Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga lova datë 04 Maj 2004 - 17:21:

Exclamation

Pacim!

Postuar nga volter datë 04 Maj 2004 - 17:24:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Pacim!

Shenja me trembi nje çikez. Por ia dola.
Urdhero moj lova. Se une nuk te jap perpara shenja.
paçim

Postuar nga volter datë 04 Maj 2004 - 17:52:

Me fal per mua a vlejne poezite. Se me kane thene ca miq, se jam penicilin i poezive. A vlejne apo jo!
Me trego!!!

Postuar nga hirushja datë 05 Maj 2004 - 18:16:

Sorry 2 say Plloshtani, po ndonjehere me dukush si filoz. I mer pergjigjet e njerezve shume per parasysh.

Si jeni ju te tjeret. Si e kam Ervisen me Belën?? Ja, une me hope, njehere mire e njehere e keq. Sot isha ne pune, jam ber vajze punetore une tani, leqë kam qën përhere por tani më japin lek ne dorë.

Ok, një përshëndetje për të gjithë....do puth vetëm gocat.

Bye bye.

Postuar nga volter datë 05 Maj 2004 - 18:20:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Sorry 2 say Plloshtani, po ndonjehere me dukush si filoz. I mer pergjigjet e njerezve shume per parasysh.

Si jeni ju te tjeret. Si e kam Ervisen me Belën?? Ja, une me hope, njehere mire e njehere e keq. Sot isha ne pune, jam ber vajze punetore une tani, leqë kam qën përhere por tani më japin lek ne dorë.

Ok, një përshëndetje për të gjithë....do puth vetëm gocat.

Bye bye.

Le te dukem si te dukem a si filoz, apo si x dhe y apo z. e rendesishmja eshte qe une ju respektoj dhe kam nderin e madh per hirushen. Dhe kaq.
Pershendetje dhe gjithe te mirat!
muahhh!

Postuar nga hirushja datë 05 Maj 2004 - 18:24:

Plloshtani

hahahha me shkrin ti mua...o plloshtani, une nuk te shava por ama ishte si nje sygjerim qe me ka ber shume pershtypje pastaj cdo njeri ka ate lezetin e vet kur jep mendimet ne forum. Shkurt muhabeti je djal qe ju a ben qejfin te gjitheve dhe prandaj te kam qejf se nuk prekesh, kur dikush te thot dicka. Te isha une tani, do mendoja pse ma tha? pse e beri keshtu....e tjera.....

Kete muaahhhh kujt ja dhe???

Postuar nga volter datë 05 Maj 2004 - 18:31:

Po kujt tjeter!? Kujt tjeter, veçse hirushes?!. A ka hirushe kendej apo me bejne syte...!!!
Jam flakeruar me iridishenca fantastike...

Postuar nga volter datë 05 Maj 2004 - 18:43:

Hirushe!?

Hirushe! Mos ke frike fare per puthjet e mia, se puthjet e mia jane te buta, te njoma, dhe joshese... Nuk te helmojne, por te sherojne...

Postuar nga hirushja datë 05 Maj 2004 - 19:58:

Mos ja bej shume qejfin vetes.

Ok Ploshtani shkruhemi më vonë, gjithe të mirat.

Postuar nga volter datë 05 Maj 2004 - 20:02:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Mos ja bej shume qejfin vetes.

Ok Ploshtani shkruhemi më vonë, gjithe të mirat.

Nuk jane fjale qejfi, po ti akoma se ke mendjen se sa te frytshme jane puthjet e mia... Nejse merri si t'i marresh puthjet e mia, per mua eshte njesoj... Rrotulloji kah t'i rrotullosh puthje te dalin apo jo!?
Shkruhemi ore!

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.