| Forumi Horizont | Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Ke te drejte Bris!!!
Kjo lloj "tautologjie" nuk shkon,,,,se s'mund te kete idiote qe te japin zgjidhje jo absurde dhe sa me shume absurde te jete s'ka se si te jete zgjidhje.....
Hemmmm.....jam bere tape sot,ndryshe s'ka se si spjegohet(...kur punoja kopshtin sot kisha veshur nje Armani 1450 $...te jem i dehur apo thjesht i pasur?)
Mejhanja plot sot.
Vetem amori mungon. Kushedi si e ka hallin.
Rum kuban, po bie si ere sqetull dhe ma shpif.
Une "Juniperius" dua se me kujton ca gjera te mira.
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Ke te drejte Bris!!!
Kjo lloj "tautologjie" nuk shkon,,,,se s'mund te kete idiote qe te japin zgjidhje jo absurde dhe sa me shume absurde te jete s'ka se si te jete zgjidhje.....
Hemmmm.....jam bere tape sot,ndryshe s'ka se si spjegohet(...kur punoja kopshtin sot kisha veshur nje Armani 1450 $...te jem i dehur apo thjesht i pasur?)

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Cedrus mai baddi!Prit te pakten te pish dhe ti pak e t'ja hedhesh fajin alkolit per keto mendime!![]()
Citim:
Cedrus mai baddi!Prit te pakten te pish dhe ti pak e t'ja hedhesh fajin alkolit per keto mendime!![]()
Dua nje vodka me strawberries!
(Btw sa vura re qe s'kam me as birra ne frigo jo me ne virtualitet
)
Peshtim s'e di si eshte Cedrus,deri pastaj do filloj ta vras mendjen....une ketu po rri per pak shoqeri e per te rritur perqindjen e frekuentimit te Mejhones si moderatore qe jam! 
Cheers! :cincin
Citim:
Dua nje vodka me strawberries!(Btw sa vura re qe s'kam me as birra ne frigo jo me ne virtualitet
)
Peshtim s'e di si eshte Cedrus,deri pastaj do filloj ta vras mendjen....une ketu po rri per pak shoqeri e per te rritur perqindjen e frekuentimit te Mejhones si moderatore qe jam!![]()
Cheers! :cincin
Heineken.Por dy te fundit qe kisha ne frigorifer ishin Beck's.
Me kane qeshur ne fytyre kur e kam thene!
Per femra! 
Normalisht bionde pra,po edhe irlandeze e zeze.
Hmmm une me nje e me merren mendt,tek e treta jam perseri mire! :p
Citim:
Heineken.Por dy te fundit qe kisha ne frigorifer ishin Beck's.
Me kane qeshur ne fytyre kur e kam thene!Per femra!
Normalisht bionde pra,po edhe irlandeze e zeze.
Hmmm une me nje e me merren mendt,tek e treta jam perseri mire! :p
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Ndalohet sjellja e pijeve nga jashte ne lokal!
Ti Bionde po te duash nje Guiness kemi ne lokal...per Cedrus kafe te zeze vetem!
| Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.