Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Eria datë 31 Korrik 2009 - 20:36:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

........ nuk kam kohe per long term ......... .

p.s. me ndryshu pak muhabetin ....... po shihja do rob ne facebook tani ....... me kenaqin do tipa qe kane vene ne profil fotografi me kostum e kollare (sikur kane gelltitur okllaine (cit) ) ....... te ulur ne zyre ........... .
Dhe meqe ra fjala ... ndonje lajm nga Donika?????

Ti nuk ke vene foto me perparese ..kshu me uniformen e punes them :p...

Ps. Verte Donika ka humbur fare,me duket e mori Gjergji dhe ate me vete ?

Postuar nga AndreaPirelli datë 31 Korrik 2009 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

Ti nuk ke vene foto me perparese ..kshu me uniformen e punes them :p...

Ps. Verte Donika ka humbur fare,me duket e mori Gjergji dhe ate me vete ?

Ne fakt uniforma e punes eshte kemishe dhe pantallona te bardha. Po perpiqem ti mbush mendjen pronarit te ndryshoje ngjyren. Bien ne sy menjehere kur behen pis .......... . Ne facebook nuk dua te shes tangerllik, prandaj nuk ve fotografi nga puna ............ . :aha :aha

Postuar nga Eria datë 31 Korrik 2009 - 20:46:

Citim:

......... . Ne facebook nuk dua te shes tangerllik, prandaj nuk ve fotografi nga puna ............ . :aha :aha

Duket njeriu ndershem :aha :aha

Po sna the ca foto ke vene ..Bardhe e zi :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 31 Korrik 2009 - 20:50:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

Duket njeriu ndershem :aha :aha

Po sna the ca foto ke vene ..Bardhe e zi :p

........ colorit ........ por kur kam qene i ri dhe kisha akoma floket e gjate ......... .

Postuar nga Eria datë 31 Korrik 2009 - 20:53:

E shikon dhe ty te vika turp ...qe te paskan rene floket....

Postuar nga AndreaPirelli datë 31 Korrik 2009 - 20:54:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
E shikon dhe ty te vika turp ...qe te paskan rene floket....

Gjithmone kam thene qe jam qeros ....... s'eshte pune turpi, po nuk dua te tmerroj robt pa hyre ne faqe akoma ......... ceshtje sensibiliteti ..... .

Postuar nga AngelDevil datë 31 Korrik 2009 - 20:56:

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

Me darke do nisesh?Te dal te te percjell ne rrug e Kavajes?

Pi nje mimosa....po i ve shume akull...

Mund te sulem njehere deri ne Borsh vetem qe me trembe me ata qent e stanit...(plazhin si Eva e ben?)

po mire do besh per te me percjelle nga ora 3 do nisem me pelqen te udhetoj naten ska as shume trafik .... hajd se do i lidh qente po erdhe ti

Postuar nga Eria datë 31 Korrik 2009 - 20:59:

Citim:

Gjithmone kam thene qe jam qeros ....... s'eshte pune turpi, po nuk dua te tmerroj robt pa hyre ne faqe akoma ......... ceshtje sensibiliteti ..... .

Gjynah se do kete dhe ndonje me zemer ...

Cme pihet nje mojito...si nuk te qeras njeri mer aman :aha :aha

Postuar nga AndreaPirelli datë 31 Korrik 2009 - 21:07:

Une po pi dhe kete birre e po iki se vajti ora ......... ka dale dielli ...... .
p.s. porca troia ............ sot e gjeti me u affaticu ai dreqi ??????? Mos me fut Giovincon dhe me von DP si trequartist nuk e shoh fare ndeshjen sot ...........

nihena ma vone kalamoja .......... po dal une ........

Postuar nga Enya datë 31 Korrik 2009 - 22:35:

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

Mua te lutem shume me lere te qete se deshin mbreme te me merni me zor celsin e Mejhones...boll i kam hallet e mia!

,,

une,lexova,boll-kam-shalet-
e,mia,<

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.