| Forumi Horizont | Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)
Ne te shkretet vetem Molson Canadian dime .............. gje me e shpifur nuk behet ........... .
Epo tani gjithe gjerat s'mund t'i keni....ose shijet e mira dhe pjatat e shijshme ose leket e thata qe hyjne direk ne c/c......zgjidh e merr nga te dyja

Hemmmm ......... savings account ........
c'na ka dale nami ne te shkreteve sikur bejme leke. Ku te le qeveria leke ketu mi Lela ......... . Na rropen te gjalle, na e moren shpirtin ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ne te shkretet vetem Molson Canadian dime .............. gje me e shpifur nuk behet ........... .
Po ka mi ka edhe ne LCBO po puna eshte se s'ka leke
12$ per gjashte Maretti nuk jom tuj i mor ...........
Shyqyr qe kan futur Bitburger tani dyqoni lagjes .......... .
Ene me qe e kishim te birra .......... po shkoj ti fus nja dy gastare te pubi se po me therret cerrja ........... .
Citim:
Po ha i cap buke me djathe e me ullinj ......... per te mbajt stomakun gjalle deri sa te vije ora te dal ....... "Friday night special: wings and ribs" ........ .
si i bohet me hy te ky klubi mer? po un kam alergji nga sapuni mor amon. se qekur pashe ish burrin e te dashures time qe po lante rroba kur ne te dy hyme te shtepia me makine luksoze...ky i shkreti me pa me fytyren e vrerosur duke me then: shih ku te katandis detersivi.
ne pastaj me te dashuren time qe kam 3.5 metra te gjate. Une vete jam 1.5 por ska problem...shkuam dhe hoqem bizhute dhe i vendosem ne cep te pjanofortes dhe me pas shkuam u shrtriime dhe................................. ja kena fut gjumit. pune infermjerash...
care peshku mi, ku din me gatu peshk keta ........ vetem salmonin e fusin n'furre ene kaq. Go safe me chicken wings tek ST Luis ........... .
Ika tani se u bona vone ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
si i bohet me hy te ky klubi mer? po un kam alergji nga sapuni mor amon. se qekur pashe ish burrin e te dashures time qe po lante rroba kur ne te dy hyme te shtepia me makine luksoze...ky i shkreti me pa me fytyren e vrerosur duke me then: shih ku te katandis detersivi.
ne pastaj me te dashuren time qe kam 3.5 metra te gjate. Une vete jam 1.5 por ska problem...shkuam dhe hoqem bizhute dhe i vendosem ne cep te pjanofortes dhe me pas shkuam u shrtriime dhe................................. ja kena fut gjumit. pune infermjerash...
Citim:
Po ka mi ka edhe ne LCBO po puna eshte se s'ka leke![]()
12$ per gjashte Maretti nuk jom tuj i mor ...........
Shyqyr qe kan futur Bitburger tani dyqoni lagjes .......... .
Ene me qe e kishim te birra .......... po shkoj ti fus nja dy gastare te pubi se po me therret cerrja ........... .
| Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.