

Postuar nga kel tironsi datë 24 Prill 2004 - 21:36:

haaha lol

Postuar nga _mIzZzA_ datë 24 Prill 2004 - 22:04:

hahahahaha ashtu thash edhe un kur e degjova per her te par jalla ca bejn shqiptaret he aman

Postuar nga vanesa datë 25 Prill 2004 - 22:47:

e lezeteshme kjo me targen

une per vete nuk para di shume barcaleta prandaj jam akoma me ato te kohes se qepes.... gjithsesi po e them nje.
nje here u mblodhen kafshet e pyllit se pse ishte shtuar shume popullsia dhe mbas shume debatesh vendosen qe tju pritej vegla te gjithe meshkujve. si u tha u be.... mirepo u rralluan kafshet fare keshtu qe u be nje bledhje tjeter dhe u vendos qe secili te merrte veglen e vet. ne fund kishte ngelur vegla e gomarit. i kujt eshte ky? asnje pergjigje... i kujt eshte ky?? prape asnje pergjigje. pula tu picku gjelin.. thuj or dreq qe eshte i imi...

Postuar nga brigid datë 27 Prill 2004 - 01:27:

Smile ka dhe me keq

ishin njeher dy shok ne kafene. Nje dite njeri prej tyre thot : ore e more vesh c'ndodhi dje? pa he i tha tjetri? u rrezu njeri prej katit te tret dhe thyu doren. - eh po ka dhe me keq ja priti shoku. po mire po qe u zune dy veta dhe njerin prej tyre e cuan ne spital?
-eh po ka dhe me keq tha prap tjetri.Po qe dje Haliti vrau gruan me gjith dashnorin qe i gjeti ne krevat?-eh po ka dhe me keq.
qysh ore me keq se kjo? pyeti i cuditur ai.-Po, ja priti ai ,se dje me gruan e haliti, isha une.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 28 Prill 2004 - 03:34:

ahhahahaha brigit funny kjo
do them edhe un nje po nuk e di mir po sa mbaj mend do ta them
Sa ishte arrestuar njeri nuk e dinte fare se ca behesh ne burg edhe ai pyet shoket opo ca po behet se nuk po mar vesh gje un
ketu qenka koti tha ai un kur isha jasht me kishin then qe ketu ne burg behet qef ketu nuk paska ic
po per femra si ja beni ju thot ai.........
ja ithot njeri e shikon ate memen atje( brenda ishte njeri ) edhe atje vem edhe e bejm te ter ne te pema ishte nje vrim edhe aty e fusim e mir thot ky nje her 2 her t epema ky vete edhe u mesua mir shoku
edhe kur vete njeher thoi opo ka njeri aty brenda qe punonka pa pushom? vjen nje ze i holl nga pema he tha ai se nuk ka gje se ti ke 24 orshin tjeterorshin tjeter

Postuar nga Fieraku datë 28 Prill 2004 - 05:05:

hahaahha

ça thote kjo miza hahahhahhha njeshe je Ciao

Postuar nga trojani datë 28 Prill 2004 - 20:58:

ciao vanesa

shume e bukur kjo e pules. hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga vanesa datë 29 Prill 2004 - 19:43:

plaku dhe plaka

ishte nje here nje plak dhe po i thoshte pakes se vet: - a moj plake e mban kur ishim te rinj e dilnim dhe benim qef? e - thote plaka- e di e di po tani u plakem. -e di ca- thote plaku- a bejme sic benim dikur? une te pres te stoli ne oren 5, dhe ti ik fshehtas nga shtepia dhe takohemi bashke e dalim andej nga parku. epo mire- thote plaka. shkon plaku te stoli, prit nje ore e ska, prit dy e ska. beri cberi iku ne shpi. i thote plakes- moj tutkune si nuk me erdhe ne takim ti mua?? ja kthen plaka- une u mundova po nuk me la mamaja.

Postuar nga vanesa datë 29 Prill 2004 - 19:52:

ishte nje here nusja e shpis dhe do shkonte te shifte vjerrin ne spital. po kjo ishte pak shurdhe. vjerra po i thote: kur te shkosh ne spiatal pyete baben:
-si je o babe? e ai do thote- mire. Ti thuaji - epo shyqyr.
-a ha buke o babe? e ai do te thoje -jo. Ti pastaj thui
-ha nga pak se te ben mire. E keshtu iken nusja ne spital te vjerri. dhe e pyet kjo:
-si je o babe?
-shume keq- thote ky- po vdes. epo shyqyr- thote nusja
- a ha buke o babe- thote nusja
- nje m...u...t - thote plaku
epo ha nga icik o babe - thote nusja- se te ben mire.

Postuar nga studente datë 30 Prill 2004 - 14:58:

shume te forta vanesa

Pershendetje Vanesa,
Keto ishin te forta dhe paksa reale, ndodhin sot.
Une nuk di shume, por po zbavitem tek kjo faqe, e vetmja qe frekuentoj.

Postuar nga vanesa datë 30 Prill 2004 - 18:42:

pershendetje studente

edhe une nuk di shume barcaleta, po ja mundohem nganjehere...
kjo qe do tregoj quhet

DJALLI DHE PARAJSA

ishin njehere nje filozof, nje matematicien dhe nje budall. keta vdiqen dhe rruges per ne parajse takuan djallin. ky i thote: me beni nga nje pyetje po e gjeta do shkoni ne ferr po se gjeta do shkoni ne parajse. fillon i pari filozofi dhe i ben nje pyetje nga filozofia. djalli perplas duart dhe dalin nje tufe me libra, i lexon ky dhe e gjen pyetjen. iken filozofi ne ferr. fillon matematicieni dhe i ben nje pyetje nga matematika. perplas duart djalli, dalin nje tufe me libra dhe e gjen pyetjen. iken dhe ky per lesh. i vjen rradha budallit. ky kerkon per nje karrike me 7 brima. i fut nje pordhe dhe e pyt djallin se nga cila vrime doli pordha. edhe djalli prap perplas duret vijne ca kimista dhe thote djalli qe pordha doli nga vrima e trete. jo - ja kthen budalli- pordha doli nga vrima e bythes.

Postuar nga vanesa datë 30 Prill 2004 - 18:54:

ja dhe nje tjeter

ishte nje here nje cun dhe shkoi per peshk ne liqen. 4 dite me rresht ky dhe nuk kapte asnje gje. nje xhaje qe rrinte prane beri naminne peshk. e shkon ky cuni pyet xhajen: - o xhaje po si ja ben qe kap kaq shume peshk?
po ja- thote xhaja- kur zgjohem nqse k..a..r..i.. me anon majtas dal nga ana e majte e liqenit, nqse me anon djathtas dal nga ana e djathte.
- po mua qe me rri drejt si tje bej?- thote cuni
eh- ja kthen xhaja- ti rrinte xhajes drejt nuk do gjunte per peshk po per p..i..dh

Postuar nga _mIzZzA_ datë 01 Maj 2004 - 03:12:

ahahahhahaha
edhe kjo nje tjeter e bukur ishteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
shume fare

Postuar nga varka datë 01 Maj 2004 - 03:52:

Nje dite gjyshi kishte nxjere nipin nga liqeni. Nderkohe cuni i vogel fillon te qaje me te madhe dhe gjyshi i gjetur ngushte nga qe skishte ndonje loder ti jepte nipit qe ta pushonte detyrohet te nxjere lodren e tij nga pantallonat dhe ja jep te nipit. Ky ifundit kurioz si cdo femije fillon te luaje me lodren e cuditshme por kjo nuk zgjat shume sepse aty kalon nje plake e cila e lemerisur fillon ti therase plakut ''Por care i ke dhene keshtu cunit mor faqezi'' plaku i zene ngushte nga ulurimat e plakes i pergjigjet ''PO car ti jap me plake ndonje shkop qe te nxjere syte''

Gjithsej 26 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.