Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Niqua datë 21 Nëntor 2006 - 00:38:

e shtrige desha me nxjerr ate qe kemi dal bashke por e di qe me vret... eee mos u harrofte ajo nate..

hahahahaha football flm zemra dhe pse jo nese e ke cunin e mire...

Postuar nga elsaaa datë 21 Nëntor 2006 - 00:39:

aj kill ju .....guess who missed that night loool.... love u

Postuar nga Cindi datë 21 Nëntor 2006 - 00:41:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
e shtrige desha me nxjerr ate qe kemi dal bashke por e di qe me vret... eee mos u harrofte ajo nate..

hahahahaha football flm zemra dhe pse jo nese e ke cunin e mire...

Ja keshtu si veten time harrakat e rrebel.......... dy gurre bashke nuk i le, te gjitha tufe kane mbetur....:

Postuar nga Niqua datë 21 Nëntor 2006 - 00:43:

e di e di se kush nuk erdhi

sa inate mgjth ka kalu ajo nate

hey e ka ndermend me ardhe ajo apo jo??

i love you too and i miss her alot i swear.... me tha frank sikur e kishte pa tek stacioni autobuzit apo ja ka fute kot se ati i bajne syte maske kajher...

Postuar nga elsaaa datë 21 Nëntor 2006 - 00:45:

he might have seen her, next week we going out motra aj koll and mejk plens lol how is remi frank....lol

Postuar nga Niqua datë 21 Nëntor 2006 - 00:45:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Ja keshtu si veten time harrakat e rrebel.......... dy gurre bashke nuk i le, te gjitha tufe kane mbetur....:

eeee kshu i kam qef une sme pelqejne te urtet...

Postuar nga Niqua datë 21 Nëntor 2006 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
he might have seen her, next week we going out motra aj koll and mejk plens lol how is remi frank....lol

po pse moj ka ardhe ajo aaa

as edhe nje telefon sta ban shtriga

habibi ka shku away me pune

kur te vin ai do shkojme atje..

Postuar nga elsaaa datë 21 Nëntor 2006 - 00:52:

ehhhhh somewhere else .....i wanna see remi and frank i miss them loool anyway mos te dalim nga tema ju look wonderful .....u have better pictures than this one but still very najs kithh

Postuar nga Cindi datë 21 Nëntor 2006 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

eeee kshu i kam qef une sme pelqejne te urtet...

Pu pu pu te urte thote kjo, qe ta rrahesh dhjete here ne dite ti pastaj. Me mire te rriheni te dy bashke dhe vjen nona ju ndan juve, kur te vi puna keq. Do t'ju le une sa te nxirrni gjithe energjite, qe keni brenda dhe pastaj ju sjell nga nje pjate te mire me luleshtrydhe me cokollate.
E ku do gjesh ti vjerre me te mire se une, moj te marrte dreqi te marrte.

:

Postuar nga Niqua datë 21 Nëntor 2006 - 00:54:

nuk me dalin moj disa foto ktu ne forum

i kam me nje program qe sja kam haberin

nejse who cares se mos po du me u feju ktu hahahah..

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.