Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Cindi datë 24 Qershor 2006 - 01:07:

Nje gur hodhi Losti ne lume dhe njeqind budallej shkuan ta kerkojne.  Pati edhe nga ata qe e dinin ku e hodhi dhe nuk u xhyten ta marrin, pati edhe nga ata qe kthyen shpinen lumit ama dhe gjeten gura te tjere ne toke.

Postuar nga lost_soul datë 24 Qershor 2006 - 01:24:

kam nje qen un football qe thua ti.. dmth eshte qen femer, buce i themi ne ne durres... dhe kete loje bej me te une... kam gur (dmth top tenisi) dhe ia hedh, ..dhe ta shohesh cfare vrapi qe ben qe ta kapi... sepse e din lojen ajo...

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
kam nje qen un football qe thua ti.. dmth eshte qen femer, buce i themi ne ne durres... dhe kete loje bej me te une... kam gur (dmth top tenisi) dhe ia hedh, ..dhe ta shohesh cfare vrapi qe ben qe ta kapi... sepse e din lojen ajo...

Kam marre vesh qe ate bucen tende e kane kapur me qenin e komshiut.Me buca te tilla merresh ti xhanem? Apo si mashkull qen-buce-dashes s'ben dallime? Sa mire,ti meriton te hysh ne BE.

Mendimi im tjeter i castit: me mungon i zoti i kesaj unazes qe mbaj ne qafe

Postuar nga lost_soul datë 24 Qershor 2006 - 01:31:

hahahhahahaha.. sa me vjen me qesh... sa mire e din lojen qenushja e embel... hidhe topin ti po te duash.. shife si kercen per ta kapur.. po na ler te marrim fryme moj..

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 01:34:

Citim:
hahahhahahaha.. sa me vjen me qesh... sa mire e din lojen qenushja e embel... hidhe topin ti po te duash.. shife si kercen per ta kapur.. po na ler te marrim fryme moj..

Nuk jam njeriu i duhur me te cilin ti mund ti lejosh vetes te luash top,aq me pak nje loje te tille ...

Ti si je me shendet Losti njehere?Ke ankuar gje nga shendeti pervec fryme-marrjes?Keshilla ime eshte: vrapo me pak mbas bucave qe s'njeh,se buca buce ngele.E mire ne syte e atyre qe se njohin,plehre ne syte e atyre qe e njohin mire  

Postuar nga lost_soul datë 24 Qershor 2006 - 01:41:

me fal, por je ti qe po luan me mua.. une as po te drejtohem fare.. dhe as po te citoj.. une asgje s'po them per ty, je ti qe i mer fjalet e mija dhe i vesh vetes.. ok?...

nejse... kisha nje mendim tjeter...

eshte e zakonshme tek vajzat qe sapo kane zevendesuar ne buzet e tyre qumeshtin e nenes me qumeshtin fund-barkor mashkullor dhe qe ndihen konfidente, te behen arrogante.. cocky i thojne kendej nga jetoj une (ne fakt s'ka lidhje me fjalen cock)...

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 01:43:

Citim:
nejse... kisha nje mendim tjeter...

eshte e zakonshme tek vajzat qe sapo kane zevendesuar ne buzet e tyre qumeshtin e nenes me qumeshtin fund-barkor mashkullor dhe qe ndihen konfidente, te behen arrogante.. cocky i thojne kendej nga jetoj une (ne fakt s'ka lidhje me fjalen cock)...

Dhe une kisha nje mendim tjeter:

Besoj ne seks - pas-fejesor-martesor dhe deri tani i jam permbajtur kesaj bindjeje,ne jeten time ka vend vetem per nje mashkull ne sferen intime...natyrisht kjo s'do thote qe ato qe kane bindje te tjera jane gabim  :p   

P.s.Di te luash bilardo?Une po luaj tani por meqe munda partnerin tim te lojes,kam nevoje per nje tjeter heres tjeter qe do vendos te luaj.Ti pranon sfidat nga nje femer?Natyrisht kur te kemi kohe me shume se sonte jam teper e zene

Postuar nga lost_soul datë 24 Qershor 2006 - 01:49:

megjithqejf do ta pranoja sfiden, por jam ne pune... dhe bilardon e luaj mire.. nuk e di cfare bilardoje luani ju andej nga angerland... fusni topat ne grope apo shkopin dmth steken???..

Postuar nga amor alucius datë 24 Qershor 2006 - 01:52:

Citim:
megjithqejf do ta pranoja sfiden, por jam ne pune... dhe bilardon e luaj mire.. nuk e di cfare bilardoje luani ju andej nga angerland... fusni topat ne grope apo shkopin dmth steken???..

Nuk jemi ne England ndaj s'njohim lojera te tilla Si ka mundesi qe i njeh kaq mire ti? Do rastise ndonjehere kur te mos kesh shume pune

Postuar nga lost_soul datë 24 Qershor 2006 - 02:04:

shiko.. mos me zhgenje tashi... kush tha england?? thash anger-land, kuptoje ku dua te dal...

po ta jap si nje keshille (meqe edhe ti me dhe nje shpare), se me duhet te largohem tashi,...

hiqe egersine mashkullore ok? behu me delikate dhe ki me shume finese ne replike.. dhe tjetra..
mos u kap me njerez te tjere kur replikon me dike, sepse tregon dobesi dhe deshperim per te gjetur material.. ok?..

dhe kur "zihesh" me dike.. nqs qe mashkull eshte me mire te largohesh me finese, ..vetem mire do te gjykohesh.... perndryshe po debatove duhet ta ulesh veten ne nivel mashkullor, nderkohe qe per nje mashkull eshte thjesht e natyrshme...

hajt shnet per sot.

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.