Forumi Horizont Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit »
Trego 1158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashuria eshte...... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11641)

Postuar nga doli datë 19 Qershor 2007 - 15:09:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

....................

Dashuria nuk provohet......ajo ndjehet......une e ndjej....me gjithe format dhe ngjyrat e saj.............

Mos e limito dashurine ne nje aspekt...........ajo s'i njeh kufijte dhe i shkatrron ato kur dikush mundohet t'ia  vendose.................

dashuria je ender e pare miljarda here,
po kurr e provuar

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Qershor 2007 - 15:10:

Citim:

....................

Dashuria nuk provohet......ajo ndjehet......une e ndjej....me gjithe format dhe ngjyrat e saj.............

Mos e limito dashurine ne nje aspekt...........ajo s'i njeh kufijte dhe i shkatrron ato kur dikush mundohet t'ia  vendose.................

....eh na mbushe mendjen e ke dashuroke ti kshu........ujin .............token ....zjarrin........apo ndonje imazh..ne koken tende..........

Postuar nga Katilesha datë 19 Qershor 2007 - 15:13:

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
....eh na mbushe mendjen e ke dashuroke ti kshu........ujin .............token ....zjarrin........apo ndonje imazh..ne koken tende..........

.............

hmmmmmmm........

Ku i dihet ndoshta te dua dhe ty dhe ti je kaq i vogel per ta kuptuar......:p

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Qershor 2007 - 15:15:

Citim:

.............

hmmmmmmm........

mos kalo nga dega ne dege....ashtu me fjale te pergjithshme dime te flasim te gjithe.....ndoshta gabimi im qe ruaj seriozitetin kur debatoj me ju....

Postuar nga Katilesha datë 19 Qershor 2007 - 15:19:

Dashuria eshte rilindje...

ps: Psikonova tjeta juj....

Postuar nga briseide datë 19 Qershor 2007 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
asnje shenje nuk mbetet se ajo plage nuk mbyllet kurre...

kjo thenia juaj me pelqen..

Dashuria nuk eshte vetem negative...plage,zhgenjim zemer e vrare a ku di une...nga dashuria lind jeta(pa retorike)!

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Qershor 2007 - 20:16:

Citim:

.............

hmmmmmmm........

aaaaah po si nuk mu kujtua....tani po ulem ne gjunje........me doren e djathte mbaj nje unaze qe shkelqen nga lumturia........provoj te kap doren tuaj te majte......dhe them.......dashuria jone virtuale eshte e mundur......tani mund te jetojme ne endrrat e tua pas ores 00:00........ah ca qejfi e..........kjo eshte dashuria qe njeh ti.......ee?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Postuar nga bleta punetore datë 19 Qershor 2007 - 20:27:

Aman dhe ju, sa i komplikoni gjerat!

Dashuri eshte prindi qe cohej n 5 te mengjesit per tu marre qumeshtin femijeve... e qe ua fuste me shpulle kur keta s'donin ta pinin!

Postuar nga briseide datë 19 Qershor 2007 - 20:37:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

Dashuri eshte prindi qe cohej n 5 te mengjesit per tu marre qumeshtin femijeve... e qe ua fuste me shpulle kur keta s'donin ta pinin!

ahahahahaha Blete ta dish ke nga ana ime shume respekt

Dashuria eshte me shume fytyra.

Postuar nga elsaaa datë 19 Qershor 2007 - 22:04:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
aha une vec ajken haja lol....sa shpullat i kom hanger..

Dashnija .... ngjya ngjyra....

Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit »
Trego 1158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.