Forumi Horizont | Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
kiss nga sheqerja
ckemi adi ca po ben tani
Re: kiss nga sheqerja
Citim:
Po citoj ato që tha rea85
ckemi adi ca po ben tani
Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Sa keq qw shkrime dhe dedikime kaq te bukura divulgohen keshtu ne ofeza me fshatare etj. Mijra rreshta dhe vargje...mbase ne kete teme nuk duhet te hyjne ata qe cenojne brengat e te tjereve.
Re: Re: kiss nga sheqerja
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
U vdeksha une per bjonden time te preferuar...
Hajde ylli im i bukur tregoji te gjitheve sesa poezi te bukura qe ke dhe sesa i embel eshte shpirti yt.
Kiss sheqere ...
Edhe lexo nje cik me lart shkrimet e mia me siper se ke lidhje edhe ti![]()
Re: Re: Re: kiss nga sheqerja
Citim:
Po citoj ato që tha TOEL
adi moj adi te dija per tjeter po te them qe ma prishe duke te lexuar sot se di pse po ja kshu
Sa e lehte eshte te dehesh me aromen e lekures tende.
Ta shijoj ate me sy mbyllur dhe te peshperisesh emrin tend ne menyre qe koha te ndalet dhe ta shijoj dhe ajo kete cast .
Cdo hap qe hedh kerkon te kap hijen tende nga pas ne menyre qe te te kem gjithmon timen.
Jam egoist e di por smund te bej ndryshe keshtu jam gatuar.
Naten e mire muza ime ,e nesermja na pret dhe nuk do te kete me dite te miat pa ty.
Ti e vrave apatine ketyre diteve dhe tashme ato ty te perkasin...
Ps: Do mungoj tek ditet e mia pa ty sepse do te jem larg me muzen time bjonde :p
Re: Re: kiss nga sheqerja
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
U vdeksha une per bjonden time te preferuar...
Hajde ylli im i bukur tregoji te gjitheve sesa poezi te bukura qe ke dhe sesa i embel eshte shpirti yt.
Kiss sheqere ...
Edhe lexo nje cik me lart shkrimet e mia me siper se ke lidhje edhe ti![]()
sa ftohte kte nate pa ty e dashur
pa ty qe ngohje shpirtin tim
pa yje eshte edhe kjo nate
qe me dhuron vetem trishtim
as pemet gjethet me nuk i mbajne
per toke i derdhin si te ishin lote
kjo vjeshte qofte e mallkuar
se pa ty ndjekam shume ftohte
tani i vetem rrugen time kerkoj
ate qe humba kur te njofa ty
do kthehem njeriu qe dikur kam qene
ai njeri qe skishte lote ne sy
ndoshta nje dite do te me kerkosh
atehere kur malli do te ngacmoj
une do jeme atje ku ne u njofem
dhe me per ty s'do kem nevoje.
Edhe sot edhe ne vazhdimesi e ndjej se ditet e mia pa Ty jane te pa plotesuara te shterrura dhe krejt boshe!....a thua vall pse kaq shume ju mungon diteve te mia!?cfare ishe Ti per mua?....qe kaq shume ke zere vend ne brendesine e shpirtit tim...!?Ti me je bere truproja e mendjes sime ...e shpirtit tim!...e zemres sime !aty ne cdo cast Ti rri gaditun!....parakalojne shume qe se paku nje pushim dhe nje shoqerim duan ta bejne prane meje ...Jo ! Ti si le as pushim te bejne te tjeret!i ke bere nje rrethoje te forte zemres sime...je murosur brenda saj!...i ke bere rrethoje te celikt dhe e ke mbush me dashuri brenda!...Je bere ikona e saj!...je porta hyrese dhe mbyllese e zemres sime!...per kete ditet e mia jane te zbehta te hirta sepse ka kohe qe Ti u mungon!....sa shume u mungon!! thuhet se dashuria ne largesi vret ...vritka shume jo pak!...shume!shpresoi te kujtohesh per te gjitha...cdo dite te jetes sate te kujtohesh per ditet e dikujt pa Ty.
Citim:
Po citoj ato që tha Zani
Edhe sot edhe ne vazhdimesi e ndjej se ditet e mia pa Ty jane te pa plotesuara te shterrura dhe krejt boshe!....a thua vall pse kaq shume ju mungon diteve te mia!?cfare ishe Ti per mua?....qe kaq shume ke zere vend ne brendesine e shpirtit tim...!?Ti me je bere truproja e mendjes sime ...e shpirtit tim!...e zemres sime !aty ne cdo cast Ti rri gaditun!....parakalojne shume qe se paku nje pushim dhe nje shoqerim duan ta bejne prane meje ...Jo ! Ti si le as pushim te bejne te tjeret!i ke bere nje rrethoje te forte zemres sime...je murosur brenda saj!...i ke bere rrethoje te celikt dhe e ke mbush me dashuri brenda!...Je bere ikona e saj!...je porta hyrese dhe mbyllese e zemres sime!...per kete ditet e mia jane te zbehta te hirta sepse ka kohe qe Ti u mungon!....sa shume u mungon!! thuhet se dashuria ne largesi vret ...vritka shume jo pak!...shume!shpresoi te kujtohesh per te gjitha...cdo dite te jetes sate te kujtohesh per ditet e dikujt pa Ty.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.