Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga oliinter datë 13 Nëntor 2006 - 15:14:

gjithesesi naqe ajo qe ngelet ne kete rast eshte shoqeria qe nuk mund te hidhet poshte per dy fraza leter.

hajd se e njof une nikun dhe ai eshte djale i mire.

Postuar nga cupka datë 14 Nëntor 2006 - 03:29:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Cupka u pa puna po vij dhe une me ju se ne fakt me ka more malli shume dhe per mbesken qe kam afro 2 vjet pa e pare qe vdekte daja per te se e kam si yll. Kshuqe e shof se po e bej nje rruge dhe vete andej, rrime nja nje jave blejme ca kostume, ca vete ca shoqnia dhe kthehena prape. Te dali na njoni anej me tabele Forumi ne dore ne aeroport hahahahahaha.

tabele Forumi nuk kam ku ta gjej, megjithate do me njohesh nga revista Hosteni ne njeren dore dhe shalli i pionerit ne doren tjeter!!! Amerikanet do mendojne per revisten dhe shamine qe jam lexuese dhe kam gusto (fashion sense) ndersa ti si Shqiptar do mendosh "cupka qenka komuniste" lolol.

Postuar nga METAXA datë 14 Nëntor 2006 - 21:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

tabele Forumi nuk kam ku ta gjej, megjithate do me njohesh nga revista Hosteni ne njeren dore dhe shalli i pionerit ne doren tjeter!!! Amerikanet do mendojne per revisten dhe shamine qe jam lexuese dhe kam gusto (fashion sense) ndersa ti si Shqiptar do mendosh "cupka qenka komuniste" lolol.

) Meqe qellimi jane rrobat dhe moda, une duke pare shallin e kuq do mendoj kombinimin e te gjitha rrobave qe do kesh vesh PPPP.

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Nëntor 2006 - 16:14:

olinter je si yll e kam thene dhe here te tjera....

Postuar nga oliinter datë 15 Nëntor 2006 - 16:28:

faleminderit buzeqeshje edhe ti je shume vajze e mire dhe kam respekt per ty

Postuar nga Niqua datë 15 Nëntor 2006 - 19:19:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
olinter je si yll e kam thene dhe here te tjera....

buza ta mbeshtes mendimin..

Postuar nga oliinter datë 17 Nëntor 2006 - 19:37:

ksenia po do te qendrosh enigme ndiq shembullin e disa anetareve te tjera qe nuk postojn fotot ne forum...

ja po tani posto vetem nje ane kurrizi dhe ajo na qenke ti :p

Postuar nga SEXI datë 17 Nëntor 2006 - 19:56:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
ksenia po do te qendrosh enigme ndiq shembullin e disa anetareve te tjera qe nuk postojn fotot ne forum...

Po sjane te gjithe si ne mo lale qe tregojne realitatin....Dalim perball fare,pa syze etj,etj......

Postuar nga ksenia datë 18 Nëntor 2006 - 16:40:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

Mua s[me duket vetja fare e enigmatuar...
Ty, mua dhe te tjere nuk na identifikon foto...
P.sh une ty te kam portretizuar kohe perpara se te vije foton..

Postuar nga Amstel datë 19 Nëntor 2006 - 13:25:

dreqe_shkodrane shtttt maj e poshter direkt te dogji ty,ti i di shume mire pergjigjete mija ska pse te ngel hatri ne te dy i kena than keto gjana maj e poshter. ahahah kis rrusho

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.