| Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Mendim Casti :...Forumi qenka ne ...Coma
Nuk punon or vlla forumi. Eshte i ngarkum thote 90% te kohes.
E kam vene re. Serveri eshte pak i renduar, por thane do jete me mire. Sidoqofte, po rris limitet qe mos kete bllokime.
Kushedi ca emri te shemtuar do kesh...
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Kushedi ca emri te shemtuar do kesh...![]()
hahahha po he ndihmo moj shoqe
Citim:Ashtu me del dhe mua. Me hapet vetem ne kte ore, 3 e mengjesit deri pak me vone ne mengjes
Po citoj ato që tha raid
Nuk punon or vlla forumi. Eshte i ngarkum thote 90% te kohes.

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
hahahha po he ndihmo moj shoqe

Apo s`jane e nga 100 kg ,me mire jo
Dulce, si ke qene ti motra?
Ja sic me sheh vella shelgu (ose shelg vellai).. U poqen sheget andej nga vendi i bekuar?
Tani hapet forumi. Sa u sgjova, 4:30 a masdites dhe nuk jam mesuar te hapen dyert kaq heret
Mendime casti: po behem gati per pune.
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Jo mos se nuk me ngelesh ne fyt, _-Se une t eha me gjithe kocka tyhahahahahahaa
O Ana ate thenien : In God we trust ...... e ke gjetur shume te sakte _-hahahahahaahaha
Del sikur e ke mendjen vetem per leke , e mundesisht dollare![]()
)))))))))))))
ni hao.. 
Sa u ula ne pc me u fut ne forum ndiej qe po me dridhej karrikja thashe mos e kam nga emocionet por ishte termet 4,5 dhe nje here qe u bera mbare mu ngri gjaku me ngriu .
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sa u ula ne pc me u fut ne forum ndiej qe po me dridhej karrikja thashe mos e kam nga emocionet por ishte termet 4,5 dhe nje here qe u bera mbare mu ngri gjaku me ngriu .

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ja sic me sheh vella shelgu (ose shelg vellai).. U poqen sheget andej nga vendi i bekuar?
Citim:
Kemi gjithe keto ndeshje futbolli sot o Bjonde ... se ti motre je dhe tifoze , po nuk e dime me ke je ti ?
Apo ti vetem per Juven ke dashni ?![]()

Kur njerezit s'kane c'te thone ne artikuj, fillojne te zgjasin fjalet e fjalite me gjera boshe. Psh gazetaret shqiptare nuk thone "polic" por "efektiv i policise". Ne fund te dites gazetarit i duket sikur ka justifikuar rrogen me ate artikullin gjysmak me togfjalesha letrare.
sa dite e veshtire kjo e sotmja!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mire e the shyqyr qe nuk rashe se do kisha thyer noj brinje ne ajo me duhej .Line mo se Juvja dje me merziti pak po sot po shikoj Realin me Ajaksin .Shelg po thana hengre re![]()
pa brinja regullohet prape
Dale te jap nje mendim casti se me ka vajt ne tru te kokes lol:
Po ky Rezart Taci doli shum ei fuqishem , Ky qenka aksioneri kryesor tek blerja 850 milion euro e Albetrolit
"it`s in Apple`s DNA, that technology alone it`s not enough!"....
http://www.apple.com/
Pushofte ne paqe ( dje ishte nje vjetori i vdekjes se Steve)!
Kjo Ana sa e dhembshur eshte ..
, mendim casti ky
me te vertete qe jam! ty te bie ndermend per te gjallin- Taci, kurse mua per te ndjerin- Steve. 
Ata pleherat e Shqiperise sone me pislleqe po pasurohen, po pushtojne Shqiperine nga privatizimi, ndersa i ndjeri Steve beri shume ndryshime per te mire qe lane gjurme ne kete boten tone te shtrembet!
Une kete Tacin qe thua ti Raimondi, e dija mafjoz italian, ha ha ha
Citim:
Dale te jap nje mendim casti se me ka vajt ne tru te kokes lol:
Po ky Rezart Taci doli shum ei fuqishem , Ky qenka aksioneri kryesor tek blerja 850 milion euro e Albetrolit
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
-Ku fle lepuri-thuaj o Mondi se Thaci nje injorant nga nje fshat i humbur i Kolonjes eshte
po shof tano ndeshjen Genova -Palermo , dhe Ujkani qe eshte portier me Palermon , po pret shkelqyer
Si ka mudnesi kaq i mire ky se me kombetaren ky ha gola qyl
Ngjarje e castit -..Sot ne dreke tek ecja me biciklete pas nje makine ..ai filloi po ecte mbrapsh...Poe une ne at moment kisha kthyer koken mbrapa dhe po shifja njeren
....kur kthej koken para une --Makina me erdhi drejt me prapakolp dhe me godit bicikleten,.....ndekraq qe une fluturova me bythe nja 3 metro mbas bicikletes ...... _Po nuk pesova gje....
Shoferi ishte nje nje myslyman arab me ata qylafet e bardhe ne koke.... qe po me thosh me fal _Nderkaq qe nje amerikan meso burre , me thoshte :Ai e kish fajin ---
Citim:Mos ben gabim ta lesh mas dore kte, merr ca para.
Ngjarje e castit -..Sot ne dreke tek ecja me biciklete pas nje makine ..ai filloi po ecte mbrapsh...Poe une ne at moment kisha kthyer koken mbrapa dhe po shifja njeren
....kur kthej koken para une --Makina me erdhi drejt me prapakolp dhe me godit bicikleten,.....ndekraq qe une fluturova me bythe nja 3 metro mbas bicikletes ...... _Po nuk pesova gje....
Shoferi ishte nje nje myslyman arab me ata qylafet e bardhe ne koke.... qe po me thosh me fal _Nderkaq qe nje amerikan meso burre , me thoshte :Ai e kish fajin ---
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Mos ben gabim ta lesh mas dore kte, merr ca para.
Citim:Te kuptoj qe eshte moral dileme por ky eshte rast i mire shume ama. Sepse nuk ke qene makine kshtuqed rreziku eshte i madh dhr merr me shume para.
Eh, po nuk u vrava__Vetem njecike tek kyci i dores..Nuk kisha ca te kerkoja, por me vinte edhe turp te rija ashtu i rezuar pertoke, sic bejne ca kur i godet ndonje makine
Une u cova menjehere i hypa bicikletes dhe ika
Pyes veten deri ne ca pike mund ti ndryshoje koha njerezit! Do kisha dashur te shihja disa persona se sa do mund te ndryshonin me kalimin e kohes! Le te themi qe jane persona te cilet i konsideroj si te pashprese per te ndryshuar por eshte pikerisht kjo qe i ben interesante!
Pershendetje te gjitheve 
Citim:
Ore koqe ai fshat i tij eshte fshati im _shkerdhate hahahahaha
Atje kam kaluar shumiceen e feminise
Parate jane te tijat dhe te azereve ndoshta , nuk kane lidhje parate e tij me Salen e me ca thone trapat e te majtes
Biles ky cmim i madh e hutoi Salen.....Sala ngeli dy dite pa goje, se mendoi mos ja kishin me hile
Se Sala vetem per hilera e ka mendjen -hahahahahaha
Por, jo or vella , Rezarti u tregua edhe patriot qe vuri ate cmim aq te larte
Njerezit qe merren me biznes nuk kane ndonje zgjuarsi te madhe , Biles jane leshko ne shumice
Degjova njehere Ted Turner qe eshter bilioner , ai ishte komplet naiv

Citim:
Te kuptoj qe eshte moral dileme por ky eshte rast i mire shume ama. Sepse nuk ke qene makine kshtuqed rreziku eshte i madh dhr merr me shume para.
Para nje viti me ndodhi mua kshtu exactsisht si ty, por une isha me makinen time.
Ajo nena ishte duke mesuar vajzez makinen, vajzes i kishte hyre panik dhe ja futi indjetro me demtoi makinen.
E forta eshte se mua mu dhimbs shume kjo gica teenager se filloi a qau.
Kur polici erdhi ajo e ema u mundua te ma hedh mua fajin.
Por une mora nje deshmitar se ishte ne cross walk.
Nejse, perfundimisht mora 3500$ cash, avokati po aq, me regulluan makinen mire.
Ndersa kjo ceshtja jote eshte shume me a madhe.
Une nuk pata nevoje te thirr ambulance, dy dite me vone i thashe me dhemb shpina, se me keshilloj nje shok te bej.
Po shyqyr qe ke shpetu iher.

Po jep tv tani stadiumin Campnou nga brenda ,ku do behet ndeshja Barcelona -Real,
por sa i bukur qe duket --.....-dhe shume madheshtor
Te kishim ne Tirane nje stadium te te tilla permasave do ishte bukur
Kjo ndeshje thote tv , eshte nje ndeshje politke , se Barcelona qe jane te krahines sa Catalonias duan te shkeputen nga Spanja , te krijojne shtetin e tyre Bask
Messi ta sa beri nje gol te shkelqyer ne faull nga 25 metra
Citim:Paske shpetuar mire perzotin.
Eh o Kurt nuk ta fershellen policia fare kur je pa dokumenta si une
Po u cudita si fluturova dhe e pashe veten ne toke --hahahahahaha
Po nuk ishte goditje e forte or jo , se po te ishte e forte do isha bere satelit![]()
Citim:
Paske shpetuar mire perzotin.
Harrova qe ske dokumenta..
Po debatin obama vs romney e shikove?
Citim:Pershendetje NS.
Po citoj ato që tha NS-6
Pyes veten deri ne ca pike mund ti ndryshoje koha njerezit! Do kisha dashur te shihja disa persona se sa do mund te ndryshonin me kalimin e kohes! Le te themi qe jane persona te cilet i konsideroj si te pashprese per te ndryshuar por eshte pikerisht kjo qe i ben interesante!
Pershendetje te gjitheve![]()
Kur e pyeten Gorbacovin se si kaloi ne formulat e tij drejt kapitalizmit
Ai u pergjigje :.....Koha ndryshoi, dhe ne ndryshuam bashke me te...."
Pra njeriu ndryshon me kalimin e kohes, dhe kjo eshte edhe zgjuarsia e njeriut
dmth qe te eci me ritmin e kohes ...
_-Realiteti qe te rethon , te ndryshon , per mire ose per keq ...varet
Nuk lind askush i mire apo i keq, i moraleshem apo i pamoraleshem, patriot apo tradhetar .....
...Te gjitha keto njeriu i fiton ne jete , nuk i ka te lindura.....
Citim:
![]()
Citim:
Mbiemri i Rezartit eshte fshati i gjyshit tim , porse Rezarti e ka poshte ne fushe fshatin dhe pikeirsht tek fshati i gjyshes sime , nga babai, _
_Ndersa Fshati i gjyshit tim me te njejtin emer eshte lart , ne nje [pllaje ne reze te malit te Gramozit .....
Eshte fshat me shtrirje shume te madhe , porse ajo pjese e fshatit ku jane germadhat e fisit te plakut tim ...ka emer mbiemrin tim
Kur shof mbiemrin e Rezartit tek backgroundi i Milanit , me behet qejfi , dhe i thosha
atij kolegut rus te zyres qe _-E shikon ate fjalen TACI __eshte emri i fshatit te babait tim
Citim:
Ti qenke fare afer Ersekes o Mondi. Si fushe me duket vendi, kot hiqesh si malsor.
Te shkuara Raimondi! Ndaj e ke qejf ate kengen e Albanit Ti? Ha ha ha xhiro me biciklete ne N.Y? I forte je!
))))
Flm Ana .
Erdhe zotrote nga ...Korca
E po me nje femer ne biciklete eshte me intime, po jo te fluturosh si puna ime hahahahahaha
Citim:
Flm Ana .
Erdhe zotrote nga ...Korca![]()
E po me nje femer ne biciklete eshte me intime, po jo te fluturosh si puna ime hahahahahaha

si jemi ne femrat, me pak na iken gjumi!
Ky Forum me mire te mbyllet se s'ke ce do --Ketu nuk flet asnje sikur ju ka rene damllaja
looooooooooooooooooooooooooooool
Po ndertohet nje xhami i re ne Prishtine. Do behet edhe nje xhami tjeter ne Tirane.
Ne vend qe shqiptaret te ndertojne institute studimore, arena arti, apo parqe sportive, rrijne e ndertojne xhamira.
Duket qe radhen e prioriteteve e kemi me bythe perpjete.
Ore sikur u be nje census kohe me pare, dhe thane qe do t'i nxjerrin rezultatet ne tetor. Erdhi tetori asnje fjale askund. Edhe keta analistet e leshit, qe rrijne e harxhojne kohen me analiza pa fund e pa vlere e kane harruar me duket. Tamam analiste oportuniste, meren me cdo fjale qe i sjell dita e cdo teshtime qe pjerdhin politikanet dhe asgje me shume.
| Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.