Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
O Zot i madh --Po vjen Irenke e Zyres.......... te beje gjemen ne NEW YORK CITY " u dhiva" --agjencia prestigjoze kjo ne thonjeza ,.....
po permbyset amerika si duket po thehemi nga europa u kemi dhe me afer
per temen te perditshme shkruaj shiko lexo
amerika eshte drejte permbysjes.
shteti vetem prodhojn para te reja cdo dite, papunsesija eshte e nejte. shtepiat kane rene, ne detroid dhe midwest kudo andej qe gjithmone eshte quajtur zemra e amerikes mund ta blejsh nje hymje me 50 dollar
kur dal nga shpia cdo dite duhet te blej nje pkaet cigare extra se cdo hap njerzit me lypin cigare
kur une qe sja kam haberrin kam filluar ti kuptoj kto gjera, situata duhet te jete edhe me e deshperuar ne realitet
kshtu si duken punet, brenda nje kohe te shkurter do behemi si dinari, nje kamion me dollar per te blere nje rrcion buk.
per ato fshatare qe kane toka atje mos i shitni, se rritja e patateve dhe domateve e groshesh dhe specave nen catine tuaj ne shqiperi, tingellon si nje jete ne parajse ksthu si duket moti LooL
megjithse amerika ka toke plot, nese behen punet keq do dal nga shkretira dhe do mbejlli patate ndokun, te blej nje cader ne well-mart, and life is good, maybe even better
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
amerika eshte drejte permbysjes.
shteti vetem prodhojn para te reja cdo dite, papunsesija eshte e nejte. shtepiat kane rene, ne detroid dhe midwest kudo andej qe gjithmone eshte quajtur zemra e amerikes mund ta blejsh nje hymje me 50 dollar
kur dal nga shpia cdo dite duhet te blej nje pkaet cigare extra se cdo hap njerzit me lypin cigare
kur une qe sja kam haberrin kam filluar ti kuptoj kto gjera, situata duhet te jete edhe me e deshperuar ne realitet
kshtu si duken punet, brenda nje kohe te shkurter do behemi si dinari, nje kamion me dollar per te blere nje rrcion buk.
per ato fshatare qe kane toka atje mos i shitni, se rritja e patateve dhe domateve e groshesh dhe specave nen catine tuaj ne shqiperi, tingellon si nje jete ne parajse ksthu si duket moti LooL
megjithse amerika ka toke plot, nese behen punet keq do dal nga shkretira dhe do mbejlli patate ndokun, te blej nje cader ne well-mart, and life is good, maybe even better![]()
Citim:po mire moj une patate thashe se do mbjedh, not a teaching job
Po citoj ato që tha dylan
quhet valmart kurti gabime ke shkru![]()
Me ne fund, Fundjave!
Deri te henen ne mjes, Relax.
Tani, duke pire-shijuar nje Kafe te bere per qejfin tim
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Me ne fund, Fundjave!
Deri te henen ne mjes, Relax.
Tani, duke pire-shijuar nje Kafe te bere per qejfin tim![]()
Citim:
ca esht sot moj aman
sdi kur eshjt e hen as e djel oj
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Dite bajrami dylan.
ja po bej muhabet me dylan Qe te mos dal nga tema
Citim:
jooooooooo moj skam pas ide per zotin ca i takon tani kjo ma shpjego pak te futem ne temen e dites
po nigjoja dicka kurban tjera tjera po spo kuptoja gje![]()
Citim:
Hiqja qelsin deres qe te ta shpjegoj.
![]()
Citim:
hahhahah kiss nga e dije qe e mbaj me celes deren
po shikoj ndeshjen dhe po pi nje cigare ...
Citim:
dylan lere qelsin. te them edhe ca te tjera po lene mo se na nigjo Glaku dhe kush rri pastaj merret me te nga Mejhanja
Citim:Sa afer i ke nejt sanijes, ke shenja te mira dhe ti sonte do gdhije glaku tu festu golin e barces.
dylan lere qelsin. te them edhe ca te tjera po lene mo se na nigjo Glaku dhe kush rri pastaj merret me te nga Mejhanja
- me shpirt - nga nji birre tgjithe antarve online
gzuar Piktor
Citim:Sa bujar qe je Glak, kerkoj ndjese qe nuk pata kohe te vij ne Durres ta ktheshim nga nje gote, te betohem nuk pata kohe sepse kane qene vetem dite plazhi ne tale dhe pa rrena naten e fundit vetem nje kafe andej nga Don Bosko ne Tirane tek Vizioni.
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- me shpirt - nga nji birre tgjithe antarve online
gzuar Piktor![]()
Ja sa hapa nje spumante nga ato te frigoriferit.
Citim:Vetem do ta pish?
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ja sa hapa nje spumante nga ato te frigoriferit.
Po edhe po e piva vetem ca u be? Nga halli, ke parasysh vete..
Citim:Asgje, vetem se nuk me duket menyra e duhur per te reaguar.
Po edhe po e piva vetem ca u be? Nga halli, ke parasysh vete..
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Asgje, vetem se nuk me duket menyra e duhur per te reaguar. Ah po me feriet si je?
Citim:Te nxehtit. Marshalla, Mire jam, gjynah me thene se kam shtuar edhe do kile qe kisha maget, nga + 12 ne +17 keshtu thote kjo peshorja elektronike.
Reaguar? Me feriet marshallah, i kam ca te gjata kete here.. Ti si ke qene?
Nderro pershore, degjome mua. Ja merr kete te timen, s'mbaj mend c'i bera ne fillim e tani ngul-shkul 0 kile me tregon gjithmone, e habitshme.
P.s. Ajri i kondicionuar ben mrekullira Piktor, nga nje ftohje ne tjetren.
me ka shku mendja te dal te luaj ne park a po vjen
Cush?
Citim:Ka vite qe nuk perdor kondicionerin, biles edhe kete te makines rradhe e perdor nganjehere kur jam ne koda trafiku.
Nderro pershore, degjome mua. Ja merr kete te timen, s'mbaj mend c'i bera ne fillim e tani ngul-shkul 0 kile me tregon gjithmone, e habitshme.
P.s. Ajri i kondicionuar ben mrekullira Piktor, nga nje ftohje ne tjetren.
Pune, pune, shume pune
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pune, pune, shume pune
Duke lexuar dhe ikur ne xhami.
KLM glak.
gjithashtu edhe ti
a ta kam thene se çfare pelqej te avatari jot ??
Po lexoj neper net nderkohe qe po pi nje frappe shqeto...
sa hyra mrona do ik marr nje dush po flas me ju sigurisht ne ket moment
Cfare po beni tani,tani?!
Po pres "Irene-n".
Ka nje madhesi rreth 1000 km dhe leviz me nje shpejtesi rreth 22 km/h. Epiqendra mendohet te jete 290 km nga North Carolina, ne Jug.
Fotot e fundit, marre me Satelit
Te prekur nga "Irena" parashikohen te jene rreth 250000 njerez.
Demtimet parashikohen te kapin shifren 10 Miliarde US-$, afersisht ke 7 Miliarde Euro.
Te gjithe banoret, te cilet mendohet se mund te preken nga "Irena", deri ne oren 17:00 (23:00 MESZ)duhet te jene larguar nga shtepite.
Qysh ne oren 12:00 do te nderptiten levizjet e Tranvajave, Autobusave si dhe te Avjoneve.
Michael Bloomberg thote se "Behet fjale per jeta a vdekje", prandaj eshte i pashmangshem evakuimi.
...Ah kjo "Irena", "Irena" !!! Emrin e ka shume te bukur por, gjemen e ben te madhe!
pi kafen e flas me njerez ane mban botes
Po pjek.
po shifja nje komedia q epo shfaqej online via fb e po qeshja komentoja me njerin si ehste jeta njerzit
ca ndryshmi behet mes jetes reale dhe asaj imagjinuese te vjen te vjellesh
Citim:
Po pjek.
Ja po lexoja dylan. m'ka sha ka nona
Citim:
ca po pjek a fton njeri vizio
Citim:
Berxolla dylan.
Bujrem, mire se te vijsh![]()
Citim:
Berxolla dylan.
Bujrem, mire se te vijsh![]()
Citim:
Bexolla thiut mer?
Citim:
miammmmmmmmmmm nigjova eren mi hel nja 4 a 5 a 6 a 7 s ate duash se jam tha unit
Citim:
![]()
![]()
![]()
Mire, priti 5 te parat se mbaruan. Tani po veje te tjera.
Citim:
o falimners po s amir i paske ba si per qefin tim kma hanger hot dog sot po sallami q ei futa mrena i keq bah se kisha ble un me nje fjal![]()
Citim:
kam hanger hot dog sot po sallami qe i futa mrena![]()
hahahhahahahah ncnc u lumte se ma hollet
e per zotin mbrem as qe kam hanger dicka nga kto te gjatat sot po e provova po ushqimore kjo gje qe konsumohet per ato te pakonsumuarat shofim sonte abahet gja
Citim:
e per zotin mbrem as qe kam hanger dicka nga kto te gjatat sot po e provova po ushqimore kjo gje qe konsumohet per ato te pakonsumuarat shofim sonte abahet gja
Citim:
per ato te pakonsumuarat shofim sonte abahet gja
Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.