| Forumi Horizont | Gjithsej 124 faqe: « E parë ... « 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » ... E fundit » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse na poshterojen femrat shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10685)
Vajza dhe djem,problemi qe diskutohet per mendimin tim eshte i rendesishem.Hapja me boten na beri qe te harrojme nga vijme.Kjo kohe ju ka sherbyer te njihni boten me te mirat dhe te keqiat e saj.
Ne Greqi psh gjithe shqiptaret jane te detyruar te punojne shume dhe te mos kene shume kohe ne dispozicion per qejfe.Kryesisht ata qe punojne jane meshkujt,ndersa vajzat me sa di une nuk punojne dhe jane me te lira.
Mendoj se ne shkolla jane vetem femijet e vegjel, te cilet jane akoma te vegjel per te menduar probleme te tilla jetesore.Gjithashtuj edukation(arsimimi) i te rinjeve shqiptar le per te deshiruar.Ata qe bredhin rrugeve e kane kohe te lire jane pjesa me negative e rinise shqiptare.Cfare mund te presesh prej tyre?
Sjellja e ketyre djemoshave eshte e papranueshme per nje vajze.Nje prostitute shqiptare e intervistuar ne nje tv tha:"Une kam qene prostitute ne Itali,por klientet e mi silleshin me respekt dhe me trajtonin mire,ndersa shqiptaret sillen vrazhde e ne menyre te eger.Kush mund te te pranoj apo te te afroj kur ti nuk di te sillesh e talk shit from your mouth.
Kam degjuar djemte angleze t'ju bejne komplimenta vajzave jo t'i shajne sic bejne shqiptaret.Ndersa ne e kemi ne maje te gjuhes fjalen e piste.Edhe sikur te jete e vertete qe nje femer eshte bitch,ajo nqse degjon ta therrasesh keshtu te urren dhe nuk te afrohet.
Shume djem shqiptar ketu jane lidhur me plaka angleze e indiane te cilat i shfrytezojne barbarisht sa nuk kane fuqi as te punojne.Tek puna ime kam nje djale nga Lura 22 vjet, te cilin e mjel nje police indiane.Eshte katandisur burri 30 kg,por si ai ka shume.
Ketu ne UK eshte edhe dicka pozitive,sepse nje pjese e mire e femijeve qe jetojne me familje vazhdojne kolegjet dhe universitetet,por niveli intelektual i familjeve te tyre le per te deshiruar.Kjo pasqyrohet edhe tek vete ata,por pereseri eshte pozitive sepse ata po integrohen avash avash..
Besoj e keni vene re sjelljen e shqiptareve kur mblidhen per te pare ndonje koncert te artisteve shqiptare qe vijne ne Londer.Nuk ja vlen te shkosh me familjaret ose me te dashuren.Por edhe raste pozitive ka plot.Ne shqipet jemi rrace e bukur dhe eshte gjynah qe disa vajza behen pre e zezakeve.Nuk e duroj dot qe nje zezak te talli menderen me nje shqiptare.Jo per racizem,por asgje nuk te terheq tek nje i zi.I bukur nuk eshte,lekura ju vjen era shit ,buzet i ka si te prapanices etj.
Nje gje do t'ju thosha se jo te gjitha shqptarkat mendojne e veprojne si ju djemte dhe vajzat e shkolluara.Ne Greqi psh familjet shqiptare nuk kane te gjitha PC e internet.
| Gjithsej 124 faqe: « E parë ... « 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » ... E fundit » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.