Forumi Horizont | Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
U treta per pak vere
ku alkoli te me bredh neper gjak
Ti te me ulesh ne preher
Dhe une te te puth nga pak.
U treta per pak vere
ku te pi dhe te dehem
per buzet e tua te ngre dolli
pastaj mbi trupin tend te prehem
U treta per pak vere
U treta per pak TY
Nese dashuria do ish alkol
Te dehur do ishim te dy.
Ditet e mia pa ty heshtin.
Po hesht edhe une sonte...
Fjalet humbin neper pershtjellime endrash.
Imazhi yt kujtoja se me mbronte.
Naten e mire engjej.
Naten e mire djaj .
Hemoragjite e shpirtit
me ben te ndiem ne faj.
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
U treta per pak vere
ku alkoli te me bredh neper gjak
Ti te me ulesh ne preher
Dhe une te te puth nga pak.
U treta per pak vere
ku te pi dhe te dehem
per buzet e tua te ngre dolli
pastaj mbi trupin tend te prehem
U treta per pak vere
U treta per pak TY
Nese dashuria do ish alkol
Te dehur do ishim te dy.
Normale qe ty ta kam dedikuar.
Si mendon a mund te jete ndonje person tjeter pervec teje ?!
Citim:
Normale qe ty ta kam dedikuar.
Si mendon a mund te jete ndonje person tjeter pervec teje ?!
...si nuk doli nje njeri qe te me kushtoje :"Nje dite pa Mua?"
(kot sesi me erdh ky mendim casti, meqe kot se koti po rri...)
ditet e mia pa ty, me ben te te kundervihem.. edhe pse vete kuptoj qe e kam te kote.. i always think about ya
Kam shume fjale per te te thene .
Por humbas pas rutines ,pas gjerave pa rendesi,pas retorikes.
Pastaj e gjej veten duke folur percart me ndergjegjen ,e akuzoj ,perpiqen ta mashtroj.
Eshte e kot...
Fjalet me mbeshtjellin dhe kerkojn te me japin kurajo.
Ndrojtjen kam kohe qe nuk e shoh sy me sy,ndoshta do te jemi perplasur diku sup me sup por une skam dashur te njoh.
Ndoshta eshte ndrojtja qe me ben qe une ti humb fjalet megjithse fjalet une i kam aty.
Arrij ti shoh,por smundem ti prek megjithese zgjas duart,megjithese...
Absurdja kerkon te behet pjese imja dhe te jetoj tek une duke u ushqyer me nga pak ndrojtje.
Valle perse sa here qe duhet te flasim me gjuhen e ndjenjave shpirti behet memec nga emocionet.
E ndiej adrenalinen qe me bredh nder vena kur zeri yt me rreshket neper lekure dhe me fal dritherimen e shpirtit.
Une kacavirrem pas fjaleve te tua per te mashtruar ndrojtjen.
Djalli ta marre sme kishte shkuar kurre ne mendje te isha i ndrojtur dhe pikerisht para teje.
Po iki te fshihem pas rutines duke gjetur dicka qe ndrojtjen ta vras.
Po kam frike se kur flas me ty ndrojtja me ndjek nga pas.
Do ta gjej nje moment ku ndrojtja do te dremis.
Pastaj do te vij tek ti dhe fjalet e pathena do ti peshperis.
Citim:
Do ta gjej nje moment ku ndrojtja do te dremis.
Pastaj do te vij tek ti dhe fjalet e pathena do ti peshperis.
Ej degjom te pakten.
Shikom dreqi ta marre ne sy dhe mos u perpiq te humbush gjurmet me nga ndonje psheretim inati.Shikom dhe thuam qe une jam bastardi i zakonshem,qe te kam vrare me indiferencen time,qe te kam perdorur ndjenjat vetem se keshtu ndiesha me mire.Thuama ... Ske guxim ta besh e dija.Frikacakja e zakonshme.Mos u perpiq te fshihesh pas hijes tende dhe te me evitosh shikimin sepse humbet neper kujtime pastaj.Thuam djalli ta marre,thuam vafsh ne djalle.Ndoshta une keshtu e meritoj,ndoshta une keshtu kam dashur gjithmon qe te me thuash ,ndoshta,asgje asgje...
Po iki,po shtrihem permbi lotet e krokodilit qe ndarja me fali.Ndoshta ishte me mire keshtu,kishte ardhur koha qe une te isha vetevetja dhe ti te ishe askushi.Jam bere apatik,tashme asgje nuk me ben te lumtur pervecse krenaris time.Kjo mosndjenje amorfe kerkon te me pushtoj trupin duke i marre frymen shpirtit.Nuk e dij sa do tja arrij,di vetem se ti ke humbur dhe ste gjej askund.Kisha nevoj te me thoje ,asgje asgje.
Ej me degjon,une po iki ,larg nga ky makth,larg nga keto fjale,large nga ti.Kush je ti as une se di tashme,se kam ditur kurre.Thone se une jam i dashuruar pas vetes,por edhe me te jam ndare.E cuditshme...
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.